Prati podgoricki izgubljeno/nadjeno
Ima li ko iskustva sa barkama i motorima za barku? konkretno trazim da kupim polovni ili novi motor do 6ks, duga noga. Za barku na more, starija barka mislim da je Elan, nekih 6-7m.
Napisase mi kaznu u Bar za parkiranje 60e... kako ide sad to placanje s obzirom da sam iz Pg moram li to u Bar ic da platim ili mogu u Pg ?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Akcija vrati oružje
Da li postoji mogućnost da oružje koje imam od strica (regularno zavedeno) zadržim kao suvenir (da se nekako napravi nefunkcionalno ali da mi ostane suvenir)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
neki prevoz do rijeke,hrvatska dal' neko zna slučajno?
Dje mogu da ispravim naocare, jedna strana drzaca iskrivljena.
Sjeo mi stari u auto na njih nije mi jasno kako nisu slomljene, valjda kvalitet…
Zao mi da ih bacim
![]()
Valjda maknu sa oruzja udarnu iglu i napune cijev necim, tipa olovom, nemam pojma i tako ti ga vrate.
Oruzje je nefunkcionalno, a spolja netaknuto.
Hvala
Ima li gdje kupiti 5mm sperplochu ili neki drugi drveni materijal te debljine? Za OTO u skoli su nekad bile samo manjih dimenzija. Danas bice i nemaju OTO i ne prave kucice za ptice.
znate li nekog ko ide za rijeku u hrvatakoj?
isključivo auto transport,poželjno neko sa putničkim kolima,i da se kreće negdje iz crne gore.ne mora da se ide baš za rijeku,odgovara ako ide i npr autoputem za zagreb...idealno ako bi se vratili kroz dan dva (npr neko ko vozi šlepu pa se vraća istim putem kroz dan dva).
nije problem da se plati.
Pa na kraju trebat ce mi oko metar sa 20 cm. Mada mogu i iz dijelova. Treba jednu kutiju da napravim. 6est strana,svaka cca 15 sa 15 cm.
Ima u okov taman oko sedam jura daska(nije spera), ali je 18mm debljine. Trebalo bi je bljanjat![]()
Last edited by napalm; 25-06-23 at 20:56.
Ne mozes to oblanjat fino na 5mm
Mozda medijapan da vidis neki tanji? A mozda speru imas u onim knjizarama u Pejton, svasta nesto drze.
Edit:
Na stari u okov imas letve kao od nekog losijeg drveta,topola vjerovatno, u tankim dascicama, samo ne znam dal ima 15 sirine. To je kao program za modelare
Last edited by Dutch; 26-06-23 at 08:10.
Sta je sa portalom Vijesti? Od sinoc je nedostupan.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks