Dajko, Dajko, Dajko!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stize nova partija Đejkoba Milata !
Djurovicka,Vuksicevi klovnovi,Vojinovic,Damjanovic,Kovac itd
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 24-06-23 at 11:31.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Dajko, Dajko, Dajko!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Makar ovi nece raditi za sebe i svoje fotelje, nego iskljucivo za dobrobit naroda.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakav je ovo zbjeg iz "časnog i poštenog" snp-a?
Коме треба овакав СНП ?
Joković: Anonimusi Kovač i Vuksanović uzeli funkcije pa promijenili stajling i brojeve telefona, Vojinović najveće razočaranje
On je kazao da je ljut na sebe što je kao predsjednik partije dozvolio da se sve ovo dogodi, te je zatražio oprost od članova „časnog SNP-a“.
Joković je pitao svoje bivše članove zašto nijesu napustili funkcije koje obavljaju, nakon što su napustili SNP.
„Ne znamo po čemu su ta imena ljudi koji su napustili SNP zvučna. Pa ko je znao za njih prije nego su došli na fukcije. Pogriješio sam što sam ih izabrao. Njihovim izborom sam mislio da ću osvježiti partiju, alii neki nijesu apsolutno zalužili tu gdje su, a i to im je malo. Ako su napustili SNP što nijesu napustuli funkcije koje im je SNP dao. Ja vas uvjeravam da ova vlada traje do 2024. oni ne bi podnijeli ostavke“, kazao je Joković.
On je kazao da je „neko dobio nešto što nije ni sanjao“.
„Kovač nije preskočio prag SNP-a. Kovač i nema člansku kartu. Htjeli smo da modernizujemo, ja sam ga predložio za tu funkciju. SNP omogućio potpunim anonimusima funkcije. Mi smo omogućili Kovaču, kojeg sam upoznao par mjeseca prije toga, da bude ministar. To je bio san svakog pravnika. To je dobio Kovač, ničim zasluženo. Niti je bio član, niti znamo je li glasao SNP. Našom žrtvom, ali naš cilj je bio potpisaivanje Temljnog ugovora“, rekao je on.
Dodao je da je Kovač na Vidovdan podnio ostavku, te da je ljut ali ne zna zbog čega.
„Prebjezi uzeli funkcije, a dali ostavku u SNP-u. I Vuksanoviću smo omogućili da bude tu gdje jeste. U Podogrici bio je nosilac liste, a nijesu prošli cenzus. Oni koji nijesu uspjeli u svom gradu, oni nameću da trebaju promjene? Mnogi su radili na tome da SNP nema cenzus. Da nije bilo SNP-a pa zamislite kakva bi politička scena bila“, ističe on.
Govoreći o Danijeli Đurović, Joković navodi da je ona od odbornice iz Herceg Novog došla do predsjednice Skupštine.
„Ona nije imala neke rezulate u Novom. Ona je jedna dama, ja sam imao tu namjeru da joj ustupim mjesto. Ona je sad ljuta jer se ne slaže sa načinom djelovanja, kao rušimo građanski koncept partije. Neistina i nebuloza. Navode i neke nepremostive razlike sa rukovdstvom, a oni članovi Predsjedništva“, rekao je on, dodajući da joj je ustupio funkciju, iako je ona pripadala predsjedniku partije.
On je podvukao da je SNP neuništiv i da će nadživjeti „prebjege“.
Joković je, kako je rekao, da umjesto da SNP razmišlja o dvocifrenoj podršci, oni imaju napade iznutra.
Što se tiče ministra Vojinovića, Joković navodi da on nije dorastao funkciji koju obavlja.
„Ja sam sa njim imao saradnju korektnu, neću pričati šta sam činio za njega. On je pismen čovjek ali nedorastao fukciji. On je završio ozbiljne škole, ali on nije odgovorio tom zadatku. Animozitet naših članova je bio najviše prema njemu. Ja ga ne prepoznajem. Prvo je rekao da neće na listu, posle da neće svraćati u OO Bijelo Polje. To je moje najveće razočaranje. Da poslije toliko godina napusti SNP bez pozdrava, ali to mnogo govori o njima. Ona stara, ako hoćeš nekog da upoznaš daj mu vlast“, istakao je predjednik te partije.
On je kazao da vlast nije pokvarila ministra zdravlja Dragoslava Šćekića, koji sjajno obavlja svoju funkciju.
„Veliki im sretni put. Kao predatori da ščepaju funkciju, pa se ponašaju nedodirljivi, ja njihovim budućim gazdama kažem da pripaze. Takvi SNP-u ne trebaju, oni koji funkcijama mjere ljubav. Kad su vidjeli da neće zadržati te funkcije, SNP im ne valja“, rekao je on.
Joković: Anonimusi Kovač i Vuksanović uzeli funkcije pa promijenili stajling i brojeve telefona, Vojinović najveće razočaranje - CdM
Боље би било да нису прешли цензус, него да се гледају оваква бламирања.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Коме треба овакав ДПС ?
https://www.portalanalitika.me/clana...ece-neko-drugi
![]()
Прочитах текст, не чуди ме да нико од тих ДПС аналитичара не смије да каже да је добар дио ДПС чланова и гласача прешао у ПЕС и остале странке већине (зајебали се они који одоше у УРА-у) и да је то главни/једини разлог опадања броја гласова које су добили након 2020.
Мене чуди да их и оволико људи гласа и даље, питам се да ли на следећим изборима могу освојити овај број гласова?
А за бригу да ће неко други заузети њихово мјесто, мислим да се то скоро (или уопште) неће десити, ниједна друга политичка опција нема толико новца нити је повезана са "сумњивим бизнисменима" да може озбиљно угрозити најјачу "суверенистичку" партију.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Моје двије копејке...
Држим да им слиједи судбина СНП-а (поетска правда, је ли..)."Проблем" ДПС је, види се из авиЈона, исти - коначна и неминовна национална профилација услед губитка оне државне и друштвене моћи која обједињује различите погледе на стварност и , много битније, интересе који су њима вођени.
И као што се десило СНП -у десиће (већ се дешава) се ДПС.Постаће партија позната по националној припадности екстремног типа што неминовно, ако ствари остану оваквим каквим јесу, а велика је вјероватноћа да хоће, види даљем дробљењу гласачког тијела ,постепеном опадању и маргинализацији.
Izgleda palo pomirenje izmedju cetnika, siptara litijasa i turaka.
Komite na aparatima.
Last edited by p0smatrac; 15-08-23 at 15:06.
Oni su na klupi za rezerve,čekaju iz prikrajka i paze na Crnu Goru!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Чекао сам да видим хоће ли ко поставити вијест о новој ЦГ странци, али с обзиром на њену битност у друштву и политици ЦГ јасно је да се нико није јавио са том вијешћу.
Осим колеге Sidewinder-a који је негдје раније (прије оар мјесеци) рекао да ће предсједник Милатович бити оснивач/члан те партије а што се изгледа (срећом по предсједника) неће десити.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ni meni nije jasno šta će oni nuditi što njihova bivša stranka (SNP) ili, pošto tvrde da će biti partija centra, druge takve stranke (PES, Demokrate, URA) već ne nude.
Koja je ovo po redu prosrpska stranka? Pes, demokrate, naprijed (ova nova sa snpovcima), zbcg, prava, ujedinjena, dajko, snp, vesko pejak (alternativa), leposavic... Masala
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 17-08-23 at 17:04.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovo nije srpska partija. Damjanović je stari komitluk koji pravi stranku iz istog razloga zbog kojeg je nekad pravio anb Dedeić uz pomoć Kobre Baturana u počivši Baron. Prava CG,srpska partija, a ovo su fešte sreće mi 😂
Zamisli da sam toliko bezobrazan da ti sad kažem da su Demokrate CG partija ? Bi li mi se nasmijao i nazvao me glupanom ili kako? Pitam da ti ne uzvratim istom mjerom i ako ću pomisliti isto što i ti nakon što BiH ti postavio ovo pitanje oko demokrata.
Na papiru je skoro svaka od nabrojanih, ja pricam o sustini
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 17-08-23 at 18:38.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
АНБ и Дедеић су по мени потпуно могући из разлога што он иако вјерује у своју причу дакле није лажњак као Дајко и Милачић, ипак ишао на изборе знајући да никад неће пребацит 0.5% гласова, а доста предизборне кампање му се сводило на оцрнивање Мандића и осталох из просрпских партија и других опозиционих партија.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Može bit da nije bio svjestan anb podrške i da je to što je radio, nenamjerno, išlo u korist dps, a samo je želio prostor da kaže šta ima o Mandiću i družini. Pri čemu mu vjerujem za priču o Mandićevim pronevjerama. Doduše, njega sam zapamtio kao jednog od gomile radikalnih Srba koji nije imao problema da se na priču zalijeće na Kosovo, a onda je otišao da civilno služi vojni rok. Sjećam se kako je pričao da će vrijeme odsluženja da iskoristi za introspekciju, da analizira svoj dotadašnji život i slične gluposti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Тога се не сјећам, он ми је увокек дјеловао као лик који би служио војску.
Не кажем да није у праву за оно што је прижао, само кажем да је било врло згодно АНБ-у да му помогне да каже све што зна или што му је речено о Мандићу и осталим.
Кад смо код њега ево нешто што ћу тешко заборавит :
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Nažalost, uz nekoliko pauza od po godinu ili dvije, obitavam na forumu odavno. Mnim e sam Dobrilovo civilno služenje vojske komentarisao u doba kad ga je i najavio. Bolo je oči upravo zbog toga što sam i ja mislio da će sa zadovoljstvom da služi vojsku na klasičan način.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks