Katastrofa, opet SNP u Skupštinu. Stvarno sam se ovoga puta nadao da će na vr' glave...
Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
Ko glasa Snp Demos ccc...Makar necemo gledati Meda, Milacica i Dajka...Steta za Perica i Leposavica, ZZB previse uzeo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao što rekoh, izađoh i sagoreh preokret.
Da li ovi rezultati pokazuju kako je 60% naroda u CG za novu zajednicu sa Srbijom, kako nam preśednik saopšti, ili ne?
Drugovi, cemu tuga? Zar nismo svi govorili da ce ova drzava krenuti naprijed kad DPS i DF budu zajedno ispod 50%. Evo smo docekali. Od 81 mandata, DPS i DF koalicije ukupno imaju svega 35 mandata. Prc!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Najjača je najjača stranka Bošnjačka. Uh, kako je komplikovana situacija sad, nego ikad.![]()
Pzp 0.6%. Nikad ne bih pogodio na nemaju cenzus...
Na ovolicku izlaznost df na 15%. Toliko o rezultatu minimalno na nivou Mandića na predsjedničkim. Iako im je i ovo previše, makar će morat da skalaju sa pričom o 33% sa prethodnih izbora.
Last edited by NHM; 11-06-23 at 19:59.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa vele Joko ne zna, ne nego vi znate.
Znaci Medovača vani
A okle 15% ZBB-u? Ko jos glasa sa Pipuna?
Prema tome, šta da ti kažem?
Meni je fascinantno da BS ima ovaj rezultat, nevjerovatno. A moje oči su uprte samo u SNP, koliko je cenzus zna li se, samo da ga ne pređu i što se mene tiče ooodlično
BS tri mandata. Zavrseno je to.
Prema tome, šta da ti kažem?
Перић има здраву причу. Волио бих да се придруже Европи Сад
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Evo su na 72% uzorka SDP i PZS na 2.7%.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
srecan put, medjedu
nothing comes from violence and nothing ever could
znači leposavić i sdp se za cenzus bore
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Medo će u Bošnjačku da se prebaci još to nije probao.
Šalu na stranu ali kod nas kad neko uđe u političku karijeru taj ne odustaje do posljednjeg daha makar izmjenio sve pravce i ideologije.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks