Danas sam nekoliko sati sam bio na putu, a prijelo mi se nešto slatko. Stadoh na INA benzinsku pumpu (bivši Vuk petrol) na izlazu iz PG ka CT, uzeh mafin Jafa. Odličan, nije presladak, fil od pomorandže sočan. Svidio mi se.
Sent from my Motorola 8400
Otvorise kod Falkirka u Lepu Katu komsije Fast Food, probah im kapricozicu i prsti kolko je dobra
Probace se, falilo mi je kroz kvart tih brzinskih varijanti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jutros sam prolazio, tražih meni-flajer da ga ponesem u firmu no rekoše da im nisu stizali još, juče su otvorili - Black Rabbit![]()
Ipak doručkovasmo tamo, odlične male pice kao varijanta za doručak, svidjela mi se Capricoza sa tankim hrskavim tijestom. Kolega uze picu kuće, odlična i ona bješe. Cijene nisu baš izbalansirane pa je recimo ova pica kuće samo 50 centi skuplja od Capricoze a na nju dođe i pršuta i Zaneti parmezan pa mi nije jasna logikaImaju još tortilje, sendviče, palačinke, probaće se...
![]()
Last edited by BiTrAtE; 16-06-23 at 09:37.
Koliko je ova pica?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
3.90, imaju i velike i porodične varijante.
Vidjeh da imaju jelovnik na Instagram.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Izgleda odlicno ova pizza. Kako se zove ta picerija ?
Nasao sam !
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Last edited by koktahn; 16-06-23 at 09:53.
Black Rabbit.
Evo meni:
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Sad ogladnjeh moram po jos jednu kapricozicu
i ja,i to moram kartonsku u nk jer nemam vremena da čekam sat na ova tri mjesta đe liči na nešto
Ovjerih novi/stari HRC, otprilike isti meni ali mi se činjelo prije dosta sočnije, izgleda im treba da se uigraju, dosta je sve suvo nekako bilo. Žena uze neki burger, za sina poručismo neki dječiji meni a ja uzeh rebra dabome. Za desert uzesmo neku mućkalicu za 3 osobe, ništa spec.
Ok je nema priče ali prije je to bilo ukusnije, sočnije.
PS: Prostor čista desetka!
Last edited by BiTrAtE; 16-06-23 at 17:51.
Cijene? Jesu li one što si postavljao ili ih je inflacija dovatila.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja sam mislio da ga ovjerim prije neki dan, svratismo ja i kolega nedje oko 11h, veli konobar kuhinja im radi tek od 13h.
Te mi posrkasmo po kavu i kisjelu, pa odosmo preko puta u Siciliju da jedemo.
Ova rebra su prije bila 14.90 sad su 20 i kusur, ostalo mi se čini isto ili slično
Neka nego u 21h im ne radi kuhinja…
Ni Knez ne radi prije 14h.
kakva je situacija sa radnicima u ugostiteljstvu bojim se da ce bit kao po evropi da restorani rade ili dvokratno ili samo jedna smjena posle podne ... vidim svi zivi kukaju za kuvarima , konobarima
ps. Ima li neko preporuku neku za neku pecenjaru i sl. na Zlatibor i okolinu , da je dobar mesni meni ... do sad nisam mashio Loja ali bih malo promijenio![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks