Nadam se da su srećni i zadovoljni teoretičari zavjera. Bukvalno se zalažem za totalnu cenzuru online i ukidanje slobode govora. Sloboda govora, neko zbog tvoje slobode govora umre dobrovoljno i ostavi 3 djece siročad.
Kina je majka.
ignore je mama
Nadam se da su srećni i zadovoljni teoretičari zavjera. Bukvalno se zalažem za totalnu cenzuru online i ukidanje slobode govora. Sloboda govora, neko zbog tvoje slobode govora umre dobrovoljno i ostavi 3 djece siročad.
Kina je majka.
Nebitno.
Ništa lično naletio mi takav dan danas.
Postavio sam i u drugom threadu al aj i ovdje.
Znate li koliko je smiješno sve u ovo čime se bavimo sad, u cjelini, globalnoj, u poređenju sa onim što dolazi.
GPT 5 artificijelna inteligencija će moći po svim parametrima da bude premijer drzave ili profesor na svakom fakultetu u svakoj oblasti,
ne vidim šta joj nedostaje za tu pozicije.
A tek neki naredni projekti posle GPT 5, da ne govorim.
Šta da se radi...sve biva pa prođe. Pa i čovjek.
Da bih potvrdio ovu svoju teoriju, napravio sam Twitter nalog i štancao ChatGPT 4 tweetove i svoje tweetove bez rasporeda.
Nijedan lajk nisam dobio tada na svoje tweetove, a ChatGPT 4 tweetove je retweetalo i lajkovalo dobar broj ljudi.
Ejjj, alo.![]()
https://www.vijesti.me/kultura/66336...djenje-svijeta
Ahhhh...
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Na kakve svadbe idem u poslednje vrijeme uopšte mi nije jasno što ću ja tamo. Ali eto da ispoštujem što sam pozvan.
Najlakše izgubiš prijatelje na 3 načina:
1. Raspravljajte o religiji
2. Raspravljajte o naciji i politici
3. Traži prijatelju uslugu ili naročito pare
Posebno ovo treće.
Baš bi fora bilo da se zapravo samo roboti lajkaju... Hahaha.
Ne, više vjerujem u ovu opciju.
ChatGPT-4 je jako napredan i poznaje Twitter algoritam, zato je u tweetovima koristio termine i raspored riječi tako da privuče algoritam i preporuči tweet drugim ljudima. Veći reach je mnogo bio na robotove tweetove...
![]()
![]()
Ja psihu lečim u svojoj pesmi, i moji napadi su česti.
Danas neko sivilo i grmljavina... podsjeti me nešto na ovu pjesmu.
ne znam je li 1. jul il 1. oktobar
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što bi rekao jedan moj rođak:
Strah ih da im ne zaradiš pare.
Kakav dan za kvalitetan kunt
Internet je kanta a i sve aplikacije, a optika, odakle to da optika ovoliko slabo radi ako je kiša, pa nije kabal od papira, majka mu stara
Ne bih se zalio da nije skoro cijelo vrijeme u zadnje vrijeme tako... Kanta.
Nešto me žiga ispod desne plećke. Valjda nije nista ozbiljno.
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
Nije sve iluzija, nego farsa.
idemo Prijo
Napravila je od sebe ozbiljnu ribu. Gledah je ljetos sa nekom ekipom u Budvi po nekih Ambientah (rekao sam sebi da više nikad neću ući tamo (moguće lako da ću slagati)) dobra časti mi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
dobra, dobrane idem više po kafana ka nekad, al kad nastupaju Prija, Milica Pavlović, Džejla, Rozga to se skoro pa ne propušta
Čola isto, Aco Pejović vazda dobar provod
ambiente je baš da udješ jednom i toetododuše ja sam u kafanu lim bio dosta puta. il u onu u podrum vektre
Ništa ako nisi bio kod Ama na Drač
lec go
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks