https://www.cdm.me/drustvo/sjutra-pr...stane-pravilo/
Živim da vidim koliko će śutra ljudi iskazati nezadovoljstvo. Baš bih volio da bude brojnost adekvatna...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bas vala. Koliko je ovaj glup, garantovano je mejlove slao sa gov.me mail adrese, koju svi zaposljeni u drzavnoj upravi imaju.
Bice prica da je neko hakovao mejl i telefon.
A ako procitas nije da nije bas sve nepotpisano, nego pojedine jeste ocigledno, a pojedine je trazio da se prefakturisu na privatne firme ili drzavne organe...sta god vec.
A ako postoji ijedna, a po prici vlasnika firme, dao ih ej tuzilastvu.... srecno bivsem kabinetu predsjednika sa pricom da to niko nije trazio...
Svakako ako postoje mejlovi sa gov.me adrese, vidimo kakav nam se kadar spremao za buducnost drzave. Mada je isti kao i svi ostali koji rade tamo na nekim sefovskim pozicijama
Meni je tu mutna i jedna i druga strana, ne bi me cudilo da ovo nije prvi put kako radi sa kabinetom predsjednika i da su ga pustili niz vodu kad je Milatovic preuzeo.
Ali da bez ikakvog osiguranja, pa barem i avansa nekakvog das 250k opreme mi je tako smijesno i nerealno, pa nije ti brat ili otac u pitanju![]()
Ma okle. Ovo je jedna od firmi "brace/kumova/prijatelja" koje su radile ekskluzivno sa drzavnim organima, dje su se namjestali poslovi i nije se pitalo ni za potpis ni na koga glasi faktura....
Samo je ovaj sad ukapirao da tu nema "prijatelja i lojalnosti" pa sad place po novinama
Ali pazi sad, Abazovic cuo da je Spajic gost na RTCG pa mudro pismo pise;
"Ja nijesam, kao neke druge kolege, neko ko poziva druge na TV duele. Ali s obzirom da će gospodin Spajić sjutra biti gost vaše televizije, ja koristim priliku sledeću – kad god to on bude želio, pred crnogorskom javnošću, pred 600.000 građana, na Javnom servisu ili negdje drugo, da treba da se suočimo..."
Nece se ovaj bez zveka od fotelje razdvajatiMoze i da mu nova Skupstina tehnickoj Vladi nepovjerenje izglasa on ostaja dje je. Nek odu svi ministri on ce ih sve mijenjati
Hrabro broji svoje dane tehnickog a tek je poceo. Izbori prodjose Dritan nikad![]()
Kako moze da ostane kad parlament bude glasao za recimo Spajica?
Nema glasanja prije nego što se dogovore. Dok god se ne dogovore, premijer je isti. Mali, ali tehničar. Mislim, tehnički premijer.
Dogovorice se brze nego sto mislite.
Одслушах први дио овог Дритановог интервјуа. Одвратно како се компроминтује све више и више.
Сад му је главни аргумент како је Спајић потврдио да се знао са Квоном.
Не могу исчекат да му леђа видим. Баш је ниско пао. Никад не бих повјеровао да ће да се бори оволико за позицију. Фуј
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Tako su se neki i pozaposljavali na drzavnu sisu, nisu zalud govorili da je bitna sekretarica iz kabineta.
Ali.. Najljepsi dio teksta je:
“Rekao je da je neohodno da se što prije obezbijedi, jer je potrebna za snimanje video-spotova za predsjedničku kampanju i buduće parlamentarne izbore... Paralelno su naručivani i isporučeni razni modeli mobilnih telefona... Ukupan broj isporučenih telefona je 82 i svi su modela ‘apple Iphone 14 pro’ i ‘14 pro max’, ‘samsung S23 ultra’ i nekoliko ‘samsunga 23’.
"“Odbio je da potpiše otpremnicu, navodeći da on ‘neće da plati nešto što neko nosi na Konik’, aludirajući na mobilne telefone koji su preuzeti”, piše u prijavi."
Nije n Konik vise jeftin![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pa se onda pitamo odakle telefoni jeftiniji po 300€ na crno...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Одгледах репризу брата Абаза
Је ли оно отворено пријети Мицкеју да ће бити журке ако буде у опозицији 😀
Какав лик.
Dritan je kao ulozak, stiti nas od krvi.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...o-kakvu-opremu
Ovo je zbilja sprdnja, vjeruje li iko u ovo?Što je najjače vjerovatno i ovaj nema tu čisto papire/fakture, što veliš ko zna od kad su "u talu" pa će se vjerovatno i naplatit mućak.
Btw, prvi put čujem za ovu firmu a u IT-u sam 20 godina, nemaju čak ni sajt.
Winx nije IT firma već fotokopirnica u City kvartu kod Prve Banke.
Slučajnost
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pa ništa, ispod radara taman.
ovi dosli kod nas da se sprdaju
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/661398/-
nothing comes from violence and nothing ever could
pokusali nasu likvidaciju, ali neka im je prosto, necemo da ih gonimo
https://libertaspress.me/single-news/1496
ove vocke oko kojih radi mora da su oko nekog manastira
Ne znam sta pise, samo neka podje i prijavi institucijama.
Hmmm, tako su nekad bile njihove rijeci, neka se sjete.
šta sam vam rekao?o službenim mejlovima nema ništa,a žecu popustio cocx pa bržebolje uredniku reče da izbaca demanti.u svega par godina dođosmo da su za ndh viesti rtcg i pobjeda spejsšip novinarstva...
mali sad da ispadne fraer i utuži i ndh i 'gazdu' za klevetu i rokne ih još![]()
postavlja se pitanje kako je jedan inkognito lik dosao bas do kabineta.
lud jeste, ali da sa ovim izadje u javnost, bas i nije.
i neko ko ima svoj biznis da daje robu za kabinet, a u svrhe izborne kampanje + preko poruka sa nekakve aplikacije.
drugo, lik je blokiran za veci iznos od ovog za kojeg ga duzi, a moguce da je blokiran od strane poreske i dobavljaca. od novembra do aprila ove godine niti se naplatit niti platit.
Mislim da se dobro znaju.
edit: ali demanti u dan, lol
kako je došao do kabineta?i dalje nemamo ništa konkretno sem da je redakcija ndh viesti došla do uvida u ime kompanije H.... (ponavljam opet,kuriri vrv,opet ne znači ama baš išta).
da se razumijemo,ne mislim da je šef kabineta mila đukanovića cvjećka,samo mi je urnebesno smiješan ovaj pokušaj 'raskrinkavanja'.dakle čist primjer diletanstva i kako i koliko je željko kad se iz egotripa latio direktnim upravljanjem ndh viesti srozao isti,da su bukvalno gori od tabloida jer su tobož kao neki ozbiljan medij.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks