Па јесте, онај глупандер Ђукановић је разлог што сам ово или оно 😁 Аок..
Da.
Evo plastični primjer. Npr. na sledećem popisu opet bude 620.000 stanovnika, a od toga 9.300 džedaja (1,5%) onda su se stekli uslovi da se formira lista koja će zastupati interse manjinske grupacije džedaja. Da bi se ta lista kandidovala na parlamentarnim izborima potrebo je da skupe 300 potpisa podrške. Ukoliko na izborima izađe 250.000 ljudi, a imaju cenzus kao HGI onda je dovoljno 420 glasova (0,35%) za mandat u skupštini. Ukoliko bude isti cenzus kao za ostale manjine onda treba 1.750 glasova (0,7%) da bi se dobio mandat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
pricam ja treba ukinuti manjine i dps statute . ovo je zemlja Crnogorska i Crnogorci glasaju , gradjanska drzava dje je bitno ko je kakav a ne ko je .
ps pitam za druga imaju li svi bosnjaci bosanski pasos.....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...intext_related
dakle, Milan Knežević zvani Pipun (mada ima i one ljepše nadime poput - izdajnik, četničina) je na čelu partije koja participira u političkom životu CG. uzimaju pare od gradjana CG (koje Pipun mrzi, tj samo Crnogorce i pripadnike manjinskih naroda). na čelu su par opština u CG, dakle sa te strane im ova država odgovara iako je Pipun i svaki njegov glasač mrzi
e sad Pipun ide na skup najvećeg zla koje je zadesilo Srbiju ikad (veće čak i od ratnog zločinca Sloba) i radi dvije stvari:
- pljuje Crnu Goru; državu od koje uzima pare
- veliča partiju i čoeka koji uništava Srbiju, zemlju koju Pipun po njegovim riječima voli
Pipuna glasa 15% naroda a još minimum 20% podržava ovo što ovaj priča
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
dps i df su isti. od A do Š. takvi su im i glasači. kakav je jedan takvi su ostali. glasači dpsa su se divili Pedji Boškoviću i ekipi a ti i tvoji drugovi se divite Pipunu, masnom četniku iz NKa. dakle kad je Pedja priča mi smo Crnogorci, glasači dpsa su pričali - jeste! kad Pipun priča vi isto to radite. samo jedan se uzme i zna se sve
Kandidati za poslanike svih lista
https://www.cdm.me/politika/ovo-su-k...om-parlamentu/
nisu moji dpsovcinit sam ja njihov. to ako si ti za df ne znači da je onaj koji ne podnosi tu udbaško izdajničku stranku za dps. da je dpsu ikad bilo stalo do CG, pola df bi sa njihovima iz dpsa bilo u Spuž. al ipak je tužilaštvo dpsa prećutalo dfu 2015. godine a ne ja
na kraju krajeva Pipun kao veliki Srbin (njegove riječi) ide juče i sprda se svakom poštenu i normalnom Srbinu u facu
uzeće Spajk jer vidim da vas iz dfa žulja nešto a volio bi više nego išta da mu Ameri reču da odjebe dfpa da gledam kako Pipun plače po televizija
Last edited by outline; 27-05-23 at 15:54.
Blagoš koaliciji u kojoj je Dajko treći na listi.
Last edited by avet; 27-05-23 at 16:07.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ništasamo Slaven Radunović sa - 'ne kontrolišem masu'. manda koji nagovara ljude da krenu na skupštinu. vedete dfa medj' kojima ovaj te sad u zatvor samo jer je Srbin itd. a ljudi htjeli da upanu u Skupštinu. al prijateljski dps im je to završio jer im je treba neko da sa njim svadjaju narod. usput, dje bi ono tvoj šef manda kad su narod (kojima je on garantova da će bit miran skup) zasuli suzavcima? ah, da riljao
sva vaša borba je oličena u onom klipu dje Maśa Milačić (ex najveći Crnogorac) sam ulazi u maricu jer policija nije htjela da ga hapsi
Zbilja, Slaven Radunović je zvanično ekonomista. Imaju li nsd i dnp kakvog istaknutog člana ekonomistu na kojega bi mogli da se pozovu za ovu priču ekonomsku što pokušavaju da guraju? Slavena računam u ekonomiste taman koliko i Mila, tako da neću računat da je on sposoban da napravi neku strategiju razvoja ili program koje bi nsd i dnp tobože gurali. Pošto vidim da se oko ekonomije gura onaj Đurović, gostuje po emisijama sa ekonomskim temama, predsjednik je skupštinskog odbora za ekonomiju i finansije, a toliko je dobar ekonomista da je sakrio informacije iz biografije da se ne bi saznalo da je završio višu terapeutsku školu, a onda navrh 15 godina fakultet braće Karić za sportski menadžment, magistrirao nekakve trenažne procese i doktorirao na radu olimpijskih komiteta Crne Gore i Srbije. Možda tražim dlaku u jajetu, ali ako je to najbolje što nsd i dnp imaju da ponude u ekonomskoj politici, bolje neka batale ekonomsku priču i nek se drže oslobođenog Kosova i antifašističkih četnika, prosvjetiteljskih Nikolaja Velimirovića i blagorodnih Pavla Đurišića i popova Mace i Šiljka.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nisam ispratio sve, ali na premijerski tron kaparisu Spajic, Dritan i Pipun?
Kao ekipa iz GoT, Littlefinger, Jon Snow i Varys...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks