Puno je safre u narod pa se prave nepotrebne greske i prazne se ljudi na slabije od sebe.
Daleko im kuca.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nekultura ogromna. Danas se ukljucujem na Centinjski put kod Lukoila. Sto bi mi ameri rekli bumper to bumper zbog radova. Nema se kudj no mic po mic. Ja krenuh da se ukljucim jer sam jelte ja na redu, kad kralj ubrza da ne mogu upast ispred njega. Mislim se dje ces splacino. Da neces stic ranije? Primaknem se pored njega i pokazujem mu prstima jedan pa jedan, jedan pa jedan. Ka ono kad Murinjo pokazuje igracima prije no ih ubaci u drugo poluvrijeme. Dzabe.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Likovi koji iznenada krenu da se prestrojavaju i upale žmigavac kad su već krenuli u prestrojavanje. E pa drugovi, taj žmigavac je beskoristan. Ako sam vas vidio da uskačete ispred mene vidio sam, ako nisam, zakucah se u vas nezavisno od vašeg žmigavca.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nažalost jedna od takvih je i moja žena.Jedino što je maksimalno oprezna.Prije prestrojavanja pogleda u oba retrovizora pa onda se i obrne malo glavom da još jednom provjeri pa kad vidi da može(kod nje to znači da nema nikog na kilometar) onda da žmigavac i odma se prestroji.Sto puta joj rečem da da žmigavac pa tek radi nešto od toga jer će je tada neko i propustiti da uđe ispred,ali džaba.Eto,nije opasna osim za potrošnju goriva i pređenu kilometražu,jer ako ne uspije da se prestroji po njenim standardima ode ona pravo,da ne rečem ode u p.m.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 04-04-23 at 15:36.
Potpuno nebitno na šta je reakcija kad će da izazove udes. Ako dam na vrijeme žmigavac i neko stisne gas da ne bih stigao da se ubacim, najgore što može da mi se desi jeste da se i dalje nisam prestrojio. A ako ne dam ili ga dam istovremeno kad sam već krenuo da se prestrojim, neko će u mene udarit. Nisam baš neki vozač i moje reakcije nisu ni na prosječnom nivou, a znam da ima masu vozača kao što sam ja plus ne patišu od gledanja u telefon. Kad se sve to uzme u obzir, davanje po gasu nije prihvatljivo opravdanje za naglo prestrojavanje bez prethodno upaljenog žmigavca.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nije prošlo mjesec dana od kad sredih auto, juče posle pranja primijetih vertikalno oštećenje na vratima vozača + još 3-4 random tačkice na istim. Ne mogu da vjerujem kakva smo *****. Pa evo odgovorno mogu da tvrdim da jednom nisam lupio/oštetio nečija vrata kad sam otvarao, uvjek otvorim polako ako vidim da smo blizu pa nebitno bila zastava 101 ili ferari, automatizovana radnja kao žmigavac đe čuvam i svoje i tuđe auto.
Ne znam kako se borite vi protiv ovoga ali nema se što nervirat izgleda...
ne mozes se izborit protiv toga...
moje je citavo izubijano po vratima...
jedino je dobro na ona kola sto imaju onu plasticnu lajsnu po sred vrata, pa barem lim pazi
Ja sam cekao na parking druga i izmedju mene i Volva XC90 je bilo jedno parking mjesto, gospodjica sa Meganom "patkicom" hoce da se parkira, vidim da ce zakacit Volva, ona lagano nastavlja umjesto da se vrati malo u rikverc, udara ga, pogleda u mene, vrati se u rikverc i podje sa parkinga, ja podjoh da vidim stetu, medjutim covjek je ostavio tockove prema desno i ona je udarila svojim branikom u gumu, da nije tako bilo ostetila bi mu auto fino, auto koje vrijedi 50-60k vs auto koje vrijedi 2k...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Što znači da su mu točkovi bili pravo patkica bi prošla na to jedno parking mjesto bez kačenja.
Ne mora da znači.Većina parking mjesta je iscrtana mnogo uže nego što je normalno.Tada često gledam da se mojom suvozačkom stranom primaknem suvozačkoj strani auta pored kojeg parkiram da se bar s jedne strane može normalno izaći a suvozač neka izađe prije parkiranja ili uđe nakon isparkiranja
Ovo me najviše i brine jer suvozači ulaze još gore nego vozači, nije bitno koliko si mu mjesta ostavio.
Mene to udaranje vratima izludjuje, ne radi štete i ne samo na moje auto, nego taj bezobrazluk nepažnje i nebrige.
Najbolje je kad izlazi iz auta, vidi auto pored sebe i samo pušti svoja vrata onako da se širom otvore. Bez mozga, Kako mi balkon gleda na parking pa ponekad kad pijem kafu, toliko degenerika sa otvaranjem vrata da bi se film snimio.
Auto mi stoji kad saa kući u garažu, kad sam na poslu imamo parking firme i tu nema brige ali čovjek ne može izbjeći da se kreće po gradu i ostavi auto na javni parking i pomiri se sa tim da nam je i saobraćajna nakultura dio sveopšte nekulture.
Ja dje god mogu zauzmem dva velik je auto i jbg, naravno ne prvi red dje inace i nema slobodno, nego peti dje nece niko, u odnosu na ulaz prodavnice, lift, izlaz garaze itd... ili krajnja mjesta dje je jedna strana bezbjedna pa se privucem uz ivicnjak maksimalno...ili paralelno parkiranje niz ulicu to je svakako bolja opcija...neka je degenericno, nek se zove robovanje ali bas nema potrebe da me neko šuri samo zato sto nece da se potrudi...nek to posmatra da sam se odmakao da on moze u svoja da udje ka cojek a ne da mu se nabijam na kvake...
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Vozim svaki dan Kolasin Matesevo, auto je onaj najgori makadam. Vozim izmedju 5-10 na sat. 99% vozaca me pretice, svima faca posrano-ljuta.
I svaki put, iz nekog meni nepoznatog razloga na autoput stizemo u isto vrijeme.
Prema tome, šta da ti kažem?
Tacno vidis ko vozi sluzbeni auto.
Ovi ostali golfovi i pasati.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Vracao sam se sa mora nocas... Da se takav saobracaj odvijao u npr Norveskoj, 80% tih ljudi bi bilo proslijedjeno kod psihologa ili psihijatra. Mi smo zivotinje a ne nacija...
Sinoc idem oko 90kmh, kad gledam iza mene cooper gej mobil kako ga vi zovete pretiče kolonu, morao sam da nabodem kočnicu da se ne bi poljubio sa vw b6 iz suprotnog smjera.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks