Napunis telefon na 99% memorije i odlucis da brises 'ono sto ti nije potrebno'.
Poslije par sati listanjai brisanja spustis se na 95%.
Tacno cu da ga 'formatiram'![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Zamisli odlučiš da odeš u šumu da živiš, kao Robinson Crusoe, bez tehnologije, rezigniran. I taman napraviš kolibu i sve to. Kad dođu neki iz Telekoma ili Mtela i naprave ti 5G toranj više kolibe.
Imate prijatelje!
coek trazi svijetlo crnu boju za plocice
nothing comes from violence and nothing ever could
E kako me spičila neka nervoza.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Fali policajaca po PG raskrsnicama Pon-Petak izmedju 14-19h da regulise auto saobracaj.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
zena koju sam kresao i mjesto dje se dobro jede dvije identicne teme... ako ne slikas ne broji se
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A ti ni tu ni tamo, a?![]()
Kakvih splacina i lazova ima na ovaj forum znaci pakao...
Covjek zbilja da ne vjeruje
u braku i molitvi U ime Allaha! Gospodaru, sačuvaj nas od šejtana, i sačuvaj od šejtana ono čime nas opskrbiš
A i ti si brate zabudalio isto![]()
Kakav je retrogradni merkur danas u saobracaju....
Jes vala sam izdimila do posla. Sve ludaci.
Jako volim sevdalinke, to je nešto kao balkanski blues, radi me na emocije, ponekad zaplačem kad čujem ovu pjesmu.
Toše Proeski je isto sevdalinac, i EKV je sevdah, u rok smislu.
Nego, koji ti je pravi stav povodom ukrajina vs rusija? Nesto mi je pomijesano mada i nije da se bas udubljujem u pisanje da bih zakljucio. Djeluje kao previse trolovanja.
Cijeli zivot neko navijanje i biranje strana.
Davno sam rekao da je cijeli zivot ustvari put spermatozoida do jajne celije.
To je trik. Fudbal je politički i filozofski, veoma korisna manifestacija. Balša Brković je nešto pisao o tome u nekom romanu, ne sjećam se kojem, pročitao sam baš davno.
Elem, ti i sam znaš da u fudbalu postoje dupli pasovi... E ovo što vidiš sad, i što vidiš uvijek, to su dupli pasovi. Samo nisu toliko očigledni ko u fudbalu na TV. Trik je u tome, da se igra ko ono na pomoćni teren kad izađeš, ti 1 a njih 10, i doigravaju se duplih pasova, a ti trčiš za loptom... i nikad je ne stigneš. Pa jel. Iako je uhvatiš, onda onaj ko je promašio ide u krug, i tako dupli pasovi, u svakom mogućem smislu. Samo dupli pasovi i ništa više.
Imaš opciju da budeš u krug, ili da se doigravaš, ali svakako si u krugu. I ne mozes da izadješ, osim ako ne odeš baš na crveni karton ili te trener mršne kući.
I baš je ono, u kolo kad hoćeš, iz kola kad te puste...
Zato je najbolje navijat za onog ko pobjedi.
Ih pa to je odlicno, nesto se desava...zamisli da si samo publika koja gleda sve to i sve sto radi je...gleda.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks