Pitanje oko policije ako je neko imao iskustvo.
Auto registrovano 22.06.2023. kad je inače isticala registracija. Predmet je predat u MUP 23.06. i nisu još odradili saobraćajnu.
Zaustavila me policija, pokazao staru saobraćajnu, polisu, potvrdu o tehničkoj ispravnosti, račun da je sve plaćeno i potvrdu o predatim predmetima u MUP đe se vidi da je predmet predat u MUP 23.06. i đe stoji potpis lica sa tehničkog koji je predao predmet i službenice MUP koja je primila predmet.
Zove ovaj saobraćajac na radio da pita ima li me u sistemu i veli nema još i napisa mi kaznu 120e. Kaže da kod njih još nije skenirana polisa, što znači da je MUP tu zakazao. Potpisao sam se da se ne slažem na onaj njihov zapisnik.
Kad bude gotova saobraćajna pisaće mi naravno da je registrovan od 22.06.2023. godine do 22.06.2024. godine a ovaj mi napisao kaznu danas tj. 02.07.2023.
Hoću da prijavim u Sud za prekršaje ovo da probam da izbrišem kaznu.
Je li imao ko slično iskustvo i šta mislite mogu li se izvuć jer kažem ovom da vidi da je sve regularno da me ne dira jer nismo ni ja ni on krivi što MUP kasni sa ubacivanjem u sistem, ali ovaj je riješio bio da piše i džabe sve...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks