Evo, zabraniše autobusima saobracaj do 15. septembra, ostaje žičara (najavise otvaranje 13. jula) ili preko Cetinja za Njeguše (okolo).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čitah neđe ranije jedno istraživanje koje kaže da je najveći uzrok nezgoda/nesreća u saobraćaju pogrešna procjena vozača
Evo, zabraniše autobusima saobracaj do 15. septembra, ostaje žičara (najavise otvaranje 13. jula) ili preko Cetinja za Njeguše (okolo).
Ni najgorem neprijatelju ne bih pozelio da krene za Kotor. Nemoguce je proci grad ispod sat vremena i 45 minuta prolaska kroz tunel i grad. Napomena da jos nije ni sezona pocela kako treba, sta ce tek biti za mjesec dana.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
prolazio sam prije 10ak dana, meni je trebalo 45 min
ne znam kakva je situacija onuda kroz Tivat onim uskim putem, suludo mi je da onuda puštaju autobuse to bi isto trebalo zabranit jer na pojedina mjesta se ni 2 auta ne mogu mimoić
mada opet izbijaš onamo na škaljare i moraš proć kroz KO svakako
She is only here to annoy herself!
Kakvi su ovo radovi u Tunel Sozina? Blokirala policija ne daju da se prođe...
I ja isto tumacim... ali i to je napredak
Jeste, samo da se postuje/kontrolise i eventualno kaznjava strogo nepostovanje...
U suprotnom, postovace se par dana i sve po starom..
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Može li se preko Kuća Rakića? Sad čuh da je neko stavio nekakve barikade
Stavljene ali se moze proc.
Prema tome, šta da ti kažem?
ulica je puna rupa,jos sad kad je pala kisa pa su se napunile,samo polako ako budes tom ulicom vozio
Pa opet se pitam ko može doći u ovu zenlju da ljetuje sa ovakvom putnom infrastrukturom. sad rade rekonstrukciju puta Nišić-Vilusi, ravnica prije nego se počne penjati na tri trake Kuside. Je li moguće da su počeli da rade na kraju juna, sezona već počela uveliko. Užas!
Do Novoga sa rivijere već se n emože. Jedno auto skreće u zeleniku ili Meljine i ćao, kilometarske kolone. Nego možda je to strancima novo iskustvo![]()
I UL je blokiran, evo 2 godine ne mogu asfaltirat na ulazu i kruzni kod Okova.
Prema tome, šta da ti kažem?
Eno Kotor, dje se od tunela Vrmac putuje po 30+ minuta do starog grada, par dana zadnjih stoji na par mijesta izrezana traka u asfaltu, srecom te jos uvijek ima pijeska.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
To sma cula za Kotor i pametne semafore. Alo ti ima smisla za grad sa punop ulica, kod nas na primorje je smao bacanje ili uzimanje para. Jednostavno imamo jednu ulicu i previse saobracaja i cao. Nama treba pametni covjek da jednom za vazda rijesi to kao sto su Hrvati rijesili.
Upravo sam to mislila, nikakvi pametni semafori i kamre i slicno, samo nas autoputevi i obilaznice mogu spasiti ali izgleda da nam spasa nema.
12 policajaca s nalozima za kazne ondje na ulaz u stari grad u 3 smjene imaju da uzmu para kao citav grad kotor od sezone za ljeto...
Satelitski resiveri/oprema
Vjerujte mi, nema tu mnogo ni do pješaka, jednostavno nam infrastruktura n emože podržati ovaj obim saobraćaja i ćao. Pa napisala sam gore, ljeti kolona, jedno auti skreće u Zeleniku, imate odmah ogroman zastoj.
Na potezu Niksic Viluse juce oko podna sat vremena sam cekao na semafor. Kolona je bila duza od kilometra iz pravca Niksica.
Na trajekt sa strane HN kolona do iza prvog skretanja za Bijelu. I ko nece na trajekt, no za Risan, prinudjen je da ceka u koloni.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
juce sam ja cekala trajekt 10-15min, nista strasno.
nesto malo prije 14h je bilo.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks