Jas su tu Lejkersi,nije ovo prelomljeno jos.
Warriors
Suns
Nuggets
Clippers
Celtics
Heat
76ers
Bucks
DTrojkaaaaa
Kraj treće Jokić -> 31 - 19 - 12![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 17-05-23 at 03:32.
Jas su tu Lejkersi,nije ovo prelomljeno jos.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Odo ovo u pm za Denver
pitanje je koliko i jedni i drugi mogu bolje od ovoga. djeluje kao da su lakersi nasli prostor za napredak - ono sto godinama pricam kako da se cuva jokic, zalijepis cetvorku da brani dribling, a centar da udvaja i stiti reket.
onaj moj je bio knap dobitni, pa ti slusaj signorea...
Last edited by moon safari; 17-05-23 at 04:28.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Mislio sam da Lejkersi stizu ovo,bas su bili blizu.
Umorio se Jokic pri kraju,43 minuta je igrao.
Masu je ovo poena za wcf
@moon, poslušah te i dobih 😄
Poslušah sinjorea i zeznuh se. Bojim se da Jokić fizički ne može ovaj tempo izdržati, slabu pomoć on i Marej imaju od ostatka tima.
dlo -25, ostatak ekipe niko ispod -8, a zavrsilo -6... mislim da nisam u zivotu vidio/gledao da neko isisa kolektivnu energiju kao on svojim budalastinama. a opet je dao neki impuls pocetkom 3/4 da ne ode sve dodjavola. vjerovatno ga treba zalijepit za klupu u drugoj, a poceti sa hachimurom ili vandom.
djuro, ne znam kako je ovo slabo... KCP 21, 3 trojke, MPJ 15+10+3 trojke + neocekivano dobra odbrana, bruce brown bogotac sa klupe, odigrao kao manu ginobili, gordon se krljao u odbrani. uncle jeff ubacio onu bitnu trojku i radio svoje stvari po terenu... 135 su dali. ne znam okle vise pomoc da stigne.
sad se vec moze probati 2 ili H2 na lakerse, prvu na planini nije bilo realno da dobiju.
Last edited by moon safari; 17-05-23 at 05:08.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Jokić 34, Marej sa 31 poenom, Poup je ubacio 21, Braun 16, Porter 15, a Gordon 12 poena.
Šta bi više od jednog tima...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne kazem ja za ovaj mec vec za cijeli PO, osim njih dvojice niko nije bas konstantan, pogotovo Gordon i MPJ igraju od sjaja do ocaja.
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
Sumnjam da ce AD imati ove brojke u sljedeću
Ne znam jesam li ovdje napisao ili nedje drugo, Lejkersi da igraju sa Dejvisom i Hacimurom i rijesen problem.
Ali, kako Hem vodi Lejkerse, ne ja, trebalo mu pola utakmice to da ukapira i zaostatak od 21 razlike.
Koji idiotluk bijase ona startna petorka...
Dovela do toga da na kraju nije zaustavljen ni Jokic ni Marej.
Na kraju Lejkersi imase ovaj mec, nego kod 4 razlike promasise dva suta sa 30cm i to bijase to.
Marej najbolji igrac utakmice.
veli lik ladno marej igrač utakmice
cigalji,kakva je situacija jutros,na koliko smo metara nadmorske visine?
Možda Ham nije trebao da otkriva prilagođavanja na čuvanju Jokića u zadnjoj četvrtini mogao je da to sačuva za sledeću utakmicu, sumnjam da sad kad Denver zna što su pokušali da i oni neće razviti neku kontramjeru za sledeću utakmicu.Uglavnom dobra utakmica ali Jokić je krepao zadnju četvrtinu što i nije čudo kad se skače, asistira i poentira.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
I ne zaboraviti da je Denver imao nekoliko circus shots-a koji su na kraju donijeli pobjedu.
Dakle, Denver je isporucio sve sto je mogao, pomogao im Hem s onom imbecilskom petorkom, i pobjeda na dvije lopte. Kuci.
Da vidimo dalje sto ce da bude...
Kako lako Denver prosipa vođstvo.
Lebronj prodimio.
Naredna je najbitnija.
Ko nju dobije ide dalje.
Iste kvote kao u prvu -> Denver favorit.
Pa neka ovi NBA stručnjaci posole na Lejkerse.![]()
Ubice ih Lakersi u drugu, kad se mr i moon slazu tu nema iznenadjenja.
H2
Ne vjerujem da je to tako prosto.
Košarka je ipak malo složenija igra, a Jokićeva igra višedimenzionalna.
Više sam utiska da je Jokić krepao poslednjih minuta, jer nije imao uobičajenih 3-4 minuta na klupi u 4/4, nego što su Hachimura i Davis odigrali neku strašnu odbranu na njemu.
Davis ga je jednom zalijepio u pokušaju šuta ili prije bih rekao alejupa za Gordona.
Dva puta Jokić vraća na usamljenog KCP-ija na trojci. Ovaj jednom poentira ulazom na koš, a drugi put maši tricu.
I na kraju Jokić prolazi Hachimuru, a Davis ga faulira.
Udvajanje ko udvajanje, nije neki specijalan recept, naročito ne za inteligentne igrače kao što je Jokara.
On će odigrati svoje na ovaj ili onaj način.
Vjerujem da će i Murray zlostavljati Lakerse svu seriju, ali seriju će odlučiti trećepozivci iz oba tima.
Uvijek mi je u Nagetsima najsumnjiviji Porter Jr
Je li trećepozivac isto što i treći igrač?
Pitam za druga Melona
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pa dobro, biće klasično "naćeraj nekog drugog da te pobijedi", uz prikazanu izvedbu. Tako će i AD bit sačuvan od trošenja u odbrani pa možda konačno odigra dobro dvije utakmice zaredom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks