Parkiram se uredno na parking.
Kad sam se parkirao na čitavi parking samo sa moje strane (vozaceve) bilo još jedno slobodno mjesto ostalo sve fulirano.
Dolazim ja posle do kola jedan se pribio do mene i vidim da me je cuknuo vratima.
Pribio se meni a na njegovu drugu stranu ima 3metra slobodno..
Kad taman dolazi meraklija i otvara vrata i udari me jos 2x ja izlazim i kazem -> gospodine sto radite to iscukaste mi citavo auto?
On samo gleda i kaze uh jesam izvini i podje..
Kakvih ludaka ima.
Last edited by Biznismen Podgorica; 29-04-23 at 15:10.
Tacno cu morat' sam sebi da zabranim da vozim po gradu jer cu odgovarat' ka' za normalne.
Vozim ulicom i vidim auto ispred mene stoji, svijetla nema. Rekoh nema trika da je tu stao nego bice nije upalio svijetla, sto li... Ma kakvi, lud sam ja sto pomislih to. Dva klinca u starijeg BMW-a, NK table, stali na sred ulice, ne ni sa strane ili sto vec nego na sred ulice i to tik pred rasksrinicu... A nisam mogao a da ne otvorim prozor i pitam ga jel' normalan... momak dize ruke u vazduh, cudi se sto mi nije jasno... njemu je to bice sasvim normalno.
E ebite mi oca ako znam kako zivce cuvate dok vozite medju ovoliki broj degenerika, na svakom cosku.
--------------------------
Do Not Disturb.
ne smije vise coek ni "lanut" na njih, svi nerovozni, odma se za sipke vataju...
GOSPODO imate na stocnu pjacu a i trebalo bi u bilo koju prodavnicu lovacke i vojne opreme biber sprej za odbranu od medjeda i krupne divljaci 5 eura kosta i bas jedno gospodsko resenje .
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pogledajte ovog degenerika. Prvo je predsjednik nekog ulaza donio pijesak, pa prosle nedelje doveo radnike da betoniraju zelenu povrsinu. Cak je poceo da lomi jedan od parkinga za ulaz.
Danas osvanulo ovo
Pretpostavljam vlasnik rent a car-a kome je prolaz onemogucen ogradom jer se gradi zgrada za rtcg pa sa druge strane ulazi. parkira svoja vozila pa pomijera po potrebi.
Na dezurni br komunalne se niko ne javlja.
nothing comes from violence and nothing ever could
VW Polo sive boje, tablica PG HK427 je zaslužio da bude u ovoj temi jer putnici iz tog automobila izbacuju smeće po putu.
Sent from my Motorola 8400
Takvima sa smećem blicam, ako mogu slikam, znam da ih ne tangira ali neka znaju da neko to vidi i nij ebudala i da može im nedje sliak izaći.
Rekao mi je mušž da ću završiti kao ovi n apodu što su ih šipkama izmlatili. Ma i sve da znam da hoću, boriću se koliko mogu za pravdu u saobraćaju. Jer ovo je totalni haos ali na takve gluposti da ljude mrzi da daju žmigavac. Brate idi kući, nemoj da voziš ako to ne radiš automatski i ne razmišljajuću.
Smjena u osnovnoj skoli, standardni kolaps kao i svakog radnog dana... jednosmjerna ulica.
Oce brav sa VOLI kamionom da udje u zabranjeni smjer, pa oce... Vidi zabranu, vidi da ne moze proc' jer u dozvoljenom smjeru postoji kolona vozila a oko njih parkirana auta na obije strane ali on ne odustaje, on je iskusan vozac i sa vecim pravom jer vozi kamion ili zato sto pripada VOLI-ju ili jednostavno zato sto je degenerik.
Ulazi, pravi kolaps, ne moze da prodje, psuje, nervira se, baca telefon kojim je do tad pricao sa nekim (pojasa bez, naravno) i nakon totalne pometnje i nemogucnosti da prodje, uz psovanje i pluvanje u prozor i kroz prozor, izlazi na rikverc.
PG*FA742
Ovakvi bi mi otkaz dobili momentalno al' kakav je gazda, ne mozes ni da ocekujes ista bolje.
Do Not Disturb.
ako te ne mrzi posalji mail Voliju... nece opet![]()
ja bih odmah!!! Mail posaljes na vise adresa pa kako bude
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
VOLI obavjesten, nadam se da ce doc' do mozga inace uzalud rabota.
Inace pred ulazak u tu ulicu postoje dva znaka da je to kontra smjer u jednosmjernu ulicu ali mnogima to nista ne znaci.
I na svaku manju ulicu koja se ukljucuje u tu isto ima najmanje jedan znak koji jasno ukazuje obavezno skretanje za ispravan smjer.
Ipak, NIKAD nema policije da kaznjava i onda nema ko ne ulazi u kontra smjer tako da je to svakodnevni problem ali ipak uc' kamionom je neki visi stepen bezobzirnosti.
Do Not Disturb.
idem pored stadiona zabjela...dolazim do semafora...djevojka u crveni polo uskace iz trake za lijevo ispred mene.... dok prica na telefon regularno daje zmigavac da skrene prema delti u periodu u kom je to zabranjeno... blokirajuci saobracaj iza sebe... 3 prekrsaja u 100m...
500m dalje na kruzni kod dalija idem unutrasnjom trakom i gledam kako se jedan muci da na pjesacki obidje vozilo koje stoji po sred trake ne pjesacki....prvo pomislim stoji covjek u koloni, a ovaj iza nervozan, dok ovaj sto stoji ne otvori prozor izbaci to smeca sto mu je smetao, a onda se otvorise suvozaceva vrata i neka gospodja napusti vozilo....
sve ovo u saobracajnom spicu
Mom drugu se desilo juce, ide na kafu na kruzni iskace mu neki auto ovaj drug mu svira.
Nastavi drug pud kafe, ovaj hoce da ga zaustavi, stala kola posred ulice, kaze ovaj iz kola
'jesi li ti mangup sto sviras', ovaj drug njemu kaze 'nisam, zamalo smo se ucukali i svirao sam'.
Ovaj lik njemu 'vidim nisam corav aj bjezi da te ne vidim', ovaj drug mu kaze 'samo sam ti svirao niti sam vikao niti sam te uvrjedio nista'. Ovaj stao nekoliko sekundi valjda nesto razmisljao i ode.
I sad razmisljamo jeli trebao tako ili malo agresivnije da postupi.
Par vaspitnih i sve OK.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ispravni odgovor je
"da provjerim kako čuješ, pošto je očigledno da ne vidiš"...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ima li uzaludnijeg znaka stop od onog u blok 6, kad se skrene od Radinovića lijevo prema Solarnoj zgradi? Znak stoji neposredno prije skretanja udesno ka ruskim kulama, ali apsolutno niko ne stane ispred njega da propusti kola koja dolaze od ruskih kula i koja žele da skrenu prema Radinoviću.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zasto se ljudi nerviraju kada se zaustavim na stop?
Prema tome, šta da ti kažem?
Zato što su degenerici. I meni je jutros jedna lula svirala jer sam stala na pješački. Doduše ova se vukla kao prebijena kučka sa telefonom u ruci, naravno. I mene je ispižđela![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Uvijek zastanem na taj stop, ako je pregledno bar usporim ali uvijek stanem ako vidim auto sa desne strane od ruskih. Kako stanem tako ovaj iza svira
Ako idem od Ruskih isto tu stanem jer ovi što ne staju na Stop, oće da te prepolove pa mu pokažeš Stop ali svjedno grana rukama![]()
degenerici su saobracajna policija koje nikad nema kad je spic saobracaja pa tu pecaju ove veće kroz crveno sto grabe....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Meni su oni najjaci. Prije neki dan ja sa motorom kod Semafora na Drač, upalise mi rotaciju, rekoh sto bi sad ovo a nisam nista napravio, kad lik me pita za motor, koliko je kubika valja li cemu itd![]()
#nijesedesilo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks