I? Što ćemo sad?
I? Što ćemo sad?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
I šta će sad Bazdgvno? Dajković makar nikad nije ni okusio poslaničko mjesto, niti mu je žena okusila visoku poziciju unutar vlade... i razne pozicije na vladinom činovniku.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel ovo SNP u foto finisu otisao ispod cenzusa?
Za tri liste ce se cekati par dana dok se detaljno ne prebroje svi glasovi jer im je svaki glas bitan za cenzus.
Телевиса пресента.
Влада ЕС, мањине, Бечић сигурно, и заједно имају 41 или 42.
Ако СДП или СНП у коначници ипак навуку цензус улазе они мјесто Дритка 1/1.
Ако не Дритко ће нам бит министар за људска и мањинска права, или без потфеља.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nista sad, mi sto radimo od svog rada i truda cemo nastaviti tako. Jedan dio ovih sto je na drzavnim sisama slavi jer ce tu i ostati, drugi dio place jer nece. Ovi sto ce posle formiranja doci na tu sisu trljaju ruke i tako.
Ето зашто је љига од Ибрахимовића остала у Влади иако су пљували по њој.
Запослио кога је стигао само да би гласали за њега.
Него ај , они су угрожени, јадници, нека их, нека нам уништавају предузећа, можемо ми то издржати
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Milojko ako ima damu da uslovi Demokrate da moze u koaliciju sa njima ali bez Abazda na bilo kojoj funkciji u Vladi toliko ga je zaduzio zadnjih dana, a ako predje preko svega izreceneao zadnjih dana onda je ameba taman kao i ovi.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ođe svi pravite neke projekcije buduće većine i u svakoj su činioci lopovi i lažovi koji pričaju samo o platama(PES) + vaši simpatizeri.Nemojte tako,ostanite dosledni svojoj priči i kvalifikacijama o PES i pravite koalicije tipaPS/DF/BS i Albanske partije(+50%) ili neke slične,a ne u svaku stavljate PES.
...ili sad nisu baš tolki lažovi?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 11-06-23 at 21:08.
URA je struja zelenih iz Njemačke a što vele u dojče vele.
Mislim da su ih pustili niz vodu.
ako dcg/ura imaju 12 mandata zajedno, dcgu tu ide 8 ili 9? sad je realna vlada - es, dcg, manjine i možda sdp ako pređu cenzus
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Šta fali koaliciji PES-DPS?![]()
Ova dama iz PES-a je upravo rekla da nema vlade sa DPS. Znaci DPS je 100% opozicija.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vi zaboravljate da na listi PES je CIVIS, predstavnik manjina itd., itd... Dakle PES nema 23 vec 15 mandata![]()
E bas zbog ovih stvari sam glasao BS jer znam da vas nervira kad vidite na dnu ekrana muslimansko ime na neko direktorsko/ministarsko mjesto. Mi osim politike nemamo mogucnost da dodjemo na takve pozicije, dok vi uz politicku vezu imate i kumovske i bratske veze. Realno, svi ste se uhljebili nedje i samo dovodite svoje
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 11-06-23 at 21:17.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks