Znaci ti trazis PPF (paint protection film)...
Pogledaj onda da nemaju po BG-u Gyeon PPF
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je sve ludo
Prijavicu vas u policiju za sibanje
Auto je nov iz salona
Ne mijenjam boju nego ocu da štitim istu kvalitetnom pvc od silikona (providna naravno) od kamencica grebanja po parkingu od komsija koji slucajno nose ključeve čelične četke itd
Pitanje je da li je isplativo to radit kod nas ili da prosto pođem za bg
Iz black glasa su mi poslali ponudu da je zaštita koju trazim za moje auto 1950€ sto je neka srednja žalost. Ostale su skuplje iznose skoro 2700€ i dalje.
Štitio bih cijelu karoseriju
Rekli su komplet zaštita na autu dodjem danas u cetvrtak ujutro vozim auto u subotu vece (dva radna dana). Garancija pet godina
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Znaci ti trazis PPF (paint protection film)...
Pogledaj onda da nemaju po BG-u Gyeon PPF
Vlado iz ATM-a je radio onu žutu Hondu u BG, on će ti najbolje znati kazati.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Black Glass radi presvlačenje automobila najkvalitetnijim folijama kao što su: LLumar, Oracal, Avery, Hexis, 3M, Grafityp i Arlon.
Ja sam odabrao
Standard debljina 165 mikrona poliuretan
(Samoizlečiva) na suncu se vrace itd ako dodje do nekog grebanja itd
Cijena za Suv komplet auto 2000€.
Jeftinije su basic 150 mikrona 1750€ i
pvc 100mikrona 750€.
Mada jos razmisljam sta i kako
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Corsa 2008. 1.4 benz. Neće da upali kad je motor vruć, i dok se ne ohladi na ~ 20 stepeni, vergla normalno. Kad se ugrije, dok se vozi na 1700, 1800 obrtaja, cima kao da neko kočnicu pritiska. Što može bit?
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jedno pitanje totalno neutralno cijena ovih folija je kao i kompletno lakiranje auta ili je cine a farbanja skocila drasticno ? ne znam sta je pametnije zastiti auto ovo bas dobra je stvar ili posle 5 godina ga prelakirati ako ima dje ostecenja....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
To se zapeklo bilo, nekako je slomio, sad sve normalno. Ali zašto to cimanje baš malo ispod 2 hiljade?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
kod mene je samo konektor bio zaprljan jer je to bukvalno najniza tacka na motoru dje se nalazi na c3...jos pored tocka....
racunam da dobije komp pogresan podatak sa senzora pa bukvalno kao da mu gorivo prekine...tako se ponasa
Last edited by E_K_V; 11-05-23 at 20:41.
Ako je po specifikaciji automobila maksimalna brzina, npr za renault austral 175km/h da li je to zaista tako, eventualno par km/h vise?
Cini mi se premalo. Ok, ne bi bilo presudno, kroz cg dje bi se auto najvise vozilo se ne moze voziti toliko, ali napolje na autoputeve?
To je to, 175km/h ide majkin Captur 1.0T, tolko mu i piše za max speed![]()
ču 175km/h,a ono svaki splamti ka pritka a 100 lizne
Ma LOLČINA kunemtise.
Prema tome, šta da ti kažem?
dje zuritte vi ljudi pa vam je 130-140 malo na te autoputeve??
Podjite ko ljudi, dajte 200-300e na rentu i razvucite kakoga porsea kao student stipendiju i cuvajte ta kola
sto se brzine tice - obicno se ista deklarise na "gomilu" za svaki model sa istim motorom, ako npr stavis vece tockove i razvuces ga, i brzinomjer ce da laze i ti ces tamo oko limita ici ~10 preko onoga sto pise (kalkulator u ruke za precizno koliko)
svakako, ako je fabrika reka 175, ja ga ne bih bas "vozio" na tu brzinu... testirao na autoban moze li - mozda... vozio u nekom trajanju nikad jer tu motor baaas gori
moje ide gps-om 24km/h vise nego sto pise u specifikacije po internetu...doduse do te brzine mu treba milijardu godina...
to sto navode kao v max je vjerovatno brzina koju moze da postigne u neko relativno dogledno vrijeme...a ne ono da penje po 1-2kmh svakih 500m
Jeste ali nije previse sigurno voziti lijevom trakom 160+.
Prema tome, šta da ti kažem?
Voziš desnom, lijevom obilaziš
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
i šta je bilo kad si se probudio?i kakvi su vam to snovi kad sanjate nesretnog megana,ja ako i sanjam sanjam kakvu split window korvetu,fastback-a taj neki fazon,mislim da nisam nikad išao ispod 76 kortine
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks