I što veliš za djecu u Rusiji.
Dobro je da ti znaš kako je biti u Rusiji pod čizmom idiota.
Ovo, evo baš OVO ti podržavaš.
Nisi ti na strani Rusa no Putina samo još kako to da priznaš a i ne moraš jasno je ko dan.
A djeca u Rusiji što veliš.
Koliko samo zna biti đon obraz.Što Saruman veli ko u ribarske čizme.
I što veliš samo je trebalo da KLEKNU?
Dok ih specijalno operišu.
Jel znaš da su z-storm jedinice pucale u Ruse.
Jel znaš što znači politički zarobljenik u Rusiji?Znaš li kakve su tehnike prevaspitavanja FSB-a.
Jadno je to što ti braniš jad i najbolji jezik na svijetu koji objašnjava fenomen toga je srpski - BEDA.
Jad i BEDA je to što ti braniš a obraz ko đon u ribarske čizme.
I što veliš za djecu u Rusiji.
Dobro je da ti znaš kako je biti u Rusiji pod čizmom idiota.
Ovo, evo baš OVO ti podržavaš.
Nisi ti na strani Rusa no Putina samo još kako to da priznaš a i ne moraš jasno je ko dan.
Bjese li ti ona sto mi X puta govori da je zaobidjem? Ajde, budi dosledna toliko, pa primijeni isti rezon, jer... ako ti legnem na kicmu, bice da skicis na 5 strana, kao proslog puta.
Nemoj, sreco.. moj ti je savjet...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pišem o Rusiji kako jes a ne kako ti ođe predstavljaš.
A te prijetnje što mi upućuješ evo odma da ti rečem ja se prijetnji ničijih nikad plašila nisam jer znam kakvi profili ljudi drugima prijete.
Tvoj doživljaj kako sam ja reagovala na laži je tvoj doživljaj a vidi kako ja na iste neću prestati isto da reagujem a ti samo nastavi da prijetiš to govori o tebi.
Bas mene briga za tvoju percepciju desavanja u aktuelnom sukobu. Ono sto je odje bitno je da se obracas licno meni i pominjes mi obraz, primitivizam iz kojeg nikako da se izmigoljis. Prije je bio povod sto smo, navodno, idioti svi mi koji podrzavamo rusku stranu u sukobu. Sad je na redu da se pljuje po obrazu... Nekad se odje banovalo zbog takvih klizecih, ali izgleda da moram licno da intervenisem.
Mrsko mi da se spustam na tvoj nivo, ali vidim da si se uzeljela igara bez granica. Jos jednom da te priupitam, zelis li ti to? Nije problem ako te bas svrbi, ali.. bas ga trazis. Bojim se da ces ga naci, sreco...
A vidim da moderator sve prati, sto znaci da ima afirmativan pristup prema pljuvacini po obrazu sagovornika i sl.
Pa, da se igramo onda...
Вукајлија је вазда био одраз спрдње. Вукајлија је спрдање и само тако се може гледати.
Овизи онизи, за неколико дана ће Бар написати да су Рује звекнуле генерале, али да су то неки безвезе, чобани и будале.
Švajcarska je stavila veto na plan za izvoz skoro 100 starih borbenih tenkova Leopard u Ukrajinu, pozivajući se na zakon o neutralnosti, piše londonski "Fajnenšal tajms" koji dodaje da je ta odluka donijeta baš kada u odlučujuću fazu ulazi kontraofanziva Kijeva protiv okupacionih snaga Rusije.
"Veto Berna će vjerovatno izazvati gnijev među evropskim saveznicima Švajcarske koji mjesecima vrše pritisak na njenu vladu da ublaži restriktivno tumačenje svoje dugo njegovane politike neutralnosti", smatra FT.
Ti tenkovi nikada nisu bili u upotrebi u Švajcarskoj, čak nisu ni bili namijenjeni njenoj vojsci, niti se nalaze u toj zemlji. Svih 96 je uskladišteno u Italiji od 2016. godine kada ih je privatnom transakcijom švajcarski proizvođač oružja "Ruag" kupio od italijanske vojske.
Savezno vijeće - izvršni ogranak švajcarske vlade od sedam članova, u srijedu je zaključilo da prodaja Ukrajini tih 96 tenkova nije moguća po švajcarskom zakonu jer bi bila u suprotnosti sa Zakonom o ratnom materijalu i "značila bi odmicanje Švajcarske od politike neutralnosti".
Iako je takva odluka u skladu s prethodnim odlukama švajcarske vlade, ona je ipak jedinstvena po tome što u poređenju s ostalima donosi najdirekrtnije posledice - gubitak mogućeg vojnog potencijala Ukrajine, piše FT.
Uz to ta odluka produbljuje diplomatsku izolaciju Švajcarske u Evropi, jer ona, piše FT, "pokušava da štiti jedan od svojih najpoštovanijih političkih principa - neutralnost, istovremeno nastojeći da održi ekonomske veze sa Zapadom i predstavljajući se kao moralni kritičar ruske agresije".
Švajcarska je oktobra prošle godine odbila da dozvoli Njemačkoj da pokloni Ukrajini zastjarelu protiv-vazduhoplovnu municiju švajcarske proizvodnje koja je u njemačkim zalihama, pozivajući se na klauzulu koja zahtijeva dozvolu Berna za njenu dalju upotrebu.
FT piše da kritičari smatraju da veto na isporuku tenkova "ponovo naglašava apsurdnost švajcarske politike o izvozu oružja u stvarnim uslovima: tih 96 tenkova nikada nije ni bilo na švajcarskom tlu, a nabavljeni su od italijanske vojske prije sedam godina kao dio trgovačkog posla preduzeća 'Ruag' koje je ionako planiralo da ih obnovi i preproda".
(BETA)
----------------
Sitnica je sve ovo, znam...
Neka ih prodaju nazad Italiji, pa će se to lakše riješiti...
Poslato sa kornjo komunikatora P50
ATACMS rakete dugog dometa stizu u Ukrajinu prema najnovijim informacijama.
Njima mogu gađati duboko u Rusiju, ali ne vjerujem da će to biti slučaj. Osim mozda u nekim specijalnim situacijama.
![]()
Jedva čekam da se FSB i rusko ministarstvo očajne retorike zavade.
https://twitter.com/anno1540/status/...uikWrmAXQ&s=19
Što bi SARS reka.
"To rade, to rade skupstine i vlade,
spremaju napade na strane ambasade,
to rade, to rade gangsteri iz vlade,
podmeću bombu pod palatu pravde.."
Kremlj LAŽE a FSB svo vrijeme ĆUTI.
Dok hapsi po Rusiji.Ruse.
Ona žena u snimku veli plašimo se.Koji je to strah kad ne smiješ reći da nije u redu uhapsiti oca i dijete poslati u dom samo zbog nekog crteža?Kakav je to sistem u Rusiji.Orvel bi se tamo prestravio.Kako je biti Rus u Rusiji kad ti policija misli svaki korak prati.
Povući će se ruske trupe sa Ukrajine a šta će biti sa Rusijom?
I onda dođu meni neki da palamude koji nikad u Rusiju bili nisu koji tamo nemaju prijatelje niti znaju kako je u Rusiji da prosipaju m*da, forum ili RL svejedno.
Ilja Yashin je završio iza rešetaka u najgori mogući zatvor svako jutro su mu puštali RT talase.Pokušala sam da shvatim zašto,zašto je on tamo završio.
Iz svih njegovih pisama nikakav logičan odgovor nisam mogla da pronađem.A sigurna sam da bi svaki čovjek ako je čovjek ponašao se kao on da mu je zemlja u toj situaciji.Iz njegovih pisama gledala sam kako izgleda taj zatvor sa visokim crvenim zidovima.
Čitala sam pisma i drugih Rusa politički zatvorenih po zatvorima.
Ili što bi Šiškin reka.
"Ukrali su nam jezik. S vama smo razgovarali i dopisivali se na jeziku velike ruske književnosti. Sada, za ceo svet, ruski je jezik onih koji bombarduju ukrajinske gradove i ubijaju decu, jezik ratnih zločinaca, jezik ubica. Njima će se suditi za zločine protiv čovečnosti. Voleo bih da verujem da će svi oni koji su pripremali i učestvovali u ovom ratu, koji su ga na ovaj ili onaj način podržavali, biti optuženi. Ali kako se može suditi nekome za zločin protiv jezika?"
I onda neke baje m*donje dođu meni da vele da mi prosipaju plamen mud(r)osti o Rusiji.Takvi kad mi pričaju o Rusiji povraća mi se ka što bi se i Rusu svakom povraćalo koji je pobjegao ili je u zatvor zbog Putina.
Beale.
![]()
Last edited by Bluemoon; 29-06-23 at 19:11.
Namjestaju Srbima ociglednojos naglasili da je 2023
![]()
47. механизована бригада на орихивском правцу заробила руски Т72Б3.
https://twitter.com/UAWeapons/status...7nsh2zDTQ&s=19
Украјиски дронови уништавају руски БМП2:
https://twitter.com/OSINTua/status/1...NBoeT-KQQ&s=19
Дронови СБУ-а уништавају три руска тенка, један од њих Т80БВ:
https://twitter.com/UAWeapons/status...6c_7UFzzQ&s=19
Црногорце је одржало црногорско срце.
Србија посредно продаје муницију још од прошлог љета.
Најзначајнија испорука је била преко 3000 ракета за БМ21 Град.
Покушали су то да скарију од домаће јавности и Руса тако што су избрисали серијске бројеве, али не иде то баш тако, па је Вучић изашао и рекао да је бизнис бизнис.
Србија не може производити муницију у неким астрономским количинама потребним за рат, али може производити разноврсну муницију и може да заради на томе.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Eto to je.FAŠIZAM.
Upravo to je.Fašizam.
Nije to fašizam. Fašizam je fasces, sve u državi i ništa van nje. Samo država. Država je sav smisao čovjekovog postojanja. Država uber alles. Projekat Benita Mussolinija, završen 1943.
Ovo je samo ratni zločin.
ICC nalozi za fajlove Vladimira Putina i Marije Lvove-Belove su osnovana dokumentacija.A neki ovdje bi u odbranu FAŠISTA da zagovaraju slobodu govora.Kakav vic.Ovo dvoje su djecu otimali iz Ukrajine.Ovo dvoje su provjereni FAŠISTI.
To je isto ko da neko brani HITLERA i veli to je moje mišljenje a Hebe mi se za mišljenje takvih jer su im svjetonazori u Q.
Nije Hitler toliko loš bio kažu neki izvori, on navodno nije znao za Holokaust. Recimo, meni je fascinantna 13. Planinska SS divizija - Handžar. Navodno je Himmler bio opsjednut Bošnjacima kao Arijevcima, na slikama onim iz Handžar divizije sve neki plavušani Bošnjaci sa plavim očima.
Himmler je smatrao da oni nisu bili Sloveni nego da su Bošnjaci antičkog i mitskog germanskog porijekla. Pa i baš u Bosni dosta je muškaraca onako plave kose i očiju. Recimo u Beogradu su dosta tamnije puti i sa crnim/kafenim očima koji pripadaju nekoj haplogrupi sa Istoka. Možda je to samo moje neko zapažanje.
O čemu pričaš ti?
Ovaj biće nije znao kad je ono dijete iz Mariupolja na onaj stadion zloupotrebio kako ga je spasio a tamo je on komandovao genocid?
Ništa on nije znao kad je pokrenuo svoju specijalnu vojnu operaciju i genocid činio i još djecu deportovao u Rusiju.
Ma ništa on znao nije sve su mu to podmetnuli.
Istina ljudski um ne može shvatiti da je neki čovjek sve to u stanju ali da,ima takvih MONSTRUMA.
To nije čovjek to je j*beni monstrum.
Ne treba njemu nikakva kazna takav je kazna samome sebi.
Ponaša se, kako ne treba da se ponaša.
Što je bilo pitanje?
A djeca, pa za djecu kažem da je to ratni zločin po pravnoj definiciji.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks