zašto BMW sa 4 vuče...
Uh nemojte me, sviđa mi se 330i x-drive 2020. godište
B48 2.0 turbo 252 konja.. ima ga sa malom kilometražom 30-40k km za jedno 29-30 hiljada.
Kad vidim ovo sve me odbija... A valjda i treba
zašto BMW sa 4 vuče...
She is only here to annoy herself!
Ili imaš mooda ili ideš u školu
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
voziš stalno još jednu osobu u kolima (lošije performanse i malo veća potrošnja goriva guma itd) za nešto što će ti zatrebat možda jednom ili nijednom (osim ako baš živiš neđe na ŽB)
She is only here to annoy herself!
Ne postoja gora kola od bmw.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Polako s tim pivom, ču’eš ’i?
Stay salty.
Kojim pivom?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Musko je a tepaju mu "Persa"![]()
![]()
Koje ulje za manuelni mjenjac BMW E60 uzeti za zamjenu i koliko ide.
U pitanju je 520i 125kw
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Last edited by Shajo13; 02-05-23 at 22:37.
U pitanju je 520i 125 kw
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Last edited by Shajo13; 02-05-23 at 22:37.
75W-80 ili 75W-90 svejedno, oko 1,5 litara ide.
https://letmegooglethat.com/?q=e60+5...e+and+capacity
Last edited by guvarana; 02-05-23 at 23:06.
Stay salty.
Prejako
Stay salty.
Ahaha toppp
iskreno fora stara preko deceniju
Izvini hipsteru
Stay salty.
toksican sam nesto danas![]()
Kakve su ti misli, takav ti je život, poyyy
Stay salty.
eto tako
Ima jedna fotka, isto stara, plava Golf trojka a pozadi na 3 stubu slika drift Golfa i pise Driftan Abazovic.
Poklonio bih bubreg za tu sliku.
Prema tome, šta da ti kažem?
Poštenog majstora za preporuku koji će mi promijenit stope motora i neke gumice? Djelove nabavih ali Duško kod kojeg sam mislio je u gužvi baš l, seli u novi servis pa tek krajem iduće nedelje može, ako bude mogao i tad?
On je stvarno odličan ali reko da ne čekam više jer dosta vozim sa diskutabilnim stopama i ovim gumicama pa da rješavam to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad je bilo ledno još prije par mjeseca ujutru na prvo paljenje su vibracije bile baš jake, kad se ugrije motor nestanu ali sam znao da to nije normalno jer mi tako nemirno nije radio ni na Žabljak na -17. Povedoh ga u Voli, rekoše mi da treba dvije stope motora zamijenit i neke poklopce/gumice dihtunga. Nabavih to (Corteco stope) i ove gumice - Elring.
U međuvremenu kako je otoplilo su vibracije nestale ali moram to mijenjat svakako.
Počeh u zadnje vrijeme da dobijam grešku da moram da uspem antifriza, svako malo mi se javlja, ja kupih antifriz, krenuh da sipam kad gledam da ga ima već dva prsta preko MAX, stručnjaci u Voli su mi to sipali i vjerovatno je senzor zaglavio, plovak neće da se popne, viđeh da se to dešava na F10...
U Voli su mi tražili oko 90e po stopi, al ne piše koja je (oem nije sigurno), na kraju uzeh kod kolege Kvantex, Corteco (raspitah se malo prije, rekoše mi da su najbolji) za 45e, Febi kao u zadnje vrijeme se nije pokazao, bar kad je BMW u pitanju.
Ove gumice uzeh u Sinkomerc, po 8e, u Voli su bile oko 30e, garantujem iste.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks