Najvjerovatnije ce biti pipun i ekipa u Vladi... ali vjerujem da ce biti siroko koncipirana na takav nacin da ako budu kenjali nesto...da mogu da lete iz nje a da Vlada ne padne....
Ništa me ne bi obradovalo više nego da abazdovic ne bude više nikad ni ministar a kamoli sto više,ali su ga dfovci napadali godinama,uz njihov portal borbu koji ne prestaje da ga napada,ali opet vjerovatno će ići sa njima u koaliciju,nije ni to principijelno valjda,ali eto mora se nešto spetljat u nikad teZoj poziciji za formiranje vlade.
Ko zna kako će na kraju ispasti i da li će evropa i jAmerika ovaj put “ pustit” Df u vladu ( kad kažem Df znate na šta mislim)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najvjerovatnije ce biti pipun i ekipa u Vladi... ali vjerujem da ce biti siroko koncipirana na takav nacin da ako budu kenjali nesto...da mogu da lete iz nje a da Vlada ne padne....
Naravno da se ne radi o tome kome su glasači ljudi a kome nisu, radi se o očekivanjima glasača i o ideološkom profilu onoga s kim praviš koaliciju.
DF je na suprotnoj strani od trenutnog spoljnopolitičkog kursa Crne Gore, a sada očigledno nije vrijeme za skretanje sa istog.
Njihove 'moratorijume' smo gledali za vrijeme Zdravkove Vlade, tako da neka hvala.
Da se razumijemo, generalno se ne zna ko je gori od koga, tako da tu dobre kombinacije neće biti. Ali neke stvari su prioritetnije od nekih drugih.
Last edited by LostInHollywood; 13-06-23 at 20:43.
“To će biti protesti nikad viđeni u Crnoj Gori. Blokiraćemo cijelu Crnu Goru i poslaćemo snažnu poruku javnosti, kako domaćoj, tako i međunarodnoj", kazao je Mandić u petak 11. februara 2022.
Mislim stvarno zašto ovako fino čeljade i njegovi drugari ne mogu u Vladu.
I baš neobičan datumski momenat neko bi reka'.
Ако буде гласање на бирачком мјесту у општини Тузи, мислим да СДП-у ту нема проласка, јер ваљда се та два мандата која би добили одузимају од Европе сад и Албанског форума.
Имамо примјер поновног гласања у Јасеновом пољу кад је УРИ фалило мало за други ил трећи мандат у Никшићу па ништа не би.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ne bih se začudio da odje ima nečega
https://twitter.com/IvanVujovi3/stat...880281600?s=20
uostalom, dpsovci su namjerno minirali sdp. samo radi toga što su Ranja i gradonačelnik CTa protiv koalicije sa dpsom
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ponavljanje glasanja u Jasenovom polju.
Taj događaj u deseterac bi mogao ući.
A da.Ja se nadovezah na Mtslava.
Kako god.To ponavljanje u nekom selu da bi se dobilo na prolazu plus što reče tehnikus velika razlika to je stvarno za neke epske pjesme.
realno lik je teška faca,harizma se uvijek jako kotirala međ slavenima
Aha, uzeli po 50-100 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
On ima fabriku čipsa oni imaju krtolu.
Logika.
odličan tekst, glavni problem je taj što je Pipun najveća splačina u ovom momentu (a to je baš teško) plus je poslušnik snsa. Mandić je isto ka Pipun, samo bi za pare bio sve što oćeš
https://www.vijesti.me/kolumne/66108...vica-i-mandica
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Čuje li se što. Kako idu razgovori oko formiranja skupštinske većine?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Рано је.
СДП се још нада да ће ућ у скупштину.
ДПС/СД/ЛП/ДУА се још надају да ће ућ у владу.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Hoće li HGI dobiti mandat? Imaju preko 0,7%. Ukoliko ostane treba uzeti jedan mandat albancima jer zakon kaže da mogu biti tri ,,afirmativna" mandata, a sada se špekuliše sa četri (1 HGI, 1 AA i 2 AF) što, čini mi se, nije po zakonu. Onda, hoće li SDP proći (kada bude ozvaničeno brojanje? Osim oduzimanja mandata nekome će se dodati tako da se još uvjek ne zna tačan sastav parlamenta. Sa tim u vezi mogući su samo neki opšti dogovori.
Sent from my Motorola 8400
Били су текстови Јонице (југословенке), Генција и Адријана и на крају ДИК-а кроз медије, ХГИ добија мандат.
Негдје је ок да добију мандат иако им је добар дио гласача не хрвати.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ti sam sebe dovodiš u zabludu jer izgleda nisi upućen.
Ako već andrijevački hrvati dobijaju mandat, onda albanci moraju da imaju 1 mandat manje jer su 3 mandata predviđena za manjine, a ne 4. Mada je poznato koliko ovdje važi pravo (voda duboka) tako da nikome ništa i idemo dalje.
Ја сам мишљења истог као и вас двојица, ДИК, Генци и Адријам нису, остаје Уставни суд да се пита ако ко има храбрости за то.
Гледајући политички оставио бих стање какво јесте (макар до одлуке Уставног суда) јер не могу замислити какав ће писак и кукњава настати ако ХГИ не добије мандат, да не помињем реакције званичне Хрватске.
Ово питање треба да се ријеши, јер сада не прави разлику, али у будућности може доћ до тога да прави, а онда је глупо опет активирати ХРС да се руши ХГИ.
Иначе ХГИ је добио око 10% својих гласова у Цетињској општини, Андријевици за срам.
Last edited by Mstislav; 15-06-23 at 14:05.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kako bih ja slatko ukinuo taj manjinski cenzus. Cus Bistricani Albanci.. pravi se totalni cirkus od norme koja je trebala pozitivno da ih diskriminise.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks