Warriors
Suns
Nuggets
Clippers
Celtics
Heat
76ers
Bucks
Kako bi ga ugasio Jokara da dođe u Holandiju da igra.Ne bi ni triple single dobačao.Čak mislim da bi počeo i autokoševe da daje.No niko da se śeti da mu kakvu depresiju(visinsku) namjesti
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
neka od ove dvije nocas ide u game 7
po broju postignutih poena, neko ce reci da je napad denvera funkcionisao savrseno, ali prije bi se reklo da je odbrana bila za 10. s tim sto phoenix ima igru koja odgovara denveru, sa 2 midrange igraca, nista suta spolja (ne racunajuci shametovih 5/7 u cetvrtoj), nista opasnost iznutra, gdje aytonu treba da se servira lopta, sto u timu jedinu paul radi dobro.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Morali su sinoc njih dvojica da daju minimum 70p da bi pobijedili, a na kraju su utrpali bijednih 35p zajedno..
Bukeru već treći put da u biti ili ne biti utakmici u seriji odigra loše. U finau protiv Milvokija, protiv Dalasa i evo sad. Inače baš volim da gledam kako igra.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne tako nedavno, kad je bilo 2-2 svi eksperti su ga nazvali najjačim igračem u PO..tada je to odgovaralo narativu..
Ima katkad Kobe-esque partije, ali fali ta determinacija u ključnim utakmicama
Nije flashy kao neki drugi igrači, stil mu djeluje jednostavno. Meni se to sviđa. Stiven Džerard košarke. Što se tiče jednostavnosti, ne i srčanosti.
Inače, suludo je da Embid nije dotakao loptu u zadnja 4 minuta utakmice.
Ne vidim kako će vječiti gubitnik Doc Rivers uzeti Game 7
Knicks 3.1 kvota? Bogme...
Prvi put ulazim u kladionicu. Kako cu ih izmalerisat.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pi sišao dolje i izgleda svaka zatvara u 23h. Ćah knicks i ispod 205 za 50€. Oh well.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
monty rece da je bookerova povreda zgloba bila malo jaca, ali da odmor nije bila opcija.
wiggins sumnjiv za G6.
Premier preko puta stadiona radi.
A mozda i onaj u City kvartu, veci.
Mislim da i poneki Admiral radi, pa na aparatima.
Ima i ja pumpama oni J&A Terminali pa ko ima nalog uplacuje kesom na teriminal...
Mislim da igra Vigins. I dalje ga drze u ponudi na bet365
A i sezona je u igri.
drze ga, ali moguce je da ce odigrat 6 minuta. ako se nekome gadja under, 15.5 je prag.
ili ce lebron naleceti slucajno na njega u tranziciji i pregaziti ga.
Last edited by moon safari; 13-05-23 at 00:50.
U Lobu 16.5
Koje ni zdrav vrv ne bi prebacio.
Majami neozbiljan skroz.
Samo jedan igrac ih moze dobiti.
Njujork moze da dobije jedino ako Branson ima vece.
I dozvole mu 9p za 5min.
Dobra priprema meca.
Branson pitbul.
Under 205 vec ugasen. No samo neka nastave da trpaju. Kakav start. uh.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks