dabogda milione napravio sa tim parama,svaka čast.
Strekoh da sam umjeato Vijesti ušao na Gardijan:
https://www.vijesti.me/v/660771?utm_..._share_counter
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
tu smo se dijelom slagali, priznajemmada imate neke zajedničke stvari, oba navijate za Zvezdu (on doduše samo za fudbalski klub) i taman koliko ne podnosi KK Zvezdu toliko hejtuje Partizan
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa i ti imaš zajedničkog sa njim
A ne hejtujem ja toliko Partizan, koliko ovaj neizdrž od njihovih AvAnGaRdA navijača, paklenici
Forever young, i want to be forever young
inače, Raonić se posle dvije godine vratio tenisu. Hertogenbosch igra. dobio Kecmanovića danas, uredno 15 aseva i samo 3 izgubljena poena kad ubaci prvi servis. potencijalna mina (ne za Novaka) na W
Vele nije Goat. Novak je citavog zivota u war modu. Nekad ne svojim ali svojim izborom uglavnom. Bobardovanje, rat na terenu, sa samim sobom i povredama, sa medijima, drzavama, sa publikom… Nije Goat no ratnik/gladijator sa najboljim skorom u istoriji. Uz rame sa jednim Dzordanom… Ej, o cemu mi pricamo.!? Autisticni decak i zapadni industrijalac sa svojim BMWom su iza njega ne samo po rezultatima vec i po okolnostima u kojima su se rezultati desili. Svaka njima cast ali… Nemojmo.
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
kakve povrede?taj lakat,ja kroz maglu mogu da se sjetim bijahu onda dal leđa ili trbušni,nešto sitno i?možeš da računaš celijakliju i eventualno sočiva,ali sem tog perioda prije 2008me (đe je svejedno bio atletski nedorastao) ja mogu se sjetim samo onog polufinala RG sa *****erom kad su mu ugasili svijetlo da provuku tu slinu da igra finale sa nadalom,i to je to da je vid uticao.
zverev je šećeraš,pa ga niko bar ne potapše po ramenu,kamoli da brojimo realno gluposti,niti đovaku to treba,naprotiv,za ponos je da je i sad atletski nedostižan ne za svoju generaciju nego i za klince,a neprskan,čist rad,red i disciplina i dokaz šta sve čovjek može voljom.
Mislim da je sustina da ga Rodjo ne bi osvajao 2017 i 2018, da Novak nije imao tu povredu lakta s kraja 2016. Poslednji bi mu bio iz 2012.godine. Tako da je ta povreda jako bitna, a jos je tu Djoko napravio jednu veliku glupost, nije htio da je lijeci operativno isprva, i tu je izgubio dosta vremena. Realno, dosta je GS-ova prosuo, ali sve ok.
nije Roger uzeo W '18, no NovakRoger je ispao od Andersona a imao je 2:0 u setovima. Novak je uzeo poslednja 4 W. '18 protiv Andersona, '19 protiv Rogera, '21 protiv Matea i '22 protiv Nicka
Nijesam napisao da je Roger osvojio Wimbledon 2018. Nego da je osvajao GSove 2017 i 2018... a 2018 je osvojio Australiju.
Uglavnom ta 3 gsa ga je Novak svojom povredom castio, ako nije 3 onda makar tu Australiju 2018 jer je odlagao lijecenje...
Last edited by Winamp; 13-06-23 at 17:44.
ja skapirao da si mislio na W, praštajstoji to. Novaka su bili apsolutno svi otpisali tokom 2017. i 2018. godine. iz ove perspektive rekao bih da je ona pobjeda u polufinalu W '18 najvažnija u Novakovoj karijeri
Ja bih reka' da su one pobjede, tj. preslišavanja Feda u 1/2f i Mareja u finalu AO 2011 najvaznije, jer je tu shvatio i pokaza' svima ostalima da ona titula iz 2008-e nije slučajna i da je mentalno sazrio za najviše ciljeve.
Forever young, i want to be forever young
Najveća žal po meni je skor u finalima US opena, jeste da je to turnir koji dolazi na kraju godine i posle dva Mastersa ali dva puta je tu izgubio od Nadala, i po jednom od Mareja i Vavrinke. Nije izgubio od loših igrača naprotiv ali protiv Rafe je trebalo makar jednom da pobijedi s obzirom da mu više odgovara beton. Na kraju ko zna zašto je to dobro i stvari su došle na svoje mjesto. Ako nastavi ovako računam da može sa jedno 25-27 slemova da ode u penziju.
https://instagram.com/highlander_brushes/
oba puta je Rafa ima odličnu sezonu na betonu i dočekivao US Open u dobroj formi. 2010. godine, nije to bio Novak na ovom nivou. 2013. je Rafa strašno odigrao oba mastersa pred US open i formu prenio na US Open. 2012. godine je Murray uzeo zlato na OI i onda vezao dobar nastavak sezone, mada treba reći da je u tom finalu Novak baš griješio. Sten se jbg upalio, on je baš znao da uništi Novaka i Rafu
uslovno rečeno slabiji skor na us openu (s' obzirom da je beton) je čista posledica njegovog dugogodišnjeg insistiranja na azijskoj turneji,vezan aponzorskim ugovorima i toplom prijemu jer je u tom dijelu svijeta daleko najpopularniji teniser.
što se tiče čašćavanja 16-17te i njegovog bježanja od operacije i to je sve diskutabilno,ja sam na pola pola da je on u pravu što je bježao od bolnica jer smo vidjeli gdje je spremom sad sa 36 plus svi znamo da bi jedva dočekali da ga razapnu da je primirisao kakav lijek (mnogi su zaboravili prozivke za 'napitak' i šta je u njemu) tako da mu se ja iskreno ne čudim,a kad tad bi nešto došlo na naplatu,i što je ovoliko van ozbiljnih problema,i sad već mora da mu se prizna da ima nekog smisla to što radi.
svi bi mi voljeli tenk đovaka iz 2011te koji ih prosipa ali nije realno,tek onda bi svašta stizalo na naplatu samo pogledajte u kakvom stanju je njegova generacija pa i mlađi...ovo je sve odlično.
više meni smeta bar tri čisto ukradena gs-a nego 16-17ta,ponajviše taj RG po noći ne mogu da prežalim dok sam živ.sa druge strane ne mogu se sjetim ne krađe nego da je iko drugi doživio i najmanju prepreku,evo sad što nisu zverevu pustili insulin,to je najteže čega mogu da se sjetim,moguće da su rafi neđe silom na sramotu zatvarali krov na šatrijeu ganjajući da džemperaš uzme RG...
Nisam znao da saša zverev boluje od dijabetisa i da uvjek sa sobom nosi inekciju insulina
Sad uhvatih na instagramu(sportklub)
E u pm
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
Još ako se uzme u obzir da je Đoković propustio 2-3 GS zbog okolnosti koje ne bi trebalo da imaju dodirnih tačaka sa sportom..
Pa onda i činjenica da je skoro sve titule uzeo u periodu dok su aktivno igrala dva velikana tenisa - Nadal i Rođa Federer.
Kada se na sve to doda broj provedenih nedjelja na 1. mjestu ATP liste, 38 titula na ATP1000 turnirima (prvi) i bolji skor u međusobnim duelima sa ovom dvojicom (doduše tijesno s Nadalom) - nema dileme da jeste najbolji svih vremena.
Iako trebati odati veliko poštovanje Nadalu i Federeru, koji takođe imaju brutalne rezultate i brojke. Da ne pričamo o njihovom teniskom umjeću. I da tu negdje ne zaboravimo mrčenog Mareja, koji jeste imao čast da igra protiv sve trojice i dobro se nosi protiv njih. Ali koji bi u drugačijem scenariju uzeo još koji GS kao od šale. I još je tu bilo mnogo odličnih igrača sa GS potencijalom, koji nisu imali psihu i sreće s povredama pa da ostvare bolje rezultate.
Mislim da se nikad više neće ponoviti ovakva era. Možda neko u budućnosti i poobara rekorde Novaka. Ali da ima konkurente na ovakvom nivou - teško
Last edited by Mitro; 14-06-23 at 06:06.
Da neko drugi ima ove brojke ovo ne bi uopste niko dovodio u pitanje.
U individualnom sportu kakav je tenis Novak je postigao u svakom segmentu vise od svih i opet nedovoljno izgleda.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks