Prekjuce sa klincima do Perazica dola, voda je bila cista i topla. No vidim da su i na drugi - desni dio postavili stubove i da ce brzo da zajasu sa lezaljkama i suncobranima.
I prava je steta sto ne srede malo onaj put do Petrovca, ono bi se moglo biti najlepse setaliste u Budvi. Ima li staze od Lucica ka Buljarici?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
U Tivat pada koliko moze...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
E kako nas posluzi vrijeme... sinoc sam se pozdravila s momcicem s plaze, dijete iz pg doslo da radi sezonski, jutros sa jovanom iz restorana i cao.
Ne pamtim vise dobro jutara, dana i veceri no ovih 7 dana 🤣
nothing comes from violence and nothing ever could
GoodWaters
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
Nema nista ljepse nego zimi kad je bura prosetat morem i nadisat se svjezine talasa koji udataju u stijene
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Istina ja zbog toga više more volim zimi i na proljeće posebno Boku tad je miris mora najljepši ne mješa se sa raznim kremama i mazalicama,parfemima i čudima.Ona parola more zimi planina ljeti posebno kod nas đe infrastruktura ne prati kapacitet turista.
Ali nađu se divlje plaže iako ih je sve manje no nađu se.Samo to nije komoditet zavisi ko šta voli i koliko je avanturistički nastrojen.
Rezervisa sam sarandu u avgust porodicno,iskustva sta pogledati gdje jesti odlazak na krf trajektom itd
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Krf trajektom iz igumenice, znam da je imalo vise linija i jeftinije bilo nego iz albanije, u sarandu je bio dobar mussel house, riblji restoran, cijena kao kod nas ali ne i tako dobro kao kod nas. Ostalo u sarandu onako, nije mi ostala u nekom sjecanju, kao budva i sutomore u jednom, guzva svuda, nista posebno lijepo da se vidi. Bolja je opcija produziti na krf, u sarandu napraviti neku pauzu od puta na jednu noc, dovoljno.
Otišao bih na more. Da je sreće. Ne u ovu planinu đe sam stalno. Ne gotivim vrućine i sunce toliko... Možda odem do HN, čisto da udahnem vazduha. Šteta što su ovdje sve rijeke pokvarili s mašinama, đe smo se kupali nekad sad je katastrofa ekološka.
Danas odlicno za kupanje...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Zna li ko kakva je voda na Cijevnu?
Ne bih sjutra za spas u onaj krkljanac dolje na more, a još ne izdigoh na Žabljak sticajem okolnosti, pa mi pade na um Cijevna...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja pitah druga kaze da se moze kupati. Vjerovatno cemo mi sjutra pa javim
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
A Cijevna je i u avgustu diskutabilna a ne sad ljudi po ovome promjenljivom vremenu, ne vjerujem da preko 10 stepeni ima...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaboravih reći u gornjim tokovima, tj. ja se kupam đe je lokal "Cemi" i prije par mjesta, ne vjerujem da je ikad tu bila preko 15 stepeni. Onamo đe je Nijagara taj dio zna bit i preko 20
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li ko kontakt nekog taxi brodica u Bar?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A ja se u more ne kupam tek na 25 jer mi je ladno ali Cijevna me toliko vuče svojom čistotom i lagano se skvasim. Svakako ćemo poći da iscooliramo a nadam se da ću se uvaliti.
U principu rijeke su za omladinu ili one koji se osjecaju mladima a cime prebace 30 godina za njih je zaliv .... mozda ...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks