Nece ni dana u tvorza.
nisam siguran koliko su tacne informacije s tvitera, ali valjda 5 povrijednjenih, 1 fatalna.
Nece ni dana u tvorza.
Prema tome, šta da ti kažem?
Neiskustvo.
Nije ni izašao iz kružnog udario po gasu sa 600ks.
https://www.cdm.me/hronika/drzavljan...e-vozio-pijan/
Koliko mogu da primijetim samo ovaj sud u Bd sve osobe u alkoholisanom stanju koje sjednu za volan salje odma u zatvor. Ostali vecinom novcane kazne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A tek novčane kazne, bukvalno kako se ko sudiji svidi, sprdačina. I postoji legenda da je u Bd neko drugi izreka presudu mjesto Marka Đukanovića
A dje Maśa ih roka,ne štedi ih.
Isto je sa sudom iz BP - i za strance i za lokalno stanovnistvo - veca kolicina alkohola uvijek zavrsi sa zatvromako i treba tako
nego, znate ono kako ja uvijek branim motoriste, a drugi su krivi... 2 dana (i u 100m razdaljine) mi se 2 nesrecnika imadose parkirat pod kola
prvi juce - vozim prema Spuzu, izlece junosa (tj. junac) iz pravca Rogama na jedno 2m od mene, trepuno nije - nabodoh kocnicu toliko da je ABS reagovao... stajala je kolona da skrene prema gradu, on ocito nije ukapirao sto ti ljudi stoje vec ih samo zaobisao i svojim putem desno... jos stade mali napaljeni tinejdzer da se posvadimo... mozdq 14-5 godina, maxi skuter, kacige i opreme bez
drugi jutros - isti pravac, samo ona dugacka lijeva krivina prije raskrsnice za Rogame... na pola nje iza kamiona izlece pravo u mene neki kreten koji je krenuo da obidje kamion... sreca pa sam mogao da bjezim desno jer kad je takao kocnicu ispravilo ga je fino... ni sekunda ga je dijelili da ja i kamion odigramo fliper s njime i neki mu predje preko lude glave
U svakoj grupaciji postoji (dobar) procenat degenerika, ne znam zašto bi motociklisti bili izuzetak? Ono što ne valja na osnovu tog procenta (motociklista, kamiondžija, majstora, doktora,…) generalizovati, i to je sva suština. Često sam na motociklu, da ne pišem koliko puta mi se desilo da neki drugi (većinom manji) krenu da se ,,dokazuju” pa preticu i mene i druge gdje lud ne bi… isto tako imaju razne druge situacije… ma, ukratko, koliko uživam u vožnji toliko se i u***** od straha (if you know what I mean)
Po meni najveci degenerluk motociklista je namjerno pravljenje nesnosne buke gradskim ulicama.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ta prica da su oni nesoji mi je pecka, oni to moraju da rade zbog bezobraznih vozaca automobila. Bolje cijeli grad da pati nego motorista da vozi 50 kmh.
Danas sam 90 minuta vozio od aerodroma do bloka 6. Preko starog, zlatice i zagoriča.
Naslov teme lijepo opisuje kapacitet organizatora svega ovoga.
A jedna od tema samita.....ljudska prava. Građani Podgorice valjda nisu ljudi.
Razumijem da je učesnike trebalo prebaciti na aerodrom, ali zar nije moglo putem kroz plantaže....a ne glavnom ulicom i blokirati čitav grad.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Najvise volim one gradske fantom motocikliste koji se odjednom stvore jer su, sto bi se na ovoj temi reklo, obilazili kolonu.
Mozda je do perfiernog vida, ipak imam kose oci
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Po meni je najveći problem sa motociklistima što oni brkaju pojmove "mogu" i "moraju". Tako da kroz grad smatraju da im se moraš pomjeriti. I da obavezno moraju obilaziti vozila uvijek i svuda. I obavezno sa desne strane. A inače sam neko ko ih baš poštuje i gledam da im dam prostora uvijek, al, brate, prećeraše pojedini.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ko je napisao da to rade svi?
Poslato sa kornjo komunikatora P50
Danas čiča nekih 77 godina usao u jednosmjernu ulicu i još me zamalo pokupi na motor, rekoh mu, čiča, jednosmjerna je, ladno poče da mi drži predavanje kako je stariji od mene, kako zna da je jednosmjerna ali je on stariji čovjek pa mora tu da prođe, zemljo otvori se![]()
i ja sam jednom starom rekla: zbog takvih kao sto ste vi... sam se nadovezao 😂
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li moguće da na snimak br. 4 ovaj ovako vozi?
Narodu udje voda u auto.
https://www.instagram.com/p/CuKdUGFM...RlODBiNWFlZA==
Najjaci mi je ovaj Sumaha sa Audijem sto je ugasio kontrolu proklizavanja![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
Puštio bih da mu takumi izreče kaznu.
https://www.instagram.com/reel/CuEsA...RlODBiNWFlZA==
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks