Popih kafu u 12. I to sam stavio 3 kašičice. Jer volim kafu i tako će ostati.
iskusno, svaka mora proć' pored tebe![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zar se još ovđe izlazi?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Još samo ovu noć, pa da plaćamo do jutra.
Žeeelja mi je to![]()
Ti jednostavno osvajaš
K'o otrov mojim venama se širiš
Umiješ baš da me razneseš i da me smiriš
Najbolje znaš da uzmeš i daš
Kamen u svilu pretvaraš
VOLIŠ TI MOJE MASKE, SVE ŠTO NISAM, U SUŠTINI
PA KAŽE
VOLI Š LI ME KAD SAM MRTAV PIJAN?
Kad pravi sam grubijan![]()
KO MALO VODE NA DLANU DRŽIM
JOJ OVA PJESMA ME PODSJEĆA NA JEDNU ERU, GDJE SMO BILI BAŠ ONO, UREĐENI I STALNO, SVAKI DAN, DA KAŽEM.
BAŠ SMO BILI TAD U PETOJ BRZINI.
Sad se svi rasturiše.
To breee
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
JOJ I OVU STVAR SMO SLUŠALI PO JEDNO 10 SATI ZAREDOM U KAFIĆ.
Previše je ovo. Mada, šta je previše? Što bi ti rekao
Lijepo je. I ne treba se kajati.![]()
Što bi ti ono u horoskopu?![]()
Sviđa mi se tvoje shvaćanje muzike. Niđe veze sa shavćanejm al nek se tako zove.
Interesantno mi je jer je slično mom.
Krenuo sa Sunshine, Prodigy, Firestarter, a sad mi je Sinana doktor. Između techno, house, Ne znam, sad mi pade na pamet LTJ Bukem. I pored svega toga lemon tree, Vaja con Dios itd. A sad me razveseli i Selma. I Nataša. I naravno Džej.
Šalim se ja malo, samo se prisjećam starija vremena i društva. Sad su svi na 4 strane sveta. Rasturilo se, jedino sam ja tu ostao i još 1-2...Nekad je bilo zabavno i party svaki dan, sad je tolika dosada i učmalost. Ništa se bukvalno ne dešava. Ko da kuga vlada, nema ni naroda ko prije. Sve otišlo za Nemaaaaaaačku i Luksemburg. Pustinja Gobi. I još veća dosada. Ne vjerujem da je iko od njih nešto srećan, al eto voze tog Mercedesa, a rade po 16 sati dnevno fizički i piju tonu andola i brufena mjesečno od bolova... Svašta. A neki imaju i ekonomske fakultete, pa isto rade. Pa ti vidi... Moja domovina, mene pazi...
A ja sam Jarac. I ne bi trebalo da sam eksplicitno raspoložen, i često nisam. Baš jako rijetko jesam već godinama.
Sada da provedem par sati u ovoj pustinji
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Lako nam je za tebe Bugi, izdrži.
Inače ovo što ispisah po forumu... Dođe mi bjekstvo od beskonačne dosade u kojoj sam sad. Ne ja samo, no cijeli kraj, i sve ostalo. Mada ni po ovom forumu nema ljudi ka prije, što je i razumljivo. Jbg, sve prođe, ljudi piče, završavaju. Treba gledat da se skrasim nekako. Al nisam ja za to, ma kakvi. Radije ću provesti još 10 godina kao večiti student i lutalica po Evropi. Da vidim još šta ima interesantno, posle toga mogu i da umrem, neću se žalit. Jer vidio sam dosta, možda i previše iliti sasvim dovoljno...
A možda za 10 godina shvatiš da si vidio malo tj. premalo
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 14 users browsing this thread. (1 members and 13 guests)
Bookmarks