A 90% ce da se vozi kroz grad. Eventualno neka medjugradska - djir sa drugovima kolektivno svi.
Hvala kolega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za grad, sa 400 kubika može slobodno i međugradska, a bez problema i van države.
U svakom slučaju puno lijepih kilometara.
Sent from my Motorola 8400
A 90% ce da se vozi kroz grad. Eventualno neka medjugradska - djir sa drugovima kolektivno svi.
Hvala kolega.
Srecan bio i da se dobro navozate!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Moja skromna jahalica..
(Dok joj ruku nisam uhvatio na prvi start imao sam se slomiti x puta)
Kad ja mogu sa 250cc (urađen komplet malossi pa racunam da je makar 300cc) da idem i na vangradske voznje, moze lagano i sa 400
Uzeo sam duzi vizir, narucio u BG, sad je jos bolje za voznju zbog vjetra, covjek pravi po narudzbi..![]()
Daj neki kontakt tog vizir majstora![]()
Srecan ti bio, Pasha, zdravo ga vozio! Lijepo izgleda, vjerovatno se jos ljepse vozi… Uzivaj
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Hvala kolega. Evo nekih slika dje se bolje vidi.
Imate li preporuku kod koga da ponesem ovaj vizir da mi ga zatamni sa folijama ? Da ne kupujem novi vizir bez potrebe.
Pitaj Veska +382 69 555113
Mozda ga i znas iz Zagorica je
On radi lumar folije , covjek bas radi profi i daje garanciju . Par drugova su kod njega zatamnjivali kola , nisam siguran dal radi vezire al predpostavljam da moze to sredit pa pitaj
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ako je to kafermne ne radi folije na vizire, i ja bi kraci zatamnio koji mi je stigao, ali jos nisam nasao ko to radi. Kako znam, radi se sa folijom sa kojom se zatamnjuju farovi i stopovi na auta.
@Pasha Ako nadjes ko zatamnjuje, javljaj.
[mention]Stivi [/mention] Hvala, pitat' cu.
[mention]HaRRy [/mention] Javljam cim provjerim.
Nije Kafermne , oni rade auto i moto grafiku , folije na sasiju ne stakla
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
@Pasha srećna mašina top izleda, evo ti kontakt i ovog za folije, vjerovatno radi i vizire, vidim da ima puno posla tako da vjerovatno radi dobro.
https://instagram.com/zatamnjivanje_...d=YmMyMTA2M2Y=
Superleggera, 150k$ . Стари је вози неки, пребацио 60 вјероватно. Ал кад сједне на њему, године су само број
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Niko od ovih vizire ne radi. Show.
I ja se bas raspitujem, niko nece. Predlazu mi dosta njih da se prefarba, malo crne boje a vise laka, pa cu i to probat, svakako imam ovaj novi a taj manji mi je visak, pa cu isprobat.
@Pasha Mozda da pitas ovog Ivana sto radi vizire da ti on uradi samo toniranje? Posaljes mu, odradi, vrati.
Dako nadjemo nekog. Bas ne razumijem u cemu je fora. A ne bih ga farbao.
Vidjeces nedje ovaj moj uzivo sto je odradio ovaj Ivan, poslao sam ti por u inbox.
A na kraju krajeva tako cemo odradit' ako se ne bude nista drugo moglo.
zasto ne bi ovi sto zatamnjuju stakla na autima, zatamnili vizir? nije mi jasno...
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
neće da se cimaju a ne mogu nešto da zarade tu
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks