Skoro svaki dan prođem ovuda.
Radio sam u nekoliko firmi na bulevaru i to od 2012.
Nebrojeno udesa sam vidio a još više kritičnih situacija.
Toliko da od kada se skoro sve vratilo u normalu poslije Korone ne ulazim u tu raskrsnicu.
Kada idem iz grada skrećem kod Rokšpeda, kada idem sa Starog, odem iza Volija pa desno.
Jednostavno ne vrijedi živaca i stresa ta raskrsnica.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ako nije bilo oznaceno a djeluje mi da nije naplatit ce stetu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ovolika rupa na sred ulice , neograđena i bez upozorenja, nemojmo...
mozda se sa tripletom vozila pa je zmurila....
ps bilo je ovo ogradjeno ali ti u ovu ulicu ides 2 na sat i moras je vidjet na pola ulice je i skoro do sredine je.... ali zmuri se...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
djevojka je vjerovatno početnik i mislila je da će clio lagano da pređe preko te rupe
She is only here to annoy herself!
Ni nakon skoro tri godine, rekonstrukcija magistralnog puta Rožaje - Špiljani nije završena, iako je trebalo da se okonča za dvije.
Zbog toga mještani rožajskih sela ne mogu normalno da funkcionišu, a vozači su ogorčeni zbog čestih obustava saobraćaja, čekanja i kvarova na automobilima uzrokovanih razorenim putem.
Iz Uprave za saobraćaj ranije su poručili da će izvođač radova - Štrabag rekonstrukciju završiti sredinom novembra, ali mještani i u to sumnjaju, dok neke stranke vjeruju kako usporena dinamika ima i političku pozadinu.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Blokirat put-i onda pregovarat
Reče mi komšo građevinac neki dan da je bio gore u obilazak radova i da sve što je moglo da pođe naopako pošlo, da su imali baš masu problema sa geologijom.
https://instagram.com/highlander_brushes/
ne znam imaju li problema sa geologijom,ali nekoliko puta sam isao i vracao za srbiju tim putem u zadnjih 3god i nikad nisam vidio preko 3-4 radnika,vec kasne godinu dana i jos ce ko zna koliko
da im ova nasa mrcena vlada ispostavi racun za kasnjenje i da ga moraju platit,siguran sam da bi ga zavrsili u kratkom roku
Kako su se kroz Kotor guzve smanjile od kad su uveli jos jedan trajekt da saobraca.
Je l realno da su opet stavili onu ulicu kroz staru varos da je dvosmjerna, ovo nemoguce da je istina. Znaci, postavi se da je ulica jednosmjerna da bi KONACNO mogao pjesak da prolazi tuda a da ne rizikuje zivot i da KONACNO ne moras razmisljat kad ce se neki majmun zakucat iz suprotnog smjera. Sta oni urade? Postave parking mjesta i dalje se tuda pjeske ne moze normalno proci, i neka sad nego na ta parking mjesta vrate ulicu u dvosmjernu HAHAHAHAHAHHA e koja ludnica
jesu privremeno dok se radi Gojka Radonjica, ali jeste uradjeno "polovicno", kao i dosta stvari kod nas...
Kako je ovo moguće da je na mjestu gdje je predviđena saobraćajnica napravljen objekat(pogledati na snimku 1:16)
Do tog objekta možda taman, isključenje za parking. Bez ako će plantaže da krče...![]()
Propala fabrika briketa. Iliti pranje para...
Kakav pakao.
https://fb.watch/ku3Hlxhfmj/?mibextid=Nif5oz
Ko je zadužen da održavanje bulevara Podgorica-Danilovgrad? Bih mail da pošaljem.
ONo je sramota, kolika travuljina izmedju traka i n akružnim tokovima, kada se skreće na Marezu više se od trave ne vidi ko ide iz siprotne trake. Otkad je napravljen taknut nije. Neki prijatelji iz inostranstva mi skrenuše pažnju na šta liči, ja nisam puno ni obraćala pažnju do ovog skretanja juče.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks