Nenormalno je da prehambene prodavnice ne rade 3 dana zaredom. Dođu ti turisti, još sa đecom, i moraju da se isljučivo hrane po restoranima, pekarama i benzinskim pumpama.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nego - pustimo krečenje.
Meni je daleko ljepše ovo od hotela,ne guram se sa ljudima,ne gledam isfolirane goste i isfoliranu svjetinu,probude me ptice tišina danju - tišina noću.Zapalim logorsku vatru,meni je to odmor e sad može bit neko više voli ful skejl uslugu.
Vidjela sam baš super kućice,šatore opremu,samo napuniš gorivo i barem nekoliko vrh ,mjesta u cg ima dobru poziciju za kampovanje.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Što će, veli, obični narod, bez da bleji u telefon ka ovce.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Sirotinja neka natovarila kolibu na tockove..aj da su neku kucerinu..onaj autobus-kamper od milion eura..no ovo..nije ni krstena koliba no ona katunska najobicnija sa limenim krovom..
Umjesto kao gospoda Rusi da kupe neku kucu na more..
Aj vala sto su natovarili kolibu na tockove, pa da je Bog da su je parkirali nedje u grad..no utekli na neko selo...seljaci danski...paradaiz turisti..
Bas se po slici vidi da su dosli da se potrose, bas ono, nece se imat o cesa vrnut dolje u DK..
Bitno je da su metnuli kolibu na aluminijske tockove.. E nadji ti majstore fabricki kamper sa alu tockovima..
A nisu jemac nikad jeli glavudzu sa pecenom krtolom..
Last edited by Platinum; 22-05-23 at 20:18.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
E ovo nama treba, coach kamper od milion eura, a u njega Bugati Vejron od 2 miliona..
Mada..ne meze coek multimilioner bit normalan..a da koristi kuhinju od metar i po u sirinu, 3 ringle od toga 2 na plin, da ima kupatilo od 2 i po metra kvadratna i minijaturni kozni trosjed...i onda da iz njega izvuce Bugati i ide u lokalnu mesaru da kupi junetine i da se vrne u kamp naselje..Koji iole normalni milioner vozi autobus..?
Taj je malo maka u mozak..
E sad! Pamela onda rece kae neko od nasih novinarskih istrazivackih magova upita da li je istina da nema sto metnut u pjat, da nema kuce i dae dosla ko Mugose da joj da na kamatu 16.000 eura..
Ja veli imam luksuzni camper coach, mezes mi punut u knopr, investiracu u CG, ako mi bide cef...!
I podize malo desnu obrvu i znacajno pogleda u M.Mugosu..
Ostalo je istorija..
Last edited by Platinum; 22-05-23 at 20:53.
Hajd sve no im i djeca bosonoga trče po travi.Ovim Dancima, Šveđanima, Norvežanima.
I skupljaju smeće za sobom kao kakvi komunalci.Eh daleko su oni od nas..
Inače kod ovog kamp mjesta ima pogled na Rijeku Crnojevića uz jutarnju kafu može čovjek svaki vrh brda pogledom da "dodirne".Jedina je "mana" što ne moš bit viđen da si bio u ka' Porto.
Last edited by Bluemoon; 22-05-23 at 20:53.
Moraju trcat bosonoga..oni ne znaju sta je trava osim na razglednicu..mada ima i toga vikinskog divljackog u njima..
Da su naisli na kakvu foku sigurno bi je raskomadali i turili u kakvu lepinju, no ih srecom nemamo, e bi se sve na fokece glave spoticali..
A ti mislis oni skupljaju smece nako? Iz cefa? Iz neke...emancipacije..?
Oni ti svo to smece tovare u kola..i svoje a i kradu nase..i onda voze dolje nazad doma, sve to recikliraju i prodaju za pare..!
A ti mislila oni vole smece? hee, lol
Daleko su oni od nas, fala Bogu..
Last edited by Platinum; 22-05-23 at 21:02.
Meni najvise smeta ta njihova nadmenost..prepotentnost..
Kao oni ce nas da naucit kakva su nasa sela..Kao oni nama govore kako su nasa sela i priroda lijepi..
I ono cuveno "Vi ne znate sta imate"..
...Ja mozda ne znam sta imam, ali znam da su oni nekulturni i nevaspitani..
Pa eo Bluemoon, mezes li sebe zamislit da ides u Englesku, Dansku, Cesku, Vels, Estoniju...i sve da ljudima pricas "Vi ne znate sto imate vi ne znate sto imate"
Pa ne mes...Jer si kulturna zena i civilizovana..ruzno bi se osjecala..
Last edited by Platinum; 22-05-23 at 21:20.
Ahahaha ja sam divljakuša ka' i ovi Vikinzi.Ali volim da koristim kompresor kad krečim što jes jes.
Inače ima jedan još dobar kamp Vrbnica u Pivi gratis je šum rijeke dok padaš u san i nije fejk.A jedan Englez je napravio kolibicu u Brezna veli eh šta vi ovdje imate valjda se čovjek vremenom umori od "civilizacije" ja sam se umorila odavno.
Evo se istusirah i odmah u krevet...mislio sam da ce me uspavati ali me je skroz razbudilo. Sta sad?
Popij kafu
Mumiju zao da probudi Malu Mu
![]()
I PG je lijep (relativno) grad kad su joj putevi prazni auta.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije lako spavati sa Malom Mu
![]()
Pozitivan efekat Korona virusa je sad sto ljudi prave red ispred pekare prodavnice nije kao prije svi na gomilu....
Ja sam uvijek mislila (kao dijete ofkors) da su Mumijevi naš crtani a iza njih se krije nevjerovatna priča o stripovima finske književnice i japanskih animatora.
Mala Mu mi je uz Svireta omiljeni lik inače.
Knjige su najbolji prijatelji. Ćutanje je zlato.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Od srca se zahvaljujem svim ljudima koji su na ovaj ili onaj nacin ucestvovali u koncepciji i ostvarenju ovog Bemax parka. Da je srece pa da PG ima pet sest ovakvih povrsina.
Al se raspisah danas.
Na Gintaš, pipun i pola lubenice malo vece 16 eura. Mozda je to ok, ne znam.
Nije u pravu onaj ko zna istinu, no' onaj ko je u svoju laž uvjeren da je istina...
Tek sad vidim da sam unaprijeđen u oficirski čin na forumu, Senior Member.
Jako sam sretan. Šta mu to dođe, poručnik.
Pa da proslavimo, popijte jednu svi na forum, ja častim, mada kazu ljudi da sam teska cicija...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks