Antares, ASC, Bluemoon, Buva+gacce, Dzi, goldfinger, goozica, Illuminated, johninum, MeDo_JE, METZ, MLS, outline, pumba, Saruman, VanjaTheMan, zvoncica
Здраво живо.
Пре свега срдачан поздрав за све форумаше и посебно форумашице којима сам ја мала дијадема, а оне мени велике тијаре.
Изузетан изборни процес и понуда. Без прљавих радњи и потеза, без удараца испод појаса. То је демократија, то је знак да је Црна Гора сазрела као независна, суверена, грађанска, секуларна држава. У којој попови гледају своја посла. У којој политичари се надмећу ко ће да понуди што бољи економски план и програм за добробит грађана. У којој нема лажних и немогућих обећања. У којој нема подела, нема више приче ко је које вере и нације. Црна Гора је напокон постала модерна, европска, демократска држава. А када је тако онда изборни дан протекне у миру. Онда изађе преко 55% бирача опуштено, релаксирано јер знају да ће бити само боље, јер знају да ће се људи за које су гласали понашати одговорно. Јер знају да су сви спремни на разговор, на компромис. Нема више, е нећемо с овима, е нећемо с онима. Него су сви отворени за сарадњу, за бољитак Црне Горе. И то је предивно видети.
Неће више бити криминала, корупције, па видимо колико смо напредовали од 20. августа, када се десио неки случај шверца цигарета, када је неки функционер оптужен, па и ухапшен за шверц кокаина? Једноставно искорењено је све лоше и сада сви заједно постајемо друштво компромиса. Када се десило од 20. августа да премијер нпр. користи институције у своју личну корист, да смењује људе који му сметају, који другачије мисле? Да оптужује друге кандидате и ствара афере? То је сјајно видети. Нисмо веровали да је могуће али јесте. Ово није сан. Слобода је стигла. Освежило је.
Ја очекујем да се настави овај пут Црне Горе. Очекујем да Црна Гора уђе у Европску унију, али и у Отворени Балкан. Увек је боље имати велике заједнице, да вам неко помаже. Очекујем одличну сарадњу са ЕУ, са квинтом, са господином Вучићем, са Путином, са Зеленским.
Срећна нова Црна Гора.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Antares, ASC, Bluemoon, Buva+gacce, Dzi, goldfinger, goozica, Illuminated, johninum, MeDo_JE, METZ, MLS, outline, pumba, Saruman, VanjaTheMan, zvoncica
Teško mi pada ovaj cenzus SNPa ali bih lakše njih podnio u vladi nego Abazdovićeve.
Od svega mi je najzalosnije sto se ljudi u nemoci umjesto da se bave sopstvenim izborima, losim rjesenjima, nestrucnoscu, bahatoscu i nesusvisloscu partija za koje glasaju a koje su CG pretvorili u satru za njihova cirkuska prezentovanja oni se bave DPS-om i jesu li ih dobili i ovaj put. Drugovi, vi ste poslije DPS trebali da jacate drzavu a ne da je survate na prvu liticu i dq i dalje tlapite o njima. Opet nece biti Vlade a tehnicar ce i dalje da uveseljava sirotinju raju...![]()
Одлично је што није прешао цензус наравно, само кажем да је сам себе сјебао из два пута, а могао је (да је паметан био) само на своје име и презиме да уђе у скупштину што не може 90% оних који су у њу овог пута ушли.
Навијам да снп не прође цензус, као и да хрвати пређу 0.7% па и да њих нема (видјећете после гласове гдје су добили) како рече она из цдт и чега се боји шуковић дарко.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Samo Šukovića pratim i nikad nikakvu dilemu nemam kad je u pitanju društveno polizička zbilja kod nas!
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Treba sacekati DIK i eventalne prigovore jer ako se budu ponavljali izbori makar na jednom mjestu i SDP i Leposavic ce imati sansu da udju u parlament sto bi ja iskreno volio jer misliim ko je sve usao u parlament i jedni i drugi zasluzuju da budu tamo. Previse bi tu bilo bacenih glasova koje bi isli onima za koje ti ljudi nisu glasali a kojih ima dovoljno da imaju makar jednog poslanika.
Излазе резултати општинских изборних комисија, иако ме и даље фасцинирају гласови ХГИ-ја из Андријевице и других средина, упадоше ми у око неочекивано изванредни резлутати Албанског Форума на сјеверу.
Биће прилике и то да се испрати кад буду коначни резултати.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
U Berane Jokovic vise od Pipuna. Ao.
Ima ovdje i drugih interesantnih poredjenja...
https://m.cdm.me/politika/ovo-su-rez...om-i-rozajama/
BERANE
SNP-DEMOS – “Za tebe” – 2.057
Koalicija „Za budućnost Crne Gore“ (NSD, DNP I RP) – 1.972
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
df u Budvi
ima li Pipun objašnjenje za ovo? zli jezici bi rekli da nema para iz BGa i da se nije prijetilo otkazima al takvi nismoDok su na lokalnim izborima u oktobru prošle godine osvojili apsolutnu većinu od 51 odsto, juče im je povjerenje dalo 25,47 odsto izašlih birača
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
inače nije da je dostina Budvana poznata po tome da mijenjaju mišljenje shodno situaciji na terenupa i Sveto je nekad bio Crnogorac. sad nije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidim, iskulirali ste me. A zar nismo ovo svi cekali? Bar sa ovog mjesta, odje je dominiralo to misljenje. Da tek bez DPS-a i DF-a mozemo naprijed. Etooo, dogurali smo dotle.
Takodje, meni je milo sto ni jedna partija nije, ono, razbila. Preko 30% itd... Neka se koprcaju malo, pa neka ne bude "politicke stabilnosti", na koju se pozivaju ljubitelji minule mafijaske partiokratije i kleptokratije.
Interesantno je sto PES moze da otkaci i DPS i DF i URU. Bilo bi nategnuto, sa svih 10 mandata manjina, ali knap, a lisio si se radikalnih elemenata. Ako u njih ne uvrajamo manjine, jel, heh...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Корисно би било да се нова влада што прије састави.
По мени типујем на коалицију ПЕС, Демократе, Мањине, СНП. То му дође 44 мандата, ако се не варам.
Опозиција ДПС, ДФ, УРА.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Vjerovatno ste već napisali x puta ali ne bih se uopšte iznenadio da Spajić pojede svoju balegu i primi Abazdovića u vlast.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks