Dritan je potpuno prolupao.
Spajić mora što prije sastaviti Vladu, inače odošmo u kanala kakav ni DPS nije iskopao za 30 godina.
Ako je sastavi sa Dritanom, može ključ na državu.
njega je birao ts
nothing comes from violence and nothing ever could
Nema on nikakve veze sa izborom Novovića postoji tužilački savjet koji to bira niti ga je Dritan predlagao niti zapošljavao
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A kako se doslo do ts? Sad se pravimo blesavi pa ne znamo kako stvari funkcionisu i kako se ljudi postavljaju
Sve zavisi kako posmatras stvari da li je pritisak ili ohrabrivanje da se radi Novovic nije sam ima tu jos dosta njih a koji pomalo i koce sa istragom sta ja ivanovicem dje su stvari jasne meni apsolutno ne smeta sto svaki dan pominje tigrs z i ostalu olos koji su zarobili ovu državu bili i mnoge porodice urnisali
Last edited by Beton; 04-07-23 at 12:27.
https://rtcg.me/vijesti/crna_hronika...bSPdafgnB8bfos
e kami ovome narodu sa evropom kad robijasi imaju klima uredjaje a dostina ih ne moze priustiti em se hlade em dzabe trose drzavnu struju tj moju koju koja i Vi placamo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
kakve su ovo kletve, sta je ovo
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ice-na-njeguse
Komplet strukturu od britve do najnebitnih splacina koji su sprovodili zakone na razne nacine bih strpao u zatvor.
Britvu, Lazovica, Katnica, radijatora itd po hitnom postupku.
Presporo ide ovo vec sam izgubio nadu da ce uopste i biti pravde.
Može li neko ovim novinarima rac da izbace iz rijecnika ovo "na kriptovanoj aplikaciji" za Skaj? E sprdnje.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Blago tati sa "tajnim agentom", pih.
Sta je ovo, krv ti
Pricao sam sa poznanikom koji je ucestvovao u pisanju nekih projekata, i konkretno kod njih uopste nije stvar u pisanju. Primjer odbili kao preuranjen zbog nerijesenih imovinskih pitanja, nesto sto se godinama vuce po sudova i na sta ne mogu uticati.
Drugi primjer koji mi je dao je vezan za naslijedjeno stanje infrastrukture koja nije zavrsena do kraja, takodje ne mogu uticati i dzabe ti je kako ga napises diskvalifikovan si u startu.
Sent from my phone
šef Nikšića našao način da se odbrani od himne CG
što bi reka partijski drug njegov, ugrožen bio pa mora to tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E kako se navijalo po forumu kad je Dtitan obalio Zdravkovu vladu i otišao sa DPS-om. Pa to je bilo oduševljenje od istih ovih koji sad kukaju. Pojedini stvarno nemaju baš toliko debeo obraz da se jave posle objave prepiski...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vidi se da je pravi hrišćanin, prošao sve mlađe kategorije spc civilnih timova.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks