Onda ti se više isplati uzeti u Telekom.me preko online shopa. Sada su na akciji Buds 2.
Oko 3.5e mjesečno ispadne. Džabe
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ipak su 80 eura na forumu. Svakako hvala.
Onda ti se više isplati uzeti u Telekom.me preko online shopa. Sada su na akciji Buds 2.
Oko 3.5e mjesečno ispadne. Džabe
ozbiljno pitam, neznam dali da ih ostavim u fioci ili prodam i koliko se moze dobit.
Last edited by flyeagle; 27-04-23 at 19:38.
Pa i kolega je ozbiljan, zatvorenicima se non-stop narezuju filmovi, muzika i sl.
Doduse ne ovi crtani filmovi i sl. ali nije bacio nikakvu foru nego je tako.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja koristim ove evo godinu dana i prezadovoljan sam sa njima kvalitetom zvuka, udobnoscu i trajanjem baterije. 45 Eura odjednom ili na rate u MTEL
https://mtel.me/privatni/dodatna-opr...fa=urban-neo-1
Od kad je groblje na cemovskom polju u funkciji?
nothing comes from violence and nothing ever could
Od februara čini mi se
a sto mene, brate?
ja se zacudih, znam da je najavljeno, pa mi nesto prebrzo, jer se svaki radovi kod nas izvode po par godina
Kako se prebačit do Zlatibora autobusom ili kombijem, zna li ko što? Ili se ide Podgorica - Beograd pa usput stane na Z.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Imas autobus koji ide za BG. ja sam isao nekim sto krece oko 22:00 iz PG (inace krece iz HN) staje na benzinsku pumpu na ulaz u Zlatibor. Moguce d aima i neka dnevna varijanta koja ide na autobusku stanicu na Zlatibor. I znam da nije bilo polazaka sa Zlatibora svaki dan za PG.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zvoni mi danas telefon, broj +3821600, ne javih se na vrijeme, tj. viđeh poslije par sati. Gledam ne internetu to je besplatna info linija Mtela. Sad zovem - birali ste nepostojeći broj
Koristim CG Telekom..
?
Čudno mi s tog broja da zovu...a jes vjerovatno..oću, baš, imam prijatelje
Ima li kod nas?
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Cijena za ljekasko uvjerenje za produzenje vozacke, je li to kod svih isto ili ima razlike?
Podgorica
Znam da je nekad bilo najjeftinije kod trgovinske
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako se zove ono u Baston, tamo zakažeš dan koji ti odgovara, obično može već sutra, i za 10 minuta si slobodan. Samo ulaziš i izlaziš iz ambulanti, presmiješno, čak mi naumpadalo ka neki film da se snimi![]()
ne mora više ni da se zakazuje. pođeš, prošetaš se po kancelarijama, platiš i uzmeš ljekarsko.
https://diagnostica.me/
Ima li ko na forumu da radi u One?
Drugovi dobri, moze li neki kontakt za majstora koji radi fasadu?
Treba vani da se stavi stiropor, a iznutra da se omalterise, ili urade gips table, ili nesto tome slicno...
Saljite kontakt, teze je majstora naci nego hirurga*
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ispred babine kuce su (prosle godine) postavljali stubove i kablove za struju, sto li... Postavili su ih tako strucno da sam vec imao vise 'diskusija' sa njima, od toga da su lose 'naboli' stub, do toga da je sam stub poceo da se raspada i krivi poslije samo mjesec/dva.
Poslije milion peripetija i javnog prozivanja, dosli su da stub saniraju i napokon odrade posao kako treba ili makar blizu toga.
Sad je drugi problem u pitanju... kablove su postavili izmedju grana velikog bora a vremenom su te grane pocele da 'padaju' na kablove i da ih krive, sve vise i vise.
Zna li neko da li je i to u njihovoj nadleznosti, da izmjeste kabl i postave ga iznad tih grana ili sto vec?
CEDIS je jedno od najnesposobnijih legla politickih parazita pa da znam dje sam, prije nego udjem u nove peripetije sa njima.
Do Not Disturb.
to moras da pises zahtjev pa da izadju na lokaciju.
svima su ismjestali satove zbog kradje i tako su u br jednoj porodici izmjestili i sat je kisnuo i crkao. cak onaj sto je ocitavao stanje nije prijavio.
pisi zahtjeve nekoliko puta, javi se terenska ekipa (samo jedna koja postoji) da ce doci do uvece, nisu dosli ni ujutru, a onda se samovoljno uopste nisu pojavili jer su zakljucili da se struja krade i donijeli zakljucak da ne moze da se vrati dje je bio, na kraju su jedva zamijenili sat, nije mogao da se vrati tamo dje je bio, a mi smo uzeli premaz za spoljni zid da se sat zastiti od vlage.
trebace ti energije i zivaca dosta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks