Sa SNP, SCG i PCG to je 17.7
---
Ono što je meni zanimljivo to je da u svim istraživanjima (5) od sredine decembra prošle godine Demohrišćani imaju dovoljno glasača ( 1.4% do 2.3%) da budu poželjan koalicioni partner
Sa SNP, SCG i PCG to je 17.7
---
Ono što je meni zanimljivo to je da u svim istraživanjima (5) od sredine decembra prošle godine Demohrišćani imaju dovoljno glasača ( 1.4% do 2.3%) da budu poželjan koalicioni partner
Misli li on da će front osvojiti 18-20 procenata ili je mislio na mandate?
Procenata pretpostavljam,ali onda to ispada na ovih 14% nekih 13,14 poslanika maksimum jel da(ako se uzme u obzir da neki neće preci cenzus,mada će takvih biti vrlo malo,ušlepace se svi nekome
Sent from my iPhone using Tapatalk
Вукшић је кренуо у оснивање одбора, на сјеверу већ имају неколико.
Мало је превише комби странака у ЦГ, никако да се нека одвоји и прескочи цензус или да се угаси.
Разумијем локалне листе, али партије које пуцају на скупштину...
Зато прижељкујем СНП-ов самостални излазак на изборе.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bas djeluje blentav,rijetko kad sto i zbori u skupstinu,a i kad prozbori sto velis…
Ne znam,ja smatram da nama treba jaka radnička stranka u crnoj gori,a ovo sto ovaj dečko radi nidje veze,za razliku od njegovog oca koji se ako ništa drugo borio.
Da je sreće da imamo stranku radnika i penzionera koja bi imala nekoliko poslanika u parlamentu koja bi se borila za njihova prava,ovako mora se cekat sto će evropa sad uradit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, svakako treba jaka radnička partija, ali svakako ne ispod DF šinjela, i ne neka na čijem je čelu balavac bez dana radnog staža, nego neko elokventan, a koji je nešto i radio u životu, i svakako ne neka koja ide porodično u naslijedstvo![]()
Forever young, i want to be forever young
......
Forever young, i want to be forever young
Slobodna Crna Gora prikuplja potpise za izlazak na izbore 11. juna
Slobodna Crna Gora prikuplja potpise za izlazak na izbore 11. juna (vijesti.me)
Дако Дф угаси Дајка, доста му је било што је ушао у подгоричку скупштину...
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Da mi je znati čime je PZP omađijao ostatak Mandića i Kneževića...
Kapiram ja da je Medo megafon koji priča i piše ono što ovi smatraju da za njih nije lično politički oportuno, ali mislim da ih previše košta, što kroz kretenske objave što kroz funkcije. Evo u PG isto funkcija DNP i PZP
PZP koji mislim da ima više ljudi zapošljenih po dubini nego glasača na nivou države.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pzp u krizi, nastuplila nestašica članova porodice Radulović pa moraju Medojevići da krpe rupe:
https://adria.tv/vijesti/drustvo/kad...a-celu-puteva/
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Има ли ко такав инфо, чујем да инострани елементи хоће да не буде јунских избора?
Ako su elementi, nisu bitni. Zvanican zapad zagovara izbore i novu stabilnu vladu.
Mislim da je to to ali otprilike ce se znati do kraja nedelje.
Ни једно истраживање ури не даје мање од 4%, дакле сигурни су, упркос ономе што причају ангажовани "аналитичари".
Све то је мање битно јер иду са демократама које су око 10%, тако да гледаћете/мо Дритана још дуго времена.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pocelo prcanje u zdrav mozak sa prosjecnom BRUTO platom...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Zato se i ne gleda.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks