Treba da se ovo stisne do kraja. Ako se izvuku ovi smradovi tatini onda ne bilo nas ni kao drustvo & drzava.
Citam i ko im je advokat i nesto razmisljam kako se neki napunise para braneci kriminalce i najgori sljam… pih
Ne spava ni taj mirno, cim u grad ne smije poci bez 2 tijelohranitelja je8es i te pare i sve.
Kako nece neki ovakvi nalecet na nekog covjeka da ih izbusi ka sir pa poslije neka tajo kriminilac preko advokata sa onoga svijeta urgira da ih vrati nazad.
Sramota dje zivimo, da je naroda izaslo bi se na ulice, ali jok, sto nas boli ona rabota.
Znaci nije se nista promijenilo, dzabe smo krecili jelte.
"Policija je raspisala lokalnu potragu" a oni preko grane, i onda ce se vratit za jedno pola godine kao da nista nije bilo.
https://m.cdm.me/hronika/alarmantno-...-samoubistava/
u Americi postoje psihijatri kod nas frizeri i prijatelji ...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
neko bi rekao fasizam, a drugi rodoljublje ili cuvanje gradjana
https://www.vijesti.me/svijet/evropa...i-a-peru-sudje
Vjetar je šibao Podgoricu, Božove usne će je milovati: Predaću vam svoju dušu u amanet
![]()
deuscroix
https://m.cdm.me/tehno-nauka/ibm-nam...nteligencijom/
pocelo je....
Osmoro???
Užas!! Jutros je bila vijest samo za stražara. Katastrofa!
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Katastrofai ja sam mislio da je jedno kad vijdhe osam
Da vas zamolim nemojte ovu tragediju kroz prizmu politike da provlacite. Necemo tolerisati.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tuga. Užasna tragedija.
13 godina, 7 razred. Dana ležat neće i odgovarat. E pakla ovoga danas šta je ovo
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
U nekakvom smo hiper vremenu. Sve se brzo dešava, brzo se živi. Oće čovjek sve da postigne, jer kapitalizam brzo kažnjava. Društvene mreže utiču na samopouzdanje ljudi, sve je u nekakvom takmičenju. Mladi i stari jedino dobijaju validaciju ako su ''hijerarhijski'' visoko.
Treba sjesti na klupu, ostaviti telefon kući, uživati sa đecom u prirodi, biti srećan zbog onoga što imaš. Neće više niko da bude običan čovjek, a ljudi ne znaju da je to najljepše..Biti samiran, bez presije da se nekom svidiš ili nekog impresioniraš. Kad počnemo tako da razmišljamo, neće nam se ove stvari dešavati, i nećemo biti mašina koja će da melje ljude i pretvara ih u monstrume, a upravo to smo postali, svi odreda.
Slazem se.
Kakav užas, što je ovo.
Loše, loše.
Moraće ovo Mickey da popravlja i da više priča o njegovim đevojkama...
![]()
Love, peace and respect.
Čitam sad, kažu da je odlijepio nakon što je dobio jedinicu iz istorije, inače odličan učenik...Ko zna kakve ovaj traume vuče zbog ambicija dal njega samog ili roditelja koji danas pred djecu stavljaju ogromne terete moranja postizanja najboljih ocjena...
Slažem se.
Evo primjer:mom mlađem sinu stiže poruka na grupu od druga iz odjeljenja da ih sve poziva na picu i sok poslije škole(oko 12h).Kad su počeli da stižu odgovori,tipa,"ja ne mogu imam kurs,ja moram na trening,,ja moram na časove za spremanje iz matematike,ja ovo ja ono"...niko,sem moga sina mu nije potvrdio da će doći.Svi u obaveze.Mali onda proba sa nekim večernjim terminom.Ne znam što je dalje bilo,ali tada ni ovaj moj nije mogao(trening).Žalosno da đeca imaju nikoliko vremena za najobičnije druženje,pa makar to bilo i "gluvarenje ispred zgrade".
A skoro pročitah baš na forumu živu istinu:"Roditelji kad treba da im se rodi dijete žele samo da bude obično ka i svako drugo.Kad počne da raste onda svi žele da im dijete bude posebno"
Medju top 5-10 zemalja u svijetu smo po broju oruzja po glavi stanovnika, kako Srbija tako i CG... Ne treba ici puno dalje od toga.
Cetvrto mjesto
Zemlja - Procenjeni broj vatrenog oružja - Broj stanovnika - % na 100 ljudi
- SAD - 393.347.000 - 326.474.000 - 120.5
- Jemen - 14.859.000 - 28.120.000 - 52.8
- Srbija - 2.179.000 - 6.946.000 - 39.1
- Crna Gora - 245.000 - 626.000 - 39.1
- Odje kazu da smo prvi u Evropi
- https://www.google.com/amp/s/www.vij...ku-infografika
Moj sin je trenirao fudbal i napustio. Ionako fudbal igra sa djecom iz naselja non stop. Jedna obaveza manje. Doduše za kurs stranog jezika moram, jer smatram da je makar jedan strani jezik apsolutno obavezan da se nauči, a u školi teško da se može nešto konkrerno "pomjeriti". Problemi nastaju kako se ljestvica razreda pomjera...Onda naiđete na nastavnike koji su oličenje gadluka profesije kojom se bave. Nikakvi predavači, nikakvi pedagozi, a glume ludilo maltletirajući djecu na pismenim zadacima u kojima od 5 zadataka imate 2 da su slično radili tokom nastave ili da ih imate u zbirkama ili iz cenogorskog đe se očekuje od djeteta da sa 10 godina piše sastave kao Meša Selimović itd.
Ja problem vidim u bliskosti djece. Ne znam koliko puta se desilo da djeca odjeljenja neće da pošalju recimo što su učili u školi ukoliko neko dijete odsustvuje tog dana. I svi roditelji kažu na roditeljskom da postoji problem, a onda se ništa ne promijeni.
Daću vam jedan gadan primjer. Djeca iz škole su imala organizovan odlazak u bioskop, ladno su roditelji djeteta koje su doveli do Delte, pošli sa njim u iCentar, kupili mu iphone kako bi sa kesom došlo to dijete da se pofali pred ostalom djecom. E to su boleštine današnjeg društva, qrčenje garderobom, raznim proslavama, skupim gedzetima, da se djeca od malih nogu uče da se treba putovati i slično...
Odakle malom oružje i kako zna da barata sa njim? 13 godina aloooo
Ja evo ne bih znao da držim pištolj u ruke.
TikTok, TikTok...
A ne sprdaj se, mi smo sa kuglagerima sami pravili trotinete ka djeca, pištolji sa ćorcima su nam bili zabava, a ne današnja djeca u eri interneta da ne znaju za šaržer i repetiranje...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks