Page 600 of 719 FirstFirst ... 100500550590596597598599600601602603604610650700 ... LastLast
Results 14,976 to 15,000 of 17964

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    6,161
    Thanks Thanks Received 
    13,609
    Thanked in
    5,157 Posts

Default Turizam - što se to dešava!?

Quote Originally Posted by avet View Post
    Urnisaše sve biznismeni. A naroda ni države nema.

https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
    Gledam i ne vjerujem, kakav splač se tamo nakotio jbt, podjednako mi je i crkva ođe kriva koja aminije sve ovo, PI

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by BiTrAtE; 11-06-23 at 13:09.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Hotel AS, i dalje je ista situacija, iako ima cuvara.
    Fina je plaza, a odatle mozes pjeske do Petrovca, obidji je.
    Dzabe im je sad cuvar kad su im pokrali sve sto se moglo pokrast iz te gradjevine, ostali samo dugmici, ovaj zidovi, ali neka tako i treba, da je srece da je neko postavio kakav dinamit pa da zavrsi sve u more, fali nam malo te ekoloske katastrofe, dosadno je ovako.

Ono sto je bio bemax do prije nekoliko, sad je carinvest, zasto se uopste bilo ko cudi sto je juce na glasanje izaslo 50% biraca? Provalili smo da nam je isti k. ko je na vlasti, svako gleda da ukrade i da sje8e ono sto nisu ovi prethodni, gowna smo od naroda i kraj price.

Odje su se pojedini forumasi dizali kad su htjeli da stavljaju one kontenjere po Crnom jezeru, spavali gore po zimi 15 dana, a dje su sad ti isti da brane Mogren? A sto mislite dje su hahahah

Kukala ti majka.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Last edited by ^izzy^; 12-06-23 at 12:13.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Juče se od Kotora do Tivta putovalo 2 i po sata - ne preuveličavam ni minut.

Na stranu što su na to uticali radovi na kružnom toku u Tivtu, ubrzo će ovako biti i bez ikakvih radova.

U tunelu je tek ljepota, kad zaglaviš po sat vremena u onaj černobilj, pa još ako je beba u kolima, milina.

Situacija se pogoršava iz godine u godinu, sad još ovaj nekontrolisati stampedo Rusa i Ukrajinaca.

Nisu mi jasni turisti koji se vraćaju ovdje.

4. The Following 4 Users Say Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,221
    Thanked in
    1,559 Posts

pušti, imamo autoput da se 5 minuta brže stigne u tu gužvu
    She is only here to annoy herself!

6. The Following 3 Users Say Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,258
    Thanks Thanks Received 
    8,192
    Thanked in
    3,127 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Juče se od Kotora do Tivta putovalo 2 i po sata - ne preuveličavam ni minut.

Na stranu što su na to uticali radovi na kružnom toku u Tivtu, ubrzo će ovako biti i bez ikakvih radova.

U tunelu je tek ljepota, kad zaglaviš po sat vremena u onaj černobilj, pa još ako je beba u kolima, milina.

Situacija se pogoršava iz godine u godinu, sad još ovaj nekontrolisati stampedo Rusa i Ukrajinaca.

Nisu mi jasni turisti koji se vraćaju ovdje.
    Ono je kriminal od 'kruznog' toka kod Helade.
    Da mi je da vidim toga projektanta i ko jr odobrio izvodjenje radova.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    2,633
    Thanked in
    1,190 Posts

Kad je guzva kroz tunel idite preko trojice pa onda starim putem. Odatle pored staroga remonta i dodjete na benzinsku. Skratite putovanje preko pola sata ako ne i vise. Sve zavisi kolika je guzva.

9. The Following User Says Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Ko se vrati drugi put na ljetovanje kod nas taj je mazohista.

11. The Following 5 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,258
    Thanks Thanks Received 
    8,192
    Thanked in
    3,127 Posts

Jesu katastrofalne guzve, ali isti je **** na Amalfi, Majorku, francusku obalu... dje se ljudi vracaju zadnjih 150 godina na ljetovanje.

Ako ne unistimo ovo sto nam je ostalo, vracace se ljudi, jer ovo sto imamo vrijedi vracanja.

13. The Following 4 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,088
    Thanks Thanks Received 
    6,633
    Thanked in
    3,167 Posts

Ne znam da li se placalo ranijih godina jer se ne sjecam. Ulaz u nacionalni park Lovcen 3 eura po osobi. Dobro to. Ali mauzolej 8 eura odrasli i 4 eura djeca, to ne pamtim. Ne kazem, mozda je bilo. Neka to, nego u mauzolej pet sest lokvi. Pitam onog strazara veli on jes prokisnjava svudje. Cemu idu te silne pare onda ako ne ka tome. Koliko posjetilaca mauzolej ima na godisnjem nivou a ne mogu zakrpit rupe na krvu da se lokve ne moraju preskakat poslije kise? Nasa posla.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    2,005
    Thanks Thanks Received 
    6,219
    Thanked in
    2,893 Posts

Ne znam da li se placalo ranijih godina jer se ne sjecam. Ulaz u nacionalni park Lovcen 3 eura po osobi. Dobro to. Ali mauzolej 8 eura odrasli i 4 eura djeca, to ne pamtim. Ne kazem, mozda je bilo. Neka to, nego u mauzolej pet sest lokvi. Pitam onog strazara veli on jes prokisnjava svudje. Cemu idu te silne pare onda ako ne ka tome. Koliko posjetilaca mauzolej ima na godisnjem nivou a ne mogu zakrpit rupe na krvu da se lokve ne moraju preskakat poslije kise? Nasa posla.
    Plaćalo se i prije (ne sjećam se koliko), ali je bio popust za CG državljane.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

I Cetinjani nijesu plaćali.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Jesu katastrofalne guzve, ali isti je **** na Amalfi, Majorku, francusku obalu... dje se ljudi vracaju zadnjih 150 godina na ljetovanje.

Ako ne unistimo ovo sto nam je ostalo, vracace se ljudi, jer ovo sto imamo vrijedi vracanja.

Tamo sigurno ne rade bageri po plazama u junu, ne rade se kuce i hoteli na obali mora u toku ljeta, evo u Susanj prije par dana mikser na jednu kolovoznu traku pa ga ti zaobilazi kako znas i umijes isto tako i u Dobru Vodu.
    Evo autoput se radio 5-6 godina, a prilazni put se radi sad u spicu sezone i nece biti gotov ni do kraja sezone, radi se nekakav kruzni tok kod Tivta kao da to nije moglo prije mjesec dana da se odradi, u Ulcinju su prosle godine zapoceli rekonstrukciju jednog dijela puta, pogodi kad su ga zavrsili, dan prije izbora. A nemojmo uporedjivat Spaniju i Francusku sa nama, jer nam i Albanija vec dosta bjezi u svim aspektima.

Ja ne kazem da nemamo sto da ponudimo, no razmisljam logicno i iz ugla turiste koji je dosao da vidi nesto lijepo a boga mi i da odmori, a ne da se kupa sa bagerima, ceka na Sozinu sat vremena, ceka silazak sa autoputa 3 sata, trci pored aerodroma sa koferima na 40c da bi stigao na let, slusa nasmrkanog Cou Lukasa do 5 ujutro itd. a pritom to nisu stvari i guzve koje ne mogu da se rijese, mogu, nego na svim poljima imamo nesposobne ljude koji sjede u kancelarije i primaju platu, a na terenu pojma nemaju sto se desava i kako to da rijese.

18. The Following 5 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

https://www.instagram.com/reel/Ctqrk...RlODBiNWFlZA==

Ovo je svakodnevica, parkira se ko dje stigne, komunalna ne radi nista, pauka nemamo, kazne smijesne, da se cekalo da institucije rijese ovaj problem iza autobusa bi se stvorio red od par km. I onda mi ti pricas kako je po sredjenim drzavama guzva.

Kad se krene prema granici sa Albanijom molis boga da se ne sretnu 2 autobusa, jer tu nastaje haos, a evo se prica o tom putu vec 15 godina i pred svake izbore su obecanjanja da pocinje da se radi.

Otvara se put Podgorica-Tuzi sa sve crvenom masnom i tepihom, ja podjoh prije neki dan rekoh da vidim kako je to ispalo, kad ono 200 metara puta zavrseno i 200 metara makadama sa rupama kao da sam kroz Bahmut vozio i razmisljam kakav obraz trebas da imas da podjes par dana prije izbora da otvaras put koji nije zavrsen.

Juce sam vozio od Ulcinja do PG, prije Bara u retrovizor vidim Toyotu Land Cruiser PG MN316 sa blinkerima, preticu sve kao da bjeze od smrti, svako je morao da se sklanja, do sudara je na par mjesta doslo, ne je8u zivu silu, na bulevar su vozili sigurno 120+ kroz centar grada, u kruzni sam mislio da ce se prevrnuti onda sam ih izgubio iz vida.
    Stizem na bulevar kod Kipsa (ulaz u PG) gledam retrovizor opet oni sklanjam se i pokusavam da ih pratim, 170+ su vozili i skrenuli pored Volija tamo prema novom mostu. Dakle stajali su nedje usput da popiju kaficu jer nedeljom sigurno nisu bili na radnom zadatku u Ulcinju no mozda Drile posao na kakav iftar kod svojih pa onda kafica mozda na FAB live pumpi.
    Ono sto hocu da kazem da od samog vrha krece bahatost i bezobzirnost, oni su ugrozili juce nekoliko desetina zivota samo zato sto im se moze, u sred bijelog dana kad su najvece guzve po ulicama, da su ubili koga ne daj boze, skinuli bi tablice i bilo bi izijo vuk magarca ka' i vazda.

20. The Following User Says Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,930
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

I prije se naplaćivalo:Nas četvoro,prije možda 5-6g, došli do onih što naplaćuju karte(dres kod im je bio u stilu dizel generacije 90-tih).Malo se iznenadih kad mi reče koliko su karte,pa reko ovo nema smisla da mi naplaćujete i za đecu koja prvi put izlaze na mauzolej(ne pamtim cijene,ali recimo 2odraslih+2đece bilo 12€),veli onaj "dobro si,daj kolko imaš sitno"Dafoh mu otprilike pola od sume koliko je tražio,veli on "izvolite,uđite".Naravno,nit karata,nit računa...ništa.

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,278
    Thanked in
    2,618 Posts

Sta ce ti karte i racun, ionako ces ih bacit poslije
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

23. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,088
    Thanks Thanks Received 
    6,633
    Thanked in
    3,167 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    I prije se naplaćivalo:Nas četvoro,prije možda 5-6g, došli do onih što naplaćuju karte(dres kod im je bio u stilu dizel generacije 90-tih).Malo se iznenadih kad mi reče koliko su karte,pa reko ovo nema smisla da mi naplaćujete i za đecu koja prvi put izlaze na mauzolej(ne pamtim cijene,ali recimo 2odraslih+2đece bilo 12€),veli onaj "dobro si,daj kolko imaš sitno"Dafoh mu otprilike pola od sume koliko je tražio,veli on "izvolite,uđite".Naravno,nit karata,nit računa...ništa.

Evo karte...popravili su se. Tek sad vidim da je uključena i Njegoševa rodna kuća. Boze sačuvaj da je onom kasiru i na'm palo da taj detalj spomene. Nije ima kad biće jer se jedna familija jedno 50 stepenica ispod nas pela gore.

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    4,258
    Thanks Thanks Received 
    8,192
    Thanked in
    3,127 Posts

Za ovoliko para, za nas domace, treba da ukljuce i biljardu i dvor kralja Nikole.

26. The Following 4 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,930
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Za ovoliko para,oću da vidim 21% za državu.

Thanks Thanks Given 
    6,088
    Thanks Thanks Received 
    6,633
    Thanked in
    3,167 Posts

Za ovoliko para, za nas domace, treba da ukljuce i biljardu i dvor kralja Nikole.

Treba. Nas 4 odraslih i 4 djece juce 72€, samo da izbijemo do gumna.

29. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

E mi kad smo zadnji put bili da platimo ulaz, čoek veli - izvadi mi takulin iz džepa, jer su mu ruke bile zauzete, blagajnik pita odakle je gospodin kad koristi dijalekt, objasnismo, on "a što ne kažete", sve vam je džabe. Nijesmo ni znali.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post

Zena je posla prosle godine sa drugaricama u HN i covjek koji radi kao prodavac karata za ulazak u tvrdjavu pita ih, a odakle ste vi? Kazu iz Bara. A kako se zovete? Tako i tako. Pa vi ste muslimanke, vama nije mjesto odje.

I mi pricamo o turizmu.

32. The Following 2 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,258
    Thanks Thanks Received 
    8,192
    Thanked in
    3,127 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Zena je posla prosle godine sa drugaricama u HN i covjek koji radi kao prodavac karata za ulazak u tvrdjavu pita ih, a odakle ste vi? Kazu iz Bara. A kako se zovete? Tako i tako. Pa vi ste muslimanke, vama nije mjesto odje.

I mi pricamo o turizmu.
    #nijesedesilo

34. The Following 10 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

#nijesedesilo

E ako cu se raspravljat sa tobom ti reci.
    Je8e mi se oli ti vjerovat ili bilo ko.

Thanks Thanks Given 
    9,611
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Savjet, kupite godišnje karte za nacionalne parkove, mislim da su oko 13€. Isplate se poslije dvije posjete.

Nisam siguran jesu li samo za CG državljane.

Sent using Tapatalk
    #fakenews

37. The Following 2 Users Say Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    65 Posts

Prije 4 godine je 5 eura bila za mauzolej

Page 600 of 719 FirstFirst ... 100500550590596597598599600601602603604610650700 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)