ASC, BAR, MeDo_JE, remark, the Genius, VooDooPrle
Ово је све игра господина Путина да Украјинци мисле да је ово стварно и да их онда порази по ко зна који пут у последњих годину и по дана. Ако смо нешто научили то је да је господин Путин непобедив и изванредан стратег, тако да нема ништа од пуча и немира у Русији, ово је све маска, димна завеса и још једна бриљантна победа господина Путина мајстора тактике и војевања.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ASC, BAR, MeDo_JE, remark, the Genius, VooDooPrle
Evo šta su napisali ovi iz Legije što imaju zastavu ko Dinamo Moskva.
https://twitter.com/legion_svoboda/s...PIfPeVz3Q&s=19
Sukob s Wagnerom i predaja ogromnog broja teritorija bez borbe pokazali su da je Kremlj potpuno nespreman za unutrašnje sukobe (...) Došao je državni udar izazvan Putinovim ratom.
Putin već nije uspeo da odbrani zemlju. Imao je šansu, 20 godina šansi. Ali on to nije prihvatio: samo je Rusiju gurao sve dalje i dalje na dno civilizacije. (...)
Vojnici, oficiri: došao je vaš čas. Oslobodite svoje oružje na kulama Kremlja, ne dozvolite da međusobna svađa potopi Rusiju u krvi.Vrijeme je da zaustavite besmisleno i brutalno ubijanje Ukrajinaca i pogibiju hiljada Rusa na frontu i vratite se kući..tamo gdje ste sada potrebni.
,,rat je došao kući”
Glavni Vagnerovac (J.P.) kaže da ruski vrh izjeda korupcija, i, da, upravu je, a najbolji dokaz za to je postojanje Vagnera jer, pazite sad, po ruskom zakonu ne može postojati privatna vojska. Pa kako, majku mu, funkcionišu od 2014 god.? Ilegalno?
Lično mislim da će ovaj (kontraverzni) biznismen ,,prdnut u čabar” sa ovim maršom na Moskvu, ali da sve ovo pravi veliku štetu Rusiji pravi, ovim će se ubrzati kraj ratovanja u Ukrajni jer će Moskva imati prečih problema.
Peking samo može da ,,se zavali” i računa koliko će ustjedeti (naspram prijašnjih kalkulacija) da se dokopa ruskih resursa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Што се господина Вагнера тиче ради се о човеку спремном на све, којем ништа свето није. Ми гледамо такве људе малтене свакодневно, осиле се, дођу до мало власти и покажу своје лице. Господин Вагнер је ујео руку која га је хранила. И због свог издајништва ће да плати. Господин Путин је диван човек, дипломата, демократа али ни он неће мирно гледати на човека који је спреман на овако нешто и да руши мир и сан Руса. Тако да господине Вагнеру уживајте још мало, али знајте све се враћа, све се плаћа.
Ви као Рус господине Вагнеру треба да знате да су част, храброст, домовина изнад свега. А данас сте доказали да вас не занима интерес руског народа и Русије, већ само лична корист.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
https://twitter.com/MisaVacic/status...vKBrxeGJg&s=19
Pahahahahaha
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Meni samo nisu bili jasni ovdasnji rusofili koji su podrzavali ocvalog diktatora u njegovoj destrukciji i Ukrajine i Rusije evo dvije godine.
Jakuza voli satiru ka ja.Ko ne zna da voli satiru može se zeznut.Buahahah.
Pitanje je ko u Rusiji navija za Spartak a ko za Dinamo pitanje svih pitanja.
A bilo je previse opiceno da bi bilo ozbiljno, zaista.
digla nogu na papucu, pa sve vice "necu!", a na kuma namiguje da se kola krecu
U Moskvi ponedjeljak proglašen neradni dan.
Prekośutra je, ali za svaki slučaj.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Medvedev zaprijetio nuklearnom katastrofom ako padne Kremlj.
Nothingburgeri.
Moje mišljenje je da će Wagner prosto zauzeti sve glavne institucije u centru Moskve večeras pa će se ujutro početi sa nekim pregovorima i ko zna čim.
Neće bit nikakve pucnjave ili rata. Cijepanja Rusije i ne znam čega. Nikom to nije u interesu toliko. Ali o tim pitanjima će se kasnije sigurno u nekoj mirnoj atmosferi raspravljati.
Za tebe mi je lako nisi s njima "u front ulazija." Buahahah.
Zalužnog su živog neki sahranjivali.Ne bi moram priznati da nije njih znala što se kreće po tijeh algoritama.
Algoritmi su zlo takvi uvuku čovjeka u laži pa sve više i više.To je FSB razradio savršeno.
Inače vagner je p*zda obična zna je kako se ruska vojska nagrdila na front i što ima evo to baš tako izgleda.
https://twitter.com/oryxspioenkop/st...gzvulDX8A&s=19
Treba razumjeti da je ovo u Rusiji po prirodi stvari državni udar.
Ona parada na dan pobjede đe mali tenkić paradira i to.Ali FSB je bio svugdje i to je malo ko primjetio.
Prigožinu je inače do Rusa stalo taman ko i Putinu jer ne bi činio što je činio svo vrijeme.Sve što misli je da se izvuče iz s*anja no dobro za Ukrajinu da im se tamo front što neko reče olakša od ovih zločinaca.
još nema okupljanja deefovaca radi podrške Putinu, razočaran sam
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znaci moze se ocekivati nova tura ruskih doseljenika u CG posto vidim letovi iz Moskve svi rasprodati
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
što ti je uredjena država, nedelja od 4 radna dana
Moscow Mayor Sobyanin declared Monday (June 26) a non-working day in the capital.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što su se ovi putinofili razbježali? Sve ulazim da vidim da nisu što pisali, e su poslovično najbolje informisani o svemu pa da mi objasne zašto ovo i kako, za koga se sad navija. Ne snalazim se. Zabrinut sam. Fali malo njihovog cinizma, pošalica i bezgranične vjere u ruske super moći. Da se osvojila kakva šupa u nekom ukrajinskom selu likovali bi ovdje, a sad ih nema da doprinesu temi informacijama sa izvora. Ajde momci, javite se, neće vas niko zajebavat..previše
Navodno je postignut dogovor između Putina i Prigožina Wagner.
Kolona je zaustavljena. Deeskalacija.
Rat u Ukrajini se nastavlja kao da ništa nije bilo.
Kakva ciganija... što dalje im lijepa kuća. Pod hitno im svima zabraniti ulazak u CG.
Ja nikakve zaključke ne donosim dok ne vidim sto bizbijev komšo veli.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Stvarno, čemu euforija na topiku. Ništa nepredviđeno i čudno se ne dešava. Sve regularna dešavanja u sklopu trodnevne vojne akcije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks