nepopularno mišljenje - ne volim Kapri sladolede![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izgleda da su pronašli vanzemaljce iz NASAe.
Eh, a ja lud.
BREAKING NASA's UFO research team to brief the public on Wednesday at 10:30 am ET — WSJ
nepopularno mišljenje - ne volim Kapri sladolede![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A nije baš to tako, ima ljudi koji vole to a ima ih dosta koje briga nije za tuđe živote.
Nego, nešto mislim, kad su u pitanju ti tuđi životi, kolko puta gledamo nekoga na TV ili sretnemo na ulicu čovjeka i komentarišemo viđi kakav je ili kakva je, ne umije progovorit, ili nekome glavu otvorimo pričom, a ko zna kakve ih muke more, misli, brige i to moraju (moramo) prikrit, ne možemo njakat o svojim problemima a možda bi neko baš pomogao, a možda, ko što rekosmo, neko bi samo iskoristio da se tovi tuđim problemima. Ipak je dobra osobina imat takta, što vele, koliko puta ne primijetimo da neko možda želi da se "ispovijedi" ili da traži savjet a ne može....
Ružno je bit agresivan na primjer, sjetite se, vi što budete čitali, ako stignete dovde, koliko ste puta nekome odbrusili, bili agresivni da se nekoga otarasite ili da išćerate svoje. Recimo, sjećam se skoro svih takvih momenata u svom životu, nije ih mnogo ni bilo, ali i sad mi je krivo zbog nekih stvari.
Ovo je stari telefon i sam mi se blutut uključuje, ali nebitno. Meni se čude što se ne javljam na telefon, a posebno kad im kažem "telefon mi je u spavaću sobu a ja sjedim, čitam, gledam tv, nebitno u dnevnu sobu pa ga ne čujem".. i tako
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
vrhunski su odradili dio dje Livia bukvalno 'pali' Juniora da ubije Tonya. reka' bi čoek majka je tu da štiti sina
Ali niko ne zna šta se desilo sa Tonijem Sopranom, to mi je najjača stvar serije. Završeno je tako enigmatično iako ima hintova kroz seriju:
You never see it coming.
Opet, ne znamo da li je izrešetan ili se ništa nije desilo.
Tony Soprano je ostao enigma i legenda.
Vrhunski napisana uloga.
Plaši me političar koji ne pokazuje neki znak pokvarenosti.
Kad ulaziš u politiku?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Hahahahhahhaah neseksualna prostitucija... Odličan si!
Ja mislim da bi ti se sviđelo, nego ne želiš da priznaš.![]()
Drugarice, ja se godinama ubih dumajući kako da čovječanstvo postigne da ukine političku klasu, jer ona je prepreka svakoj Utopiji ili poluUtopiji, a ne da sam postanem politička klasa. Politička klasa je glavni problem zašto nemamo dobre stvari. Direktna demokratija bi je djelimično ukinula. I za to imam neki koncept kroz digitalizaciju i blockchain glasanje, ali nismo dovoljno zreli ni za ovu običnu, prevarantsku predstavničku demokratiju, a kamoli za direktnu, čistu demokratiju bez političke klase.
Čuješ... Demokratija![]()
Nego dosta o politici. Hendrix.
Zašto to sada pišu, na kraj mjeseca, mogao je mjesec biti produktivniji da se znalo https://www.vijesti.me/v/658752?utm_..._share_counter
Ko nije znao maj je međunarodni mjesec masturbacije
Sent from my Motorola 8400
Oprastaju se od jelene kao da je umrla bozemioprosti 🙄
nothing comes from violence and nothing ever could
Krenuh da kupim tuborg ice kad vidjeh 4.2 alkohola...ne hvala. (Premalo)
jedno od gorih piva koje sam probao
Dzek i Dzoni, zovu Dzek i Dzoni, Dzek i Dzoni...
loš, ka zaledjeni sok da pijem. banovan sam bio 3 mjesecaprije toga par puta po mjesec ili dva
![]()
Sad bih pocijepao flasu Dzeka, al mi se ne daje toliko para. Postoje prioriteti.![]()
Meni je boca trenutno jedini prioritet. Kakva ljepotica
..
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks