Dijana ima OK kolače.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Bukvalno margarin, na staru slavu se još kajmak kupi a inače mislim da je ona prva počela da radi te torte po narudžbi, bar u zadnjih 20 godina.![]()
Како ми је интересантно да нико цијене не напише кад пробају неко јело, изгледа да цијена није важна, него се само сједне и шиба. Океееејјј
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Mora da ne otvaras druge teme drugar
Lucke kad nesto napise ili ne citas ili ne vjerujes
On je vise licnosti u jednoj a kako na zalost imas opciju da je dobro i nije dobro onda mozda je dobro ali i ne mora da znaci
@nimfa vjeruj mi da je bolje sto se ne stavljaju cijene
Jer dostina kad nesto plati skupo sebe ubijedi da je dobro ma ne dobro no da ga nema nidje bolje na svijet
Zato i kažem da su promijenili menadžment, do tad sam ih i ja bio eliminisao zbog margarina, sad su baš dobre i minimalno margarina, za svaku priliku, sve promijenili. I povoljnije nego čarolija, slatka magija itd.
Radi mene ne morate ići tamo, meni ni iz džepa ni u džep, kako god oćete
Pravi i rodjendanske svih oblika i veličina.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
cus promijenili menadzment, marina je uvijek bila margarinusa
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako se nisu iskvarili u zadnje, Besame mucho, nema preko
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U Mašu su vrhunski ali i cijena je takva.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nisam pio alkohol kolega. Na 'vi' sam sa alkoholom.A kad se to desi, na pumpu, zviznem Red Bull i dobro je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad pomenuste Marinu, ja sam cak cuo da je prodala posao i da to ne radi vise ona, ne znam kolko je to istina.
Restoran Masa, mozda svaka cast kuvarima i slasticarima, ali kako se enterijer raspada u onom restoranu, ono je sramota.
Stolovi, stolice...okrunjeno, zinulo, slomljeno, pohabano, kao neki jeftini restoran koji zivi od stare slave.
Jes' vala i meni padne život poslije jela, ali nikad ne legnem, vazda u brzinu i prođe...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Dok sam zivio u bg prosjecni odlazak iz pg je izgledao kacamak + kisjelo mlijeko + 1 domaca rakijica KL, onda prasetina + 1 pivo ČA. Stignem kuci osamucen i ne jedem nista po dan ipo minimum kasnije....
Treba zakonom uvesti da se mora makar jednom nedeljno u Korto na slanu sa pilecom salatom.
Ja u zadnje vrijeme doruckujem u Siciliju u Gintas, ne mogu reci da sam ijednom nesto bio razocaran, doduse to je najcesce dorucak, za mene i ukusno i dovoljno, cijene sasvim ok, brzi su...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Potaž od brokula sa korpom hljeba u Bar61. Sasvim solidno za lagan objed.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ako ce pasa finansirati, napraviću logistiku da se to pokrene i usvoji!?
Fenix u Herceg Novom-najmiliji doručak! 6€.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks