E neka si ti to izanalizirao.
A ne bi sad čitao opet ova naklapanja i izlive nenadane radosti za spas.
Da proste dame, bas me zabolje za Putina. Meni su omiljeni likovi Milanovic i Orban. Neki četnici tamo.
Polako sa tim otrovima.
Podržavao si i podrzavas i dalje ovog naseg bivšeg diktatora pa bi mu skute ljubio a ne otrovom pretio. Nego aj sad. Nije tema.
.
ako ko pljuje dps ovuda to je Vanjaeto kolko pratiš
![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja ne vjerujem da je Prigozin posle svega svjesno pristao da bude ubijen. Jedan covjek na planeti ne misli da mu se psihopata nece osvetiti
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 24-06-23 at 21:39.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nasmija me.Veli da oproste dame.
Ljepše izgleda kad je neko iskren pa ne bira riječi no kad neko uvlači fašizam poput Orbanovog u sto folija a sve kao fol brine za narod te gine.
Ne ginu samo Ukrajinci nego i Rusi a sve pod komandom Kremlja.
No se vama pojedinima prosta činjenica mora ponoviti.
Last edited by Bluemoon; 24-06-23 at 21:44.
I pravu je bio jakuza kao i uvjek.
Građaninu prvog reda idi na belveder brani nas od nas samija.
Nego da se vrnemo na temu.
Koliko je ostalo jos do gornjeg limita zaduženja zelensky land-a?
Kad ce ovi kraj besmislenog rata za građanštinu, a vrlo bitnog za ukre?
Ocemo li priznat krim i otcijepljene teritorije kao Kosovo, i pružati posredovanje da se zdogovoreno zelenski-putin (za malo navaljni-prigozin do prije nekih uru dvije tri)
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Svaki drugi dan neko sipa pomoc ukrajini po 259 milijardi dje su te pare nije valjda da onaj kepec sve smrce
Другари ватници ја вас искрено разумијем.Поновићу.
Од малих ногу подизани на причи Руси ово Руси оно, руска оружја ова, руска оружја она, кад Руси крену па кад ово, па кад оно.Комплетно вели, руско наоружање.
И онда Руси крену и то испадне комплетно руско говно.
Неће нико доћи да исправи неправде и "неправде" према српском народу.
Заблуде које се скупо плаћају.
Last edited by BAR; 24-06-23 at 22:05.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Недостатак времена да све покријем.А и Црна Гора је ушла у НАТО.
Морам признати да сам годинама са посебним задовољством на тој, и другим темама разбуцавао аргументе заговорника "неутралности", који иначе сви редом посташе отворени путинољупци.
И драго ми је видјети како данас у парламенту имамо преко 80% посланика чије партије отворено и искрено подржавају чињеницу да је Црна Гора чланица НАТО савеза, односно да је концепт мојих неистомишљеника потпуно поражен.
Stvarno BAR da ne iskomentarises najacu balkansku vojnu silu Srbiju i njihovih dva ipo nova aviona i jedan protivazdusni sistem
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Коментарисао сам онада када је Вучић пријетио оружјем.
И да ми је искрено жао народ који се пеца на то исто ложење ево 40 година.
Добра је ствар да нас више не могу увући у то, иако на неке наше другаре то још увјек има велики утицај.
Али морамо запамтити да то што су посебни не значи да нису наши, поготово сад кад су безопасни.
Само треба фино разговарати, презентовати аргументе.
Ode prijatelj malo da odmara zasluzio je.
https://twitter.com/nexta_tv/status/...093468160?s=20
a dobro Beton bi volio da neko napadne CG, da im se pridruži. nije to lako razumjet, al jbg. tako to bude kad su ti idoli arkan i karadžić
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Najbolje oružje u Rusa su snajperi specijalno dizajnirani za FSB valabogu zašto.Buhahaha.Koliko naivnog svijeta na planeti ima žedne bi ih preko vode preveli samo da im je mitova i bajki.
Ko u onom spotu Gasproma da će Evropa ući u ledeno doba bez ruskog gasa.AnbLvBL.
A da su bar 15 minuta odslušali Karakulova vas svijet bajki i mitova bi im pao u vodu no kako nastaviti bez sve te mitomanije.
Ne znam , mozda sam subjektivna ili sam samo baksuz, ja u Srbiji, cak i u firmi u kojoj radim online, svuda imam masu otvorenih Putinovih obozavatelja. Izvini, smeta mi to. Nije mi normalno. Na Tasmajdanu upravo svira Baja Mali Knindza. Treba li da imam dobro misljenje o tome, o sredini u kojoj je to dozvoljeno i koja takvom liku puni koncert?
A otkako sam se 2003. u Hrvatskoj uverila sta je "zapadna propaganda" (kako je to pod tim nazivom bilo servirano nama u Srbiji) bila 100% u pravu, tj koliko su Srbima ruke bile tamo krvave 90ih, skepticna sam prema svakoj takvoj etiketi zapadnih medija. Naravno da oni nisu savrseni, ali u odnosu na domace, smesno je i porediti. Ne znam ni ja mnogo, ne tvrdim da znam, ali eto izbacujem frustracije sto sam se rodila u takvoj drzavi, online.
Last edited by GerdaBuddenbrook; 24-06-23 at 22:44.
digla nogu na papucu, pa sve vice "necu!", a na kuma namiguje da se kola krecu
A uostalom necu vise pisati, u pravu si, niko nije duzan da trpi moje frustracije. A i moram da ponovo idem za Srbiju, pa me verovatno to bacilo u bedak.
PS. Daj te koji imaju stavove "zapadne propagande", reci mi gde su. Ti su moje drustvo.
Last edited by GerdaBuddenbrook; 24-06-23 at 22:52.
Moram jos ovo da kazem, pa makar crkla. U danasnje vreme i sa danasnjim razvojem informacionih tehnologija, koje ima taj Zapad, plus prava i slobode a za razliku od nas, koje su kao nebo i zemlja, definitivno njihovim informacijama verujem.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks