A ako ih je troje onda je vozic
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A mašinovođi naravno najteže.Zato i ima beneficirani
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Fuori di testa...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nisam a i da jesam na takve stvari ne obraćam pažnju.Meni mišljenje o nekome ne formiraju drugi no ja sama.
Samcita.
Iako se u nekim poimanjima ne slažemo ka' lego kocke barem znam da mi se neko s druge strane ne folira no je ono što jes.
A to je ono što najviše cijenim kod čovjeka.
Iskrenost to je sve i to je najviše što cijenim kod čovjeka ništa više i ništa manje.Sve ostalo je s*anje.
Last edited by Bluemoon; 07-05-23 at 18:03.
Fetus je u startu žena pa poslije krene u haploide i to x i y varijante no je ovo "muški forum".Kako je lijepo tako vas gledat iz "ženskog ugla" prelijepo baš posebno iz ugla žene koja malo više znade na te teme.
Vidite kako možda vi sin ne bude baš po vašoj mjeri no to je ono njegova stvar nije do parade.No je to ipak njegova priroda nema tu što mnogo da se filozofira.
I da se bačaju balkanske fore i fazoni tako je kako je a vi vidite kako samo sopstvenome djetetu zbog onoga što jes ne zagorčavate život i to je sve na temu.
Sve ostalo je licemjerje.
Last edited by Bluemoon; 07-05-23 at 19:04.
Ti si samo ljubomorna i krivo ti je što nisi u materici evoluirala u muškarca.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Kakvo targetiranje i prozivke Nikole Djuraskovica gradonacelnika CT. Necuveno sto rade najvece stetocine CT i tog "suverenistickog" bloka. Ne pamtim da sam ista odvratnije vidio u poslednje vrijeme. Ne ustrucavaju se ni na dijete da mu udare.
How Yes No.
Buahahah.No ajd da se ne "otuđujemo" od teme iz raznijeh medija malo nek se pogleda kako se na mušku djecu na Balkanu gleda.Ako trunku emocije pokaže on je po difoltu gej i to.Da baš tako nekako.A ti si sad s ovim komentom vrh faca što mi se unese sa vrh istim komentom.Bra'o.
E'o sam se prestravila i ustuknula od takvog "mačo" komenta.
No očito nisi navikao da ti žena uzvrati "muškom mjerom".Jbg
Emocija,senzibilitet i empatija je ljudska stvar bez obzira na pol i to je sva poenta.
Last edited by Bluemoon; 07-05-23 at 19:37.
Zbilja ružan tekst Nebojše Redžića.
https://vominfo.com/bujo-grobar/
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nebojša Redžić je poodavno zastranio ono kad je krenuo u neki fajt glavom kroz zid,no dobro.
Sprdam se ja, ne može više svejedno da mi bude o čemu god da si gore pisala, nego vazda ima ona žena u društvu koja mora kazati to čuveno "fetus je prvo žensko, pa TEK ONDA muško", makar na gujscu progovorila, kao da to nama muškima nešto posebno znači i/ili smeta.
Taj moj odgovor je sjajan poklapač, pa kad se oporave od šoka ne zaklapaju naredno po ure
A ni ti nisi ostala imuna, vidim
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
samo da, sve ovo sto "trpi" u sebi, opet ne pukne po njegovoj zeni.
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li ovo onaj što su mu dali šut kartu iz Voice of America?
Vidi mu portala za koji piše, ukra' je čak i logo od VOA xaxaxaxac, kakav mučenik.
Forever young, i want to be forever young
Mnogo me zanimaju njegove psihičke kataklizme pretočene u word.
Elektrosokovi? Nebitno, duga prica.
Nekoliko puta vece sanse? Interesantno ali i dijete sa homoseksualnim sklonostima u straight porodici ima neke sanse da bude straight? Rekao bih mnogo vece pogotovu u ovoj sredini nego u prvom slucaju. U oba slucaja ta djeca ce biti nesrecna. Depresija, agresivnost, anksioznost… Interesantno je to da si odabrao “nesreću” djeteta u homoseksualnom paru. To je zato sto ne polazes pravo na moralnu dominaciju? Mislim da zapravo nisi svjestan koliko je zapravo to slucaj.
Falusne parade su cesto izgovor moralnih dominatora ali u pravu su iz pogresnih razloga though. Nekih normi drustvenog ponasanja i pristojnosti se moramo drzati bilo koja sfera drustva da je u pitanju politika, rodna ravnopravnost…Dakle bez falusa, vodanja na lancu itd. Sto je za spavacu sobu zna se ali mirna setnja sa zastavama i trazenje svojih prava tesko da nekog ugrozavaju. Ali ovdje govorimo o necem drugom. Strahu od svega sto nije u skladu sa nasim uvjerenjima, strahu od nepoznatog…
Ali da budem iskren i ja sam kao mladji razmisljao kao i ti.
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
Pa ti si pomenuo i spočita' mi el. šokove, na koje ja nisam ni pomislio, a ne napisa'.
Inače, nije se u tom periodu samo homosekualnost "liječila" el. šokovima, nego i mnoge psihičke bolesti (medju kojima je tada bila i homoseksualnost, mislim da je i u WHO bila tako deklarisana).
Da, bila je i tema sa diskusijom na forumu, nemoj me ćerat da sad tražim to istraživanje.
Za ovo drugo nemam pojma, nisam nalijeta' na takvo istraživanje, tj. članak.
Da, biće nesrećna.
I uopšte djeca gay parova, vez obzira na njihovu seksualnost su par puta depresivnija, anksioznija, nesrećnija od djece straight parova, ne (bar direktno) zato što su njihovi roditelji gay, već stigmatizacija društva, ismijavanje itd.
To ne kažem ja, nego isto neka istraživanja.
Pa upravo to i kažem, da se nekih normi moramo držati, a to çesto nije slučaj, a što se mene tiče, neka paradiraju, ali kao što sav svijet paradira i traži svoja prava, a ne da orgijaju posred ulice (dakle, ne kažem da je svaka parada takva, ali jeste dobar dio), čak nekad i djecu upletu u nekakve svoje "predstave"
Ne znam na koga misliš, ali mene nije strah ili šta već pominješ, niti je danas homoseksualnost nešto nepoznato, tako da...
A ako ćemo o pravima, pa valjda imamo i pravo na slobodu govora...
Last edited by technus; 07-05-23 at 21:37.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks