Kad vidim gambore i kozice izgubim koncetraciju da citam okolne postove + multitasking bude 0 bodova![]()
Jeo sam pizzu u eitalian preko puta bazara, bas je vrh iskreno.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Koje mjesto preporučujete u Nk za jelo?
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Macalov brijeg.Domacinski.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Divota. I sokić neki![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Imanje Knjaz standardno dobro, ambijent, hrana, usluga. Cijene malo jače...
U isto vrijeme dvije svadbe i dio koji radi za ostale goste, i sve funkcioniše odlično.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Pasha je teski hedonista
Sent from my S22+ using Tapatalk
Naplatiše i pogled
Onamo treba da bude još skuplje. Najljepši pogled u CG.
Jesu li se fiskalizovali?![]()
Nema ni paragon bloka a ne fiskalnog.
Nema signala tamo, ne radi net
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
to je predpostavljam pileća?onda si prosto promašio preliv,to je i pola fore da nađeš koja ti paše,ja piletinu npr generalno ne jedem kao ni majonez a njihova goveđa je stvar legende...urnebes nije ništa puno slabiji.
što se tiče pice ona je karton pa je karton ali je preko puta pravnog bolja pogotovo popodne kad je ćelavi u smjeni.ona nizastranu je značajno gora,plus je manje prometno pa vas zapadne i ledna,dok ja za više decenija nisam pojeo lednu u beogradskoj.kome baš smeta karton pica ima i tost sendvič sa istim tim prelivima samo ne govorite lokalcima da ste to činjeli
Enchiladas u Marquez.
Flautas standardno dobar.
Ali je Marquez salata doktorat. Perfekcija.
Makse gladna sam, a nemam snage da ustanem da jedem.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ovaj Phasa je paklenik ,ne patiše
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Probah i ja Bucka u PG , solidna pica … ocekivao sam previse zbog prica pojedinaca pa sam mozda zato malo razocaran . Nije losa fora , sosevi su dobri i bas probah svaki. Za moj merak meksicki mi je najjbolji posebno u kombinaciji sa vegeterijanom , pa onda govedji … onaj sa susmom i pileci sos mi je nekako previse pavlaka / majonez kombinacija pa mi nisu ni dosli do izrazaja …
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Na sliku se vidi da je loša![]()
You'll Never Smoke Alone..
Ti sosevi/namazi u vidu salate su zlo, u Kalabriju ima kao namaz od pršute, tune, pileći i još neki, to je tako ukusno da bi ih moga trpat uz sve svaki dan čini mi se, a koliko je kalorično mogu samo da zamislim...![]()
Zeng He, tortilja sa govedinom, ovaj ljuti sos narucujem ekstra, meni mozda i ponajbolja tortilja u pjaci
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks