ja neznam za vas ali meni je to sa ogranicavanjem razvoja motora i smanjenjem zapremine i cilindara ******.imas pare dodji u f1 i napravi bolid i vozi.nemas lovu idi u indy.seriju reno,nisan neznam ni ja dje sve:hardrock:
Ljudi jos manje od 7 dana do pcoetka
Ima malo promejna pravila vezanih za motor, vikend rasporeda, guma safety car, GPS i slicno. Vise o tome na
http://www.formula1.com/insight/rulesandregs/
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ja neznam za vas ali meni je to sa ogranicavanjem razvoja motora i smanjenjem zapremine i cilindara ******.imas pare dodji u f1 i napravi bolid i vozi.nemas lovu idi u indy.seriju reno,nisan neznam ni ja dje sve:hardrock:
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Ponedjeljak,12 mart,2007.
Lifestyle kazhe : "Ferari prvi u poretku konstruktora".
Znachi strana 200ta.Bice mi chast da se vratim i prochitam svoju prognozu kad se ispuni.
i neka su uveli da nema ulaska u pit dok traje safty car...nije bilo fer
CRX V-TEC
koliko su sporiji ovi bolidi v 8 od onih v10,zna li se koji je nabrzi svigh vremena?
F2002 je bio bez konkurencije, ali i Williams 2003 je bio brz.
V8 od V10 je za nijansu sporiji.
TAKUMI
S obzirom na manju zapreminu motora, pozadi je ostao veliki prostor za aerodinamicka rjesenja pa se sa njima pokusava nadmjestit nedostatak 2 cilindra.
Iskreno, rezultati su bolji nego sto sam ja ocekivao. Nijesu to neke prevelie razlike po sektorima i krugovima. A to opet zavisi od 43829347989327479283 faktora.
ali zasto stopirati razvoj necega sto svi vole.berni ima sigurno tu novac od malih timova:hammer:
Prevelike brzine, ugrozna bezbjednost, nejednakost budzeta za razvoj motora i tako...
ja ipak mislim da je to sve zbog para,jer isto je udariti u zid pri brzini od 230km/h ili 236km/h a znas da se uporedo razvijaju i bolji materijali koji garantuju vecu bezbijednost.ako je do bezbijednosti sta im je trebalo ono sa gumama prije dvije sezone.set guma za 1 trku.LUDOST....ali nebitno samo neka pocne![]()
a ne znaju ni oni sta oce jadnici,uglavnom pare su no1
alonso je izjavio kako ne ocekuje previshe u narednim trkama formule 1 !takodje je rekao da je glavni favorit za pocetak ferrari
![]()
alonsu ce biti tesko,posebno sto je promenio bolid a i gume ce tu imati znacajni faktor jer svi znamo da od ove sezone ce biti samo BRIDZSTON gumesto vozaci koji su vozili do sad na mishelin gume trebaju da se naviknu na to,zar ne ?
i jos nesto prema saznanjima nekim glavni favorit za ovu sezonu je MASSA,al vidjecemo:mrgreen:
P.S ima li ko informaciju dal ce neka TV iz crne gore prenositi formulu
najbolje bi bilo da nece :roll:
ja mislim da ce 2. prog RTCG prenosit
Dont miks grendmas end frogs.
jel mu ovo dodje da su kvalifikacije petak na subotu, ili subota na nedelju (po nasem vremenu)?Friday 16
March
00:00-01:30 Friday Practice 1
04:00-05:30 Friday Practice 2
Saturday 17
March
01:00-02:00 Saturday Practice
04:00 Qualifying
Sunday 18
March
04:00 Race
A ja cu bit 12 000 metara gore![]()
TAKUMI
nije mi jasno kakvo navikavanje treba za gume,kao da je ogromna razlika
dzaba mu konvertor, kad ce da prelazi iz zone u zonu, a i nema dometa u avion![]()
mnogo bi te jeftino to izasloA i dje ima live prenos preko neta???
Imas na f1.com.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks