Ko što vele zabranjeno voće je najslađe a postoji varijanta da im se objasni koliko je to veliko s*anje nad s*anjima pa komentarisati sa djecom zašto i pitati što oni misle.
Ono umjesto ne može,iznošenje činjenica što je to pa pitanje a što ti misliš o tome.
Tabu teme su najgore jer može se kriti od djece sve i svašta,braniti ali kad dođe u realnost sa vršnjacima takvi koji kući imaju najviše represije obično prvi polete na to "zabranjeno voće" bez razmišljanja.
Last edited by Bluemoon; 06-05-23 at 12:55.
Srbija nazalost nema nikakve sanse jer nema opozicije, a ovi koji su uz AV nisu sposobni da bilo sta urade osim da kradu i manipulisu narodom.
https://www.instagram.com/reel/Cr0Ru...c4MTIwNjQ2YQ==
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Evo sistem kako radi ....
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/t...replike-puske/
pa da vidimo posle 30 dana hladjenja ....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nema tu ni S od sistema, za 3 dana ce zaboraviti svi na ovo kao sto se zaboravilo i za ono na Cetinju. Sve dok se ne desi nesto novo pa bude u trendu da se prica/pise o tome.
Ali neka, bitno je da su svi potrcali da zapale svijecu na trg, da napisu neku pjesmu, objave na drustvene mreze razne tekstove, placu i tako dalje. Odlicno su prosirili svoju laznu empatiju i nahranili svoj ego.
Ne znam iskreno dje vam je obraz velikoj vecini. Ovo sto se desilo, a i ono sto ce se desavati u buducnosti(jer ovo nije prvi i poslednji put) je iskljucivo rezultat odlicnog sistema koji vlada i u Crnoj Gori i u Srbiji odavno.
Ali znate kako kazu, promijenice se taj sistem samo morate sto vise svijeca da zapalite(i to na trgu, to je vec posebna prica) i sto vise da prospete lazne empatije, plakanja i raznih nebuloza na drustvene mreze i bice bolje, obavezno da se postave slike na profilne i da se "saosjeca" sa zrtvama.![]()
Opet ću ponoviti da su zemlje nastale raspadom SFRJ doživjele potpuno urušavanje temeljnih vrijednosti devedesetih.
Apsolutno je sve bilo tragično. Partije koje su bile inspiratori ratova(ovo važi za sve države) su dobijale podršku na izborima. Bili smo popljačkani, ekonomije uništene, Dafina i Jezda su bile legalne pljačkaške ekapoziture. Što je narod rekao o svemu tome, rekao je DA.
Profesori u školama su primali 20 maraka, a novi sloj švercersko kriminalni je postao ideal koji treba slijediti. I dan danas možete čuti u Crnoj Gori kako se sa sjetom gleda na vrijeme kada je šverc bio jedan od stubova preživljavanja. Razni polupismeni idioti postadoše uvaženi ljudi, a sve što je bilo čestito , postade predmet ismijavanja. Kada uzmemo u obzir da je internet sa pojavom pametnih telefona poprilično promijenio nas i okruženje, onda na sve ovo pređašnje što se dešavalo, mi možda i imamo sreću da nam nije gore, mnogo gore.
Evo pođite od poštovanja koje ljudi ovdje i na forumu pokazuju iza monitora. Respekt nula. Loša nastojanja su postala takmičarski duh foruma...
Ne budi pesimista Direktore, bice bolje samo treba jos koja pjesmica i po koji cvijet i sve je bolje. Pa do sledeceg slucaja
A vazda smo obilovali licemjerstvom, šupčinama , poltrončinama, ljubiteljima pakosti i podlosti... Svo zlo sa tim što neko objavi status ili napiše pjesmu, samo treba da svako prije svega pogleda sebe jer se od sebe počinje, tu se svi susretnu sa svojim egom, a mnogima je on najveća prepreka.
Naša svakodnevnica
Tuča u Budvi: Povrijeđen muškarac, jedna osoba privedena
https://www.vijesti.me/v/655342?utm_..._share_counter
Da bi se poboljšalo stanje treba uspostaviti državu koja će funkcionisati, đe kriminalci neće biti žestoki momci, lupeži sa dna kace kontroverzni biznismeni itd. Ko uspostavlja sistem, političari, ko će biti na udaru ako se sistem uspostavi, jer svi redom žive mnogo bolje i imaju mnogo više imovine nego što im primanja dozvoljavaju, opet političari.
Ne treba biti Tesla da se izvede zaključak kad ćemo doći na zelenu granu i zašto nikad.
E da su samo političari ti koji imaju...osvrnimo se oko sebe, posmatrajte što se vozi kroz grad samo, pozavidjeli bi nam mnogi švajcarci...a odakle lova? Pa sigurno ne od poštenog posla...
Apsolutno tačno. Sama činjenica da je ovaj narod ubjedljivo glasao zajednički DPS u godinama kada su nas najnesojskije uništavali, dovodi do ovog zaključka. 30 godina su opstali, svi znaju da je Đukanović iz dzempera iźedenog moljcima naprasno postao enormno bogat čovjek i dive mu se i dan danas.
Sama cinjenica da je njega licno glasalo 150 000 ljudi a covek lopov govori o stanju u drustvu i posle se ljudi kao cude potresu se ne mogu da veruju podju pale svijece svi posteni saosjecajni a podji u zavod za transfiziju da das krv prvo pitanje za koga jer jednostavno nikome ne pada na pamet da dobrovoljno podje sam svaka tri mjeseca da pomogne sa onim sto mu je priroda dala
Bez sata se ne ide na krunisanje
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ocigledno je potrebno nesto vise od skupog sata da se ne bi izgledalo ko batler.
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
Slika za divljenje...
na koju foru je on pozvan tamo a ne milatovic
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Jer je on zvanicni jos.
Kako je ugrabio...
Milatovic da doceka ovu priliku... tesko bgm ako je Carls povukao na mamu.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks