Igrom slucaja znam osobu koja je isla na razgovor za posao kod njih, gade mi se nakon toga sta mi je ispricala, i tamo uzimam samo sto moram, inace ih izbjegavam u sirokom luku.
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
Otislo im dosta radnika. Rade za minimalac(prije je jos gore bilo), posla nikad vise, izivljavaju se nad njima itd. Trenutno radnik ima solidan izbor poslova, tako da im na kraju neka djeca zavrsavaju posao, a kako mogu da vidim, ta djeca idu na svaku pauzu, sve lagano,ne trce itd.
Igrom slucaja znam osobu koja je isla na razgovor za posao kod njih, gade mi se nakon toga sta mi je ispricala, i tamo uzimam samo sto moram, inace ih izbjegavam u sirokom luku.
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mozes mislit kakvi su za radnike onda u kips , jer se kotiraju dosta gore za radnike od okova
Onamo ima mozda 50000 artikala, kakva je fora sa uljem od motorne, treba li da se zna sve da bi se zaposlio u okov?
One mlade djevojke sto su zaposljene su ljubazne i moze se pricat sa njima jer izadju u susret musteriji, ali znaju li one to za ulje ili neke druge nebuloze
Moglo im se nekad da odbijaju. Sad zato su bas raspad
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je bilo nekad. Tad je upala cura u roze bundici i noktima od 10tak cm. Ostala je manje od pola godine jer su je musterije cerale i trazile drugog radnika a i neki manjak usput.
Uglavnom, zahvalan sam sto me odbise tad, mozda bih se zadovoljio takvim poslom...
Moze li se Okov kartica koristiti ako je slikana na telefonu, tj. nije fizicki prisutna kod kupca?
Ne. Cak sad ljudima nude da aplikaciju povezu sa karticom i ista se gasi onda. Kao zbog zloupotreba tj da je ne bi dao kome da iskoristi tih 5-10% popusta![]()
E pa ja sam povezao u startu i obije rade, al kasnije se automatski gasila kartica. Cak su me opomenuli da moram ponovo to odradit, da bi se ugasila, jer ne mogu imat i aplikaciju i karticu![]()
ja imam 2 - vezane za isti nalog... mozes da trazis da ti naprave... reces - ZA SUPRUGUne trgujemo uviejk skupa
inace sto se radnika tice - sve gore i gore
riiijetko se oslonim na to da ja njih nesto pitam osim DJE JE TO? ili mozete li mi dati TO?
e pa, prije 10tak dana, posao da kupim neki alat (3 onej najjace dewalt brusilice) - ladno moamk nije znao da ih nadje dje su u radnji i na kraju nijesam tu kupio nego u bazar
tamo su ih isto je2 nasli, iako ih imaju na stanju, ali je na kraju ispalo da je jedna made in germany,a druge dvije made in india... kutija ista, sve isto, ovo sma kuci kad sam dosao vidio
I ja sam konkurisao prije 8-10 godina kod njih, kao graficki dizajner. Bio oglas, fora napraviti katalog, napravio ga, prosao drugi krug i na razgovor sa neka dva momka, moje godiste. Pitaju me kako mi se cini postojecvi katalog, ja rekoh prelose izgleda i izbiflah sto ne valja, jedan od njih poslije mene veli - ja sam ga radio.
Nisam se zaposlio![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Znate li nekog da ugradjuje komarnike, za pvc bravariju? I ako ko zna, koliko se krecu cijene (okvirno), totalno sam van toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neko ko postavlja zvucnu izolaciju? Poludjese me ovi gore koliko pomjeraju stolice. Cuje se i kad hodaju. Svako jutro u 6:50 me probude.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Na plafon?
Bogomi ti je to zaludnja rabota.
Ja bi prije poša s bocom,cvijećem , čokoladom i onim gumama što se postavljaju na nogare od stolica kod komšija iznad.Još ako je kakva mlada komšinica sama gore,umjesto boce ponesi kondome.Čokolada i cvijeće svakako
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kolika je cijena krecenja kod ovog Baneta sto ga preporucujete?
Ima li ko poreporuku koga da zovnem da ocisti klimu fino?
Ukljucena je po citav dan sad, pa da znam da su ti filteri cisti, zbog polena i svega
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks