Dzabe...eto guzva uzima se na gajbe
https://volimpodgoricu.me/novosti/ki...esanja-30-eura
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovo vazi za zene.
Koja je razlika izmedju sortsa i sortsa za kupanje?![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Darko Ivanovic Skocko pokosio park u Tolosku sumu... super al majku mu moze li se ista uraditi bez instangrama javnih objava.... onda ka da nije ni radio...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Gledam onog kvazimoda u dosta skupo auto. Pomenu mi momak jedan da je u pare neke uskocio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Odavno
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
to je onaj isti sto je obezbijedio online casove ili kako god se zvalo, pa kad se vlast promijenila sve izbrisao. kao da smo i djecu mijenjali.
dobro je sad poceo da kritikuje.
nothing comes from violence and nothing ever could
"...ono kao malo dijete od dvije godine kojem svi govore nemoj to da slomiš, nemoj to da slomiš... ali ono hoće pa hoće da napravi štetu i to je to"
https://twitter.com/EvropaSjutra/status/1655650625072386048?s=20
Love, peace and respect.
ne razumijem cemu zahvalnice stranih ambasada za samo "zaokruzivanje price". i zasto bas on da da toliki doprinos, a ne neko drugi. ah da, zena...
nothing comes from violence and nothing ever could
Lako je Jovani Marovic sad da ide okolo i prica nesto, dok je bila na nekoj poziciji nije apsolutno nista uradila za boljitak drustve/drzave ali lako je sad pricati
Sio ja sa kolegom da rucam, podosta kilometara van cg
I rucak gala, u meksicki restoran onako pofine cijene, popilo se tu i nekoliko pica i da platim. Dolazi konobar i kaze platio je sve momak koji sjedi da kazem nekoliko stolova iza. Mi se okrenemo Skocko. E sad momak nas ne poznaje vec po glasu vi ste moji podgoricani i nema sile da je dao da mi pice njima makar platimo. Imali smo priliku da ga jos par puta sretnemo sledecih dana i vjerujte mi ja sam se pozitivno iznenadio, izuzetno inteligentan momak i provalio je pricu sa startup i roka. Mislim da su to bas ozbiljne pare
A cime se bavi to?
Ne pricam napamet, Amplitudo se tada ukljucio kako bi se u kratkom periodu obezbijedila platforma za pristupanje snimljenim časovima... RTCG obezbijedila snimatelje van studija i snimanja u studiju... In a nutshell, sto se veli...
Ali svakako i ovo sto je danas uradio ako ce neciju lijenu guzicu mrdnuti, poštujem.... Činjenica je da su javne površine zapustinjale žestoko...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sve je to ok momci ali zar neko stvarno misli da se u lovu i takve biznise u CG ulazi tek tako? Volio bi da ima ko da pročešlja tu priču, možda ne bi pričali kako su oni "sposobni". Ima u CG mnogo pametnijih od te ekipe pa nisu mogli da se ušeme da bi preko noći vozili dzpipove.
Ovo je bolesno...
B92: Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije" http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=2330298
E koliko se tom profi pripejd mne navijaču namjestilo tendera i poslova kraja im nema, uzeo je od države dzakove para... a i preko nvo koju ima je natrpao para....
Folirant, sad se sjetio da proziva gradske i državne organe, i kao on mora da kosi jer ovi ne rade, a suština je da mu je korito bez dps-a presušilo pa sad nove napada da bi mu i oni otvorili poslove da bi ga umirili, folirant teški....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ču ti rečeš ikom na ovom dunjaluku da je pripejd e pa sprdnje
Meni je veća sprdnja kako se o skočku piše ni da je doktor nauka...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks