Da li su ti računari uključeni non-stop? Nama računi skaču kad ne gasimo računare...
Ne navodis da li se predao zahtjev za promjenu vlasnistva?
Ako nisi predao zahtjev, onda mozes uzet formular bilo dje na salter eletrodistribucije, skupit papire i predat dje oces.
Ako te muka ic, posalji email [email protected] trazi formu, popuni i posalji sve sto ti se trazi.
Ako si predao zahtjev a nisi dobio ugovor - treba im vremena. Ja sam cekao 6 mjeseci. Kad sam poceo da ih zovem, pravdali su se da ne zavisi do njih, nego do CEDISA. Kad sam poslao email na svaku mogucu adresu sa sajta - onda me zvao neko i pitao sto njima saljem email. Nakon toga sam poslao svima email u EPCG i reko im da su oni prosli bili katastrofa, ali su makar nesto radili. Valjda ih to zaboljelo, da bi me kroz par sati nazvao neki od direktora i reko da podjem da potpisem sjutra.
Treba im par mjeseci da napisu ime, prezime, maticni, broj brojila i adresu.
Last edited by branko.kotor; 09-06-23 at 02:39.
Da li su ti računari uključeni non-stop? Nama računi skaču kad ne gasimo računare...
Pa ne znam za ostale, ali za sebe sam svjestan potrosnje i aparata koji su mi ukljuceni.
Ne rade mi random sijalice po kuci koje se ne koriste, bojler i masina za sudje uglavnom rade nocu, svi aparati su mi uglavnom energetski efikasni, LED sijalice po kuci i tako to... Zimi kad su mi bili veci racuni za struju (oko 60-70 eura) sam vidio da centralna klima dosta vuce kad radi na najjace, pa sam to optimizovao da radi na automatski na podesenu temperaturu i onda i te racune skoro prepolovio... Tako dje je npr dvoje ljudi u kucu ili stan, nema djece itd, moze se racionalizovati potrosnja da bude uvijek max 30ak eura...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
30 eura ne moze nikako, evo mi nismo upalili klimu citav maj pa nam je doslo 39e, masina za ves svaki drugi dan i to u jeftinu tarifu, masina za sudje isto tako, bojler vazda od 11 do ujutro upaljen, dje ide ta struja pojma nemam, sad kad pocne klima da hladi opet ce biti 50+ racuni, sve nova tehnika A++, sto bi bilo da imam kakav stari frizider, sporet ili klimu, ne bi me 200 eura skripilo.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
meni je maj 30.15
najvise je radila ves masina i kuhinja, klima ne uopste
nothing comes from violence and nothing ever could
Dvije osobe, 65m2
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
22.32 minus 7 dana i bez dana klime
21... i posle ne valja Dritan...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
59 eurića.
Sent using Tapatalk
#fakenews
94e, btw odbijena mi je žalba za prošle račune, neosnovano vele, a ja treba sad da im vjerujem da su izašli na lice mjesta i odradili provjeru, da su išta činjeli. Kad sam predavao žalbu, rečeno mi je da će me kontaktirati ekipa koja radi provjeru kad budu izlazili na teren. Nije me kontaktirao niko nego mi je poslat koverat na kućnu adresu đe mi piše da je sve ok. Raspala država i institucije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 09-07-23 at 09:04.
Šta uradi ti na kraju sa testiranjem da pogasiš sve i vidiš vrti li sat?
Sent using Tapatalk
#fakenews
nestala struja, nesto sa trafostanicom, nije bilo par sati struje, kad je dosla, pocrkali aparati, odgovor je bio: nemamo evidenciju da je nestajala struja![]()
16.42Eur
2 osobe
Pola mjeseca nije radila klima
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Ne nego računi od opravke/servisa.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
ja bi rekla da cijeli bar nema struje, a ja sam na brdo
Jedno brzo pitanje:
Juče struje nije bilo od skoro podne pa do iza ponoći. Ocu u firmi nastalo nekoliko hiljada eura štete zbog toga.
Može li se to nekako nadoknaditi kakvom tužbom ili slično?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Ako je steta nastala usled prenapona kod dolaska onda imas pravo samo moras uz reklamaciju da prilozis sve racune za sve uredjaje koji su stradali pa ti oni na osnovu toga odbiju amortizaciju i proracunaju stvarnu vrijednost uredjaja.
Tako je bilo, ne znam je li se sta promjenilo.
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sm ga razumio da mu je zbog nestanka struje izgubio neku sirovinu ili uslugu, a ne da munje nešto prestalo sa radom..
Poslato sa kornjo komunikatora P50
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks