Page 75 of 127 FirstFirst ... 256571727374757677787985125 ... LastLast
Results 1,851 to 1,875 of 3153

Thread: Parlamentarni izbori - 11. jun 2023.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Здраво живо.

Пре свега срдачан поздрав за све форумаше и посебно форумашице којима сам ја мала дијадема, а оне мени велике тијаре.

Изузетан изборни процес и понуда. Без прљавих радњи и потеза, без удараца испод појаса. То је демократија, то је знак да је Црна Гора сазрела као независна, суверена, грађанска, секуларна држава. У којој попови гледају своја посла. У којој политичари се надмећу ко ће да понуди што бољи економски план и програм за добробит грађана. У којој нема лажних и немогућих обећања. У којој нема подела, нема више приче ко је које вере и нације. Црна Гора је напокон постала модерна, европска, демократска држава. А када је тако онда изборни дан протекне у миру. Онда изађе преко 55% бирача опуштено, релаксирано јер знају да ће бити само боље, јер знају да ће се људи за које су гласали понашати одговорно. Јер знају да су сви спремни на разговор, на компромис. Нема више, е нећемо с овима, е нећемо с онима. Него су сви отворени за сарадњу, за бољитак Црне Горе. И то је предивно видети.

Неће више бити криминала, корупције, па видимо колико смо напредовали од 20. августа, када се десио неки случај шверца цигарета, када је неки функционер оптужен, па и ухапшен за шверц кокаина? Једноставно искорењено је све лоше и сада сви заједно постајемо друштво компромиса. Када се десило од 20. августа да премијер нпр. користи институције у своју личну корист, да смењује људе који му сметају, који другачије мисле? Да оптужује друге кандидате и ствара афере? То је сјајно видети. Нисмо веровали да је могуће али јесте. Ово није сан. Слобода је стигла. Освежило је.

Ја очекујем да се настави овај пут Црне Горе. Очекујем да Црна Гора уђе у Европску унију, али и у Отворени Балкан. Увек је боље имати велике заједнице, да вам неко помаже. Очекујем одличну сарадњу са ЕУ, са квинтом, са господином Вучићем, са Путином, са Зеленским.

Срећна нова Црна Гора.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

2. The Following 17 Users Say Thank You to Jakuza For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post

Лепосавић киксао доста, прво није успио да преда довољно потписа за предсједничке гдје би имао некакав резултат, па би му лакше било било ић на ове изборе, а друго могао се удружити са Вукшићем, могли су и до 4%, али би му га посао.

Шта рећи за Ми можемо, коју послу порати?
    E, vidi, ja mislio ti ćeš slaviti što je pukao ovaj otrov. Zar nije bolje pročistiti se od ovakvih čiji su prioritet kapelice i gomna?

Thanks Thanks Given 
    5,024
    Thanks Thanks Received 
    9,066
    Thanked in
    4,378 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Здраво живо.

Пре свега срдачан поздрав за све форумаше и посебно форумашице којима сам ја мала дијадема, а оне мени велике тијаре.

Изузетан изборни процес и понуда. Без прљавих радњи и потеза, без удараца испод појаса. То је демократија, то је знак да је Црна Гора сазрела као независна, суверена, грађанска, секуларна држава. У којој попови гледају своја посла. У којој политичари се надмећу ко ће да понуди што бољи економски план и програм за добробит грађана. У којој нема лажних и немогућих обећања. У којој нема подела, нема више приче ко је које вере и нације. Црна Гора је напокон постала модерна, европска, демократска држава. А када је тако онда изборни дан протекне у миру. Онда изађе преко 55% бирача опуштено, релаксирано јер знају да ће бити само боље, јер знају да ће се људи за које су гласали понашати одговорно. Јер знају да су сви спремни на разговор, на компромис. Нема више, е нећемо с овима, е нећемо с онима. Него су сви отворени за сарадњу, за бољитак Црне Горе. И то је предивно видети.

Неће више бити криминала, корупције, па видимо колико смо напредовали од 20. августа, када се десио неки случај шверца цигарета, када је неки функционер оптужен, па и ухапшен за шверц кокаина? Једноставно искорењено је све лоше и сада сви заједно постајемо друштво компромиса. Када се десило од 20. августа да премијер нпр. користи институције у своју личну корист, да смењује људе који му сметају, који другачије мисле? Да оптужује друге кандидате и ствара афере? То је сјајно видети. Нисмо веровали да је могуће али јесте. Ово није сан. Слобода је стигла. Освежило је.

Ја очекујем да се настави овај пут Црне Горе. Очекујем да Црна Гора уђе у Европску унију, али и у Отворени Балкан. Увек је боље имати велике заједнице, да вам неко помаже. Очекујем одличну сарадњу са ЕУ, са квинтом, са господином Вучићем, са Путином, са Зеленским.

Срећна нова Црна Гора.
    i ceca da nam peva.
    eviva!
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    906 Posts

Teško mi pada ovaj cenzus SNPa ali bih lakše njih podnio u vladi nego Abazdovićeve.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Od svega mi je najzalosnije sto se ljudi u nemoci umjesto da se bave sopstvenim izborima, losim rjesenjima, nestrucnoscu, bahatoscu i nesusvisloscu partija za koje glasaju a koje su CG pretvorili u satru za njihova cirkuska prezentovanja oni se bave DPS-om i jesu li ih dobili i ovaj put. Drugovi, vi ste poslije DPS trebali da jacate drzavu a ne da je survate na prvu liticu i dq i dalje tlapite o njima. Opet nece biti Vlade a tehnicar ce i dalje da uveseljava sirotinju raju...

8. The Following User Says Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    E, vidi, ja mislio ti ćeš slaviti što je pukao ovaj otrov. Zar nije bolje pročistiti se od ovakvih čiji su prioritet kapelice i gomna?
    Одлично је што није прешао цензус наравно, само кажем да је сам себе сјебао из два пута, а могао је (да је паметан био) само на своје име и презиме да уђе у скупштину што не може 90% оних који су у њу овог пута ушли.

Навијам да снп не прође цензус, као и да хрвати пређу 0.7% па и да њих нема (видјећете после гласове гдје су добили) како рече она из цдт и чега се боји шуковић дарко.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Samo Šukovića pratim i nikad nikakvu dilemu nemam kad je u pitanju društveno polizička zbilja kod nas!

Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Одлично је што није прешао цензус наравно, само кажем да је сам себе сјебао из два пута, а могао је (да је паметан био) само на своје име и презиме да уђе у скупштину што не може 90% оних који су у њу овог пута ушли.

Навијам да снп не прође цензус, као и да хрвати пређу 0.7% па и да њих нема (видјећете после гласове гдје су добили) како рече она из цдт и чега се боји шуковић дарко.
    Vidim svuda najavljuju 0.7%, vjerovatno je zaokruženo, pretpostavljam da imaju 0.6999 ili tako nešto. Treba ih pogurati preko đe se budu ponavljali izbori.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Vidim svuda najavljuju 0.7%, vjerovatno je zaokruženo, pretpostavljam da imaju 0.6999 ili tako nešto. Treba ih pogurati preko đe se budu ponavljali izbori.
    Да се види коме би ишао тај мандат, па да тражи та партија понављање избора.
    Шалу на страну мислим да нико још није поднио приговор на гласање, неће бити понављања избора изгледа, јел било кад да се то десило?

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Samo da leposavic ne udje. Ne mogu smislit ono izbjeglicko cigance.

Marko i dajko ugaseni.

Medo i ludi banjo u kanalu,

Ako reformisani sdp udje a ispane Joko sa strankom prasicom, uz potencijalno mrsikanje spajkija ure, bukvalno bi ovo bio najjaci scenario.
    Leposavić izbjegličko ciganče?! Šta lupaš ti, nesoju jedan?

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Да се види коме би ишао тај мандат, па да тражи та партија понављање избора.
    Шалу на страну мислим да нико још није поднио приговор на гласање, неће бити понављања избора изгледа, јел било кад да се то десило?
    Eno ima ono mjesto u Tuzi, đe je onaj iznio biračku kutiju za glasanje pismom ili tako nešto.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Treba sacekati DIK i eventalne prigovore jer ako se budu ponavljali izbori makar na jednom mjestu i SDP i Leposavic ce imati sansu da udju u parlament sto bi ja iskreno volio jer misliim ko je sve usao u parlament i jedni i drugi zasluzuju da budu tamo. Previse bi tu bilo bacenih glasova koje bi isli onima za koje ti ljudi nisu glasali a kojih ima dovoljno da imaju makar jednog poslanika.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Излазе резултати општинских изборних комисија, иако ме и даље фасцинирају гласови ХГИ-ја из Андријевице и других средина, упадоше ми у око неочекивано изванредни резлутати Албанског Форума на сјеверу.

Биће прилике и то да се испрати кад буду коначни резултати.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

17. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,118
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

U Berane Jokovic vise od Pipuna. Ao.
    Ima ovdje i drugih interesantnih poredjenja...

https://m.cdm.me/politika/ovo-su-rez...om-i-rozajama/

BERANE

SNP-DEMOS – “Za tebe” – 2.057

Koalicija „Za budućnost Crne Gore“ (NSD, DNP I RP) – 1.972
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

df u Budvi

Dok su na lokalnim izborima u oktobru prošle godine osvojili apsolutnu većinu od 51 odsto, juče im je povjerenje dalo 25,47 odsto izašlih birača
    ima li Pipun objašnjenje za ovo? zli jezici bi rekli da nema para iz BGa i da se nije prijetilo otkazima al takvi nismo

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    6,118
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    df u Budvi

ima li Pipun objašnjenje za ovo? zli jezici bi rekli da nema para iz BGa i da se nije prijetilo otkazima al takvi nismo

Nema para iz Kolumbije.

Refren:
    MILO (B.) dileru!
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

inače nije da je dostina Budvana poznata po tome da mijenjaju mišljenje shodno situaciji na terenu pa i Sveto je nekad bio Crnogorac. sad nije

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Излазе резултати општинских изборних комисија, иако ме и даље фасцинирају гласови ХГИ-ја из Андријевице и других средина, упадоше ми у око неочекивано изванредни резлутати Албанског Форума на сјеверу.

Ljudi se sprdaju ili su pod gasom izasli pa glasaju hrvate u Andrijevicu ili Af po sjeveru nije da je sve namjesteno
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Drugovi, cemu tuga? Zar nismo svi govorili da ce ova drzava krenuti naprijed kad DPS i DF budu zajedno ispod 50%. Evo smo docekali. Od 81 mandata, DPS i DF koalicije ukupno imaju svega 35 mandata. Prc!
    Vidim, iskulirali ste me. A zar nismo ovo svi cekali? Bar sa ovog mjesta, odje je dominiralo to misljenje. Da tek bez DPS-a i DF-a mozemo naprijed. Etooo, dogurali smo dotle.

Takodje, meni je milo sto ni jedna partija nije, ono, razbila. Preko 30% itd... Neka se koprcaju malo, pa neka ne bude "politicke stabilnosti", na koju se pozivaju ljubitelji minule mafijaske partiokratije i kleptokratije.

Interesantno je sto PES moze da otkaci i DPS i DF i URU. Bilo bi nategnuto, sa svih 10 mandata manjina, ali knap, a lisio si se radikalnih elemenata. Ako u njih ne uvrajamo manjine, jel, heh...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

24. The Following 2 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Ja sam glasao za Nika Djeljoshaja isključivo što volim Nik pivo. Uz to i 120 ljudi iz mjesta gdje nema 1 Albanca po popisu. Samo jako.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Корисно би било да се нова влада што прије састави.

По мени типујем на коалицију ПЕС, Демократе, Мањине, СНП. То му дође 44 мандата, ако се не варам.

Опозиција ДПС, ДФ, УРА.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

27. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    906 Posts

Vjerovatno ste već napisali x puta ali ne bih se uopšte iznenadio da Spajić pojede svoju balegu i primi Abazdovića u vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Корисно би било да се нова влада што прије састави.

По мени типујем на коалицију ПЕС, Демократе, Мањине, СНП. То му дође 44 мандата, ако се не варам.

Опозиција ДПС, ДФ, УРА.
    I ja navijam da se sto prije sastavi da nam tehnicar Abazd ne vileni joj jedno pola godine sa imenovanjima i razrjesenjima
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

Default Parlamentarni izbori - 11. jun 2023.

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Vjerovatno ste već napisali x puta ali ne bih se uopšte iznenadio da Spajić pojede svoju balegu i primi Abazdovića u vlast.
    u CG je sve moguće, pa i to. al eto dobro je što može da ima glat većinu bez satelita snsa u cg - dakle dfa i uraša i dpsa

ako do septembra budemo imali vladu, odlično će biti

Page 75 of 127 FirstFirst ... 256571727374757677787985125 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)