zamislite koliko je jaka država Rusija kad su toliko prepali Prižogina da se ovo dešava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa dobro, ako nista naucili smo nesto novo a to je da je Rusija u rasulu.
zamislite koliko je jaka država Rusija kad su toliko prepali Prižogina da se ovo dešava
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Buahaha.Reko da je p*zda.
https://twitter.com/wartranslated/st...KyK-scacQ&s=19
I jedan i drugi.
Last edited by Bluemoon; 24-06-23 at 18:38.
Nakon poruka Putina da je pokrenuta izdaja i pobuna, podizanja optužnice protiv Prigožina i naređenja da se pobuna uguši,
a sa druge strane poruka iz Wagnera da će Rusija imati novog predsjednika nakon što se Putin svrstao uz Šojgua,
ne vidim kako stvari mogu da se vrate na "business as usual" bez obzira što su možda sklopili neki trenutni dogovor.
Nakon 6 oborenih helikoptera i jednog aviona, dva zauzeta grada od milion stanovnika, oranja puteva da se zaustavi konvoj, i generalnog pišanja u facu ruskim vlastima i globalnom imidžu Rusije...
Daleko je ovo od raspleta.
ja pričam od početka ove "specoperacije" da neko koči stvari u Rusiji i čeka da se sve sutura i zasjedne na prijesto...sada se to izgleda malo ubrzalo
She is only here to annoy herself!
On po svim zakonima rusije ne može ni biti predsjednik iste mada evo je ovaj 20 godina mjenja zakone kako njemu dune pa je ruska duma postala sprdnja.
Baš sam sinoć gledao film Tragedija Magbetova sa Denzelom Washingtonom opet. I bi mi čudno da se ovo desi danas u Rusiji. Možda je Prigožin pročitao Tragediju Magbetovu dok su putovali ka Moskvi.
Vježba, vježba, uvod za nešto veće...
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Naleceh sad na ovo na internetu, obzirom da ce Shoigu i Gerasimov ( pasti nedje sa balkona ) biti razrijeseni, ovo i nije toliko daleko od istine
Last edited by skostic; 24-06-23 at 19:48.
Posprda se prigozinj sa forumašima.
Napreduju ukrajinci i vagner ka moskvi.
Hahahahhaha okrenu se celavi i ugasi nade da ce da gori Moskva Hahahah a moga je jos jedno 100 km da cujemo jos neke verzije na forum
A veliki ratnik Kadirov jel prosao semafore ili i dalje ceka da se razmine guzva na putu.Inace sve jo ovo malo sumnjivo prosetase se do Podmoskovlja bukvalno bez otpora i sad nalevo krug, nesto sumnjam da posle svega izrecenog ce biti puj pike ne vazi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Prigozin na forumu,
od teroriste do omiljenog borca za slobodu Rusije za dan.
And back.
Марш на Москву није реалан из разлога које сам навео.
Питање је какав је договор направљен, само тренутно примирје или споразум.
У сваком случају мислим да се неће одржати, није ни могуће.Летјелице су оборене, кампови гранатирани, људи су убијени.
Сигуран сам да ће Армија пробати да се освети, а да ће руска власт на све начине пробати да елиминише Пригожима и водеће људе организације.
У сваком случају трупе су помјерене, морал Амрије је још нарушен, фасада Русије као државе је пала.
То је феудална творевина, за који је несретна Украјина држава са великим Д.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kako god bidne bruka zavijeka za velju Rusiju, da ti lokalni warlord zaprijeti upali auto i dodje do ispred grada ti odrzis neke govore sa prijetnjama pa kad vidis da je ovaj ozbiljan a da te armija bas i ne sljivi onda molis Lukija da intervenise da ne ispadne da si zdapi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
zanimljiv je profil vas putinofila sa dna kace. ćutali ste vas dan, i sad kad se ovo desilo javljate se. da veličate jel ratnog zločinca (Putina). al dobro, bitno da se zna kakvi ste, valjaće
što veli Slaven, jel se bio prepa da neće para bit više?
Očekujem javljanje branioca.
Danas je bio težak dan, ali sada se može malo lakše disati.
Poslato sa kornjo komunikatora P50
Zadnjih par sati ulazim samo da vidim komentare ovih što su po mišijih rupa bili do momenta "sporazuma"
Znao sam da će odmah da se jave, znao sam
Jes sad ispade to kao veliki Putinov plan jer on je Petar veliki reinkarnejšn jel.Buahaha.Sad će bit kao žrtvova je u šahu što se veli pješaka za lovca.
A tačnije ovo je bila velika bruka za njega.Lukaševka u sve uvuče.
Mislim bruka je sve evo više od godinu dana.
svakako će moderatori riješiti ovo seljačko vrijedjanje al da ti odgovorim
lažeš da se sladim bilo čijom nesrećom, meni je žao Ukra jer ih bolesnik ubija a vi ga podržavate i navijate za njega. ovo danas je dokaz šta je Putin napravio od velesile kakva je Rusija, kad mu ovaj igranku pravi od jutros. al ste ćutali vas dan jer niste znali što će vam bit sa idolom
miševi se vazda jave kad oluja prodjeal neka, makar čoek da se smije. odličan pokazatelj kakvi ljudi žive medju nama. ovako bi pobjegli da neko njih napadne
Last edited by outline; 24-06-23 at 20:31.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks