Znači zajedno ispod 30%
DPS je postigao načelan sporazum o zajedničkoj listi sa Socijaldemokratama (SD), Socijaldemokratskom partijom (SDP), Liberalnom partijom (LP) i Demokratskom unijom Albanaca (DUA).
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vic-damjanovic
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Znači zajedno ispod 30%
Danijel Živković je Nikola Pešić seniorske selekcije dps-a.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Podrzavam te i ja, nemo tako. Procitah da su E-mila imenovali za nesto u gradskoj upravi ili mi neko to rece ne znam. Ratnog huškača? Onog E-mila koji je dnevnike pocinjao sa monolozima o pravu da napadamo druge? NATO je imao jednog slicnog kad su nas napali. Neki Šej ako se ko sjeca.
I ok je da se covjek pokaje. Vjerujem u to. Ali ko se pokaje ne prihvata se ovih stvari zbog savjesti koja muči. On se prihvatio. Nije se pokajao. On je isti. DF je isti. Warmongers.
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
DPS (i privjesci) će najverovatnije predati listu sa sledećim redosljedom:
1. Danijel Živković DPS
2. Nikola Janović DPS
3.Nermin Abdić DPS
4. Drita Lola DPS
5. Ivan Vujović SDP
6. Boris Mugoša SD
7. Aleksandra Vuković DPS
8. Oskar Huter DPS
9. Ivan Vuković DPS
10. Jevto Eraković DPS
11. Abaz Dizdarević DPS
12. Sonja Milatović DPS
13. SDP
14. SD
15. Mehmet Zenka DUA
Sent from my Motorola 8400
DF bez PZP-a jedva cekam meda da se raskokodace![]()
Misljenja sam da dps treba da mjenja i naziv partije, jednostavno je tako. Dzaba vam sve reforme kad naziv partije sinonim svega najgoreg.
Prosuse se sdp, za splacine iz sd mi je milo ali ispadose isto sd-p.
Zengi poslanicka zahvalnica pred penziju i on moze katanac jer mu je partija ugasena.
Uglavnom, na ove izbore sve se svodi na to oce li DF da priviri vladi ili ne a to zavisi koliko ce partije centra uzeti bez njih.
Takodje bice zanimljivo prepucavanje abazovica i ljudi iz ES jer tu izgleda se ne zna ko pije a ko placa.
Manje vise to je to.
DPS konačno odradio što je trebalo prije dvije godine da se odradi. Opet mi Vuković i Janović bodu oči.
Slazem se.
Meni vise bodi oci to sto nema Damira Sehovica na listi Ivana Ramade.
Da nece da pukne kakva komitska partija sa draginjom?![]()
Pura?
Dje je njemu broj?
Baš fina lista, otmena, pametna i mlada... Dobar da kažem kostur za neke sljedeće izbore. Sviđa mi se broj 13 ako idem logikom broja 12...
Dalje ide, dalje ide, dalje ide...
![]()
Last edited by mneonly; 12-05-23 at 23:02.
Love, peace and respect.
Socijaldemokratska partija (SDP) samostalno će nastupiti na predstojećim prijevremenim parlamentarnim izborima, saznaje Televizija Vijesti.
Tu odluku večeras je donio Glavni odbor SDP-a, ne prihvatajući koalicioni aranžman sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratama Crne Gore (SD), Liberalnom partijom (LP) i Demokrtskom unijom Albanaca (DUA).
Glavni odbor SDP-a je tijesnom većinom odlučio da ne bude u savezu sa tim partijama.
Vanredni parlamentarni izbori zakazani su za 11. jun.
izvor: www.vijesti.me
Dakle, neće biti onaj spisak koji sam postavio (a izvor je bio DPS)
Sent from my Motorola 8400
Znaci raskol ipak. Izgleda Ranko drzi konce i dalje, bravo za SDP.
Nema Konjevica, Draginje.
Nemam problema da glasam SdP bez raska i draginje. Crnogorska partija back to basic.
Imaju moj glas definitivno!
Xaxaxa, znači zavuče im ga SDP.
Dobro je, ipak ih ima par sa mozgom tu, pa su skapirali šta im je činjet
Forever young, i want to be forever young
Sad ce Rasko, Draginja, Sehovic i Savo Kentera da osnoju novu partiju![]()
To je to što CG treba, još jedna stranka, jer smo u manjku![]()
Forever young, i want to be forever young
Ahahahahaha, nešto ne vjerujem da se Ranja ikad i pomjerao od basics da bi mu se sad vrćao
Sasvim rezonsko promišljanje, načelno temelji na tome da se od očekivanog odliva DPS-a može zakačit koji glas viška, ali konkretno se ovđe ponajviše radi o tome da je BS sve dalje od priče o mogućem dopunjavanju neke pretpostavljene dvotrećinske većine u budućem parlamentu.
Odnosno, da se hipotetički SDP nađe u poziciji da ima poslanike za tako nešto, ne bi im se kraja znalo
Nažalost, ovakva klackalica i preglasavanje na glavnom odboru, mjesec dana pred izbore, nikad se neće desit u normalnoj, stabilnoj situaciji. Potencijalno mnogo loš signal za ovu partiju.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Nažalost, odlazak psihijatru je kod nas i dalje tabu tema.. nije sramota otić i popričat sa nekim.
SMRT FAŠIZMU!
Eo dajko plače po fb kako ga je DF mršnuo jer neće nikog da čašćava mandatekoliko čujem isto su prošli pzp, milača, snp..
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks