Na stranu sve ali antipatičnije ambasadorke mi od Džudi nema da je dolazila u naše krajeve.
Ima i ona iz VB - Medoks njih dvije su u paketu.
Last edited by Bluemoon; 23-06-23 at 09:46.
Neka odjebu više Rajnke i konpletna ekipa ambasadora koja se mješa u unutrašnja pitanja CG.
Rajnke je iz Trampove administracije trebala je odavno da ode.
A što se tiče ruske ispostave ona čuvena krilatica Rusi su braća i nas i Rusa ona fora.No dobro već viđeno sve.
A najveći je problem što neki i dalje ne priznaju da je Crna Gora stekla nezavisnost 2006. vele namješteno sve to bilo i sad se pretvaraju ko onaj Kovačević.
ZBCG: Američka ambasadorka potvrdila da sastavlja crnogorsku vladu, istovremeno je i predsjednica države
"Upravo je gospođa Rajnke i ambasadori i ambasadorke slični njoj, sastavili i dvije prethodne vlade Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića zasnovane na brutalnom gaženju i pronevjeri izborne volje građana Crne Gore"
Iz Koalicije Za budućnost Crne Gore su kazali da se ambasadorka SDA-a srela i sa Milojkom Spajićm, koji će po svemu sudeći biti mandatar za sastavljanje nove Vlade.
“A pošto uvažena gospođa Rajnke nikako ne može da se sjeti da li se posle izbora sretala sa Milojkom Spajićem, osvježićemo joj pamćenje, i reći joj da su se sretali nekoliko puta, ali vjerovatno da tema nije bila sastavljanje vlade, nego kriptovalutaš Džordž Kotrel i njegovo spektakularno bjekstvo iz Crne Gore privatnim avionom na dan izbora”, navode u saopštenju.
Naveli su da još jednom konstatuju da je nezavisnost Crne Gore ozbiljno ugrožena i da se Crna Gora nalazi pred izborom: da li će njome upravljati legitimni predstavnici građana ili ambasade.
"Gospođa Rajnke nema dilemu da ona treba da bude premijer iz sjenke kao u prethodne dvije vlade, a koalicija ZBCG smatra da smo dužni da štitimo poslednje ostatke crnogorske nezavisnosti koji se krčme po bjelosvjetskim ambasadama.
ZBCG: Američka ambasadorka potvrdila da sastavlja crnogorsku vladu, istovremeno je i predsjednica države (vijesti.me)
Е па какав сајам лицемјерства, стати па гледати...
Прво Рајнке која се је ли не мијеша у унутрашња питања ЦГ, а онда ова браћа која бране независност ЦГ другујући са Вучићем.
Мада морам рећи да ми је мало жао што ова прича о уласку ЗБЦГ у владу није потрајала, јер су били добар адут да се смање апетити мањинским странкама, сада ће њима отићи трећина министарстава. Надам се макар она мање битна.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
vijećaće veli
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...cem-i-mandicem
mandu mogu kupit za kilo sira, on bi da mu ulete keš preko noći Crnogorac. pa onda je zarad vlasti bio da se udje u NATO pa mu ovi iz GO odbili![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 23-06-23 at 11:01.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
misitislav:
e koliko se ismijah... prvo me je načeo sa 'kriptovalutaš' a dokosurio me sa da su poslednji bastion nezavisnosti crnes gores'.
znači nije mi dobro od smijeha,sve me boli
U CG maltene svakodnevno imamo lijepe vijesti koje se tiču zloupotrebe državnih firmi, institucija i resursa, devastacije životne sredine, šverca i droge a od stranih ambasada imamo samo prdljavinu o Rusiji i Ukrajini.
Ne bi vjerovao koliko me zabolje i za Ruse i za Ukrajince. Jedino što me nervira jer su nam podigli troškove života 2 puta.
Много би било да Амбасадора САД (или које друге државе) интересује животни стандард ЦГ грађана.
Он брине о интересима САД, што у овом тренутку значи интересовање за Украјину и Русију.
Њима је битно да смо ми увели санкције Русији, да имамо привремену заштиту за Украјинце, а хоће ли плата бити 500 ил 700 и колики су трошкови живота просјечне породице у ЦГ живо им се јебе.
Што је све нормално одмах да кажем.
Само треба да знамо, да нам нико од њих није пријатељ (ни руси да не скоче одмах други) него гледа своје интересе.
А нама је интерес да слушамо запад и рекао бих да то баш добро радимо, мало киксамо око цркве али опростиће нам партнери наши, како рече исус цару царево богу божје, можемо се молит у цркву александра невског а слат војнике у Украјину ако затреба.
Last edited by Mstislav; 23-06-23 at 11:24.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
moj nije. al vaš jes![]()
https://direktno.rs/vesti/svet/35852...iografija.html
samo pare dpsa nije odjebaoal jbg pare su mu mile. isto ka' što ga je dps spasio kad je Manda zvao svoju ekipu da upanu u Parlament. da ne pominjem kad mu je član familije izbo momka jer mu se moglo prosto
al dobro, kao što prolazi vrijeme kad ste pisali Crnogorci = dps, tako polako ističe i ona 'tapija' kojom ste se vi iz dfa nametnuli bez ikakvog razloga kao glas svih Srba u CG. dje je bilo svi pravi Srbi su kod nas. pa se onda radi toga Manda i Slaven punili, a narod ispašta. vidi dostina po načinu na koji upravljate državom da ste preslikani dpsuz svo lopatanje po epcgu, vodjenje grada po uzoru na sns, pukli ste u NK. još morate da ide po BGu na one sramotne skupove i branite sns. i da se nadate da će ostat još koju godinu vlast
Last edited by outline; 23-06-23 at 11:41.
znači ovo gore neko smješta mandi jel? ovi tekstovi o parama koje je napravio laž? i ne furate priču da su pravi Srbi u df?
Troskove smo mi sami sebi podigli, jer bi da zivimo kao begovi i uvozimo sve.
Kad bi vise proizvodili, manja bi bila inflacija.
A druga stvar, da Pipun i Manda nisu Putinove nakaze, ne bi ni bili dje jesu, no bi kopali krtolu nedje u Zetu. Ovako imaju jako finansiranje da sprovode agendu Rusije i Srbije. Niko im nije kriv sto ih niko norman nece u vlast.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Rainke ugasila ZBCG i sve njihove nade za ulazak u vladu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Što znači da je i ugasila sve glasače koji su ih zaokružili. Najbolje da te ljude ne računamo u građane. Pa ne no jel? Al se zato manjinama glas računa više. Još ovo to dođe da glas manjinama vrijedi 3 puta više nego nekom ko je zaokružio DF. E moji građanisti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije to potez Rajnke no njihovih kolega tako da nek se kolegama zahvale.Rajnke ko što rekoh mi je jezivo antipatična ko ambasadorka jer prvo je podržala litije onda kad se promjeni vlast kod nje drugu priču priča.
Mi smo inače zemlja koju vazda zapadnu takvi sa svih strana.
Opet kako objasniti da URA i Demokrate na ove izbore izađu tugeder no da baš tako nešto ovoj zemlji i pripada.
Licimurje.
Ne znam čemu čuđenje vlast je samo ogledalo naroda.Drug druga bi izda na prvu krivinu.
Last edited by Bluemoon; 23-06-23 at 14:09.
Vala ja sam prvi za Vladu bez DPS-a i DF-a, ali mogli bi ovi Ambasadori da odyebu u troskocima sa njihovim zahtjevima i da neko skupi mooda da im to reče, ili brt da ne izlazimo na izbore, nego neka jednom u par godina se dogovori Vlada na kakav sastanak kvinte.
Još jednom, odyebite kolonizatori i lihvari.
Forever young, i want to be forever young
Rajnke je samo postar, pisma salju iz D.C.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa neka pošalju i oni povratnu poruku preko poštara, nije problem.
Znam za one stare olinjale da ih sve imaju u datotekama, ne znam šta za ove nove mogu naći baš tako lako.
Svakako, bespredmetna je ova graja basadora, ili neka zavežu ili neka prave sastanak kvinte da sastave Vladu, nema potrebe po medija da se eksponiraju
Forever young, i want to be forever young
Kako misliš "da se po medija eksponiraju"![]()
Pa vlada je sastavljena mnooogo prije izbora a Spajki je samo izvođač radova
Još od ranih devedesetih glasači u državama exSFRJ se ama baš ništa ne pitaju
TT
Onda se nadam da izbora neće više ni biti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks