Ovakve situacije ne mogu da se iskomuniciraju.
Presrale su vise I majke koje pisu domaće po 5,6 sati debilima i ocevi koji stite svoje mezimce.
Treba postati svima jasno da ce svaki častan covjek dati život za svoje dijete.
Drzava treba da djeluje represivnije prema maloljetnim delikventima, da ne bi ovi roditelji gore dosli u situaciju i da uzimaju ko sto bi I dali.
Sve John Wick do Johna Wicka na forumu. Što je ovo
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Glavni drajver oblikovanja svijesti drustva i pojedinca je vladajuca politicka kamarila. Uvijek i u svim drzvama. Greska je kriviti roditelje. Oni su indirektne zrtve kao i malji deca. Jedno ime, jedna partija! Ovo je samo odjek te vladavine. Tako sam ja čito i učijo. Darko Saveljic koga cijenim i sam, govori da je njegov predlog da se kazne roditelji odbijen vise puta. I treba da bude odbijen.
U medjuvremenu svjesni ovog gore, u nedostatku drzave, treba da neophodno nasilje odmjerimo. Nema prizeljkivanja i maštanja o osveti putem prebijanja kicme, lomljenja vilica, kotrljanja invalidskih kolica… sto vidim ovdje da je zazivjelo poprilicno.
Sent आत्मनः
Last edited by Caesar; 29-04-23 at 17:45.
γνῶθι σαὐτόν
Šta reći u zemlji đe lokalni izbori u Šavnik su ko Dan Mrmota.
Da zakoni su ok ali selektivna pravda je gora od nikakve pravde to jes i poenta.
Last edited by Bluemoon; 29-04-23 at 18:43.
Podgoričanin pretučen, čekaju ljudi u red za pare...ali ovaj komentator...
Sve je to zbog Mila pretvorilo se u Sve je to zbog "oslobodilaca"... bitno je da niko sebe lično ne smatra odgovornim ni za šta, e, i IQ je bitan, kao što reče Dritan (!).
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
@NetworkMaster i @Director svaka vam čast na rječniku.
Ali ovako ne možete javno, pa između sebe i u svoja 4 zida gospodo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ali Dan Mrmota, koje izvlačenje iz naftalina.
Jedan off topic, ako forumska izvršna i sudska vlast dozvoli
Ka' mali gleda' jedan film, na tu foru ka' Dan Mrmota, osta' mi u sjećanju djelimično, ali bilo kojom pretragom radnje na Google mi izbača Dan Mrmota (koji je genijalan), bezuspješna pretraga godinama.
I prije par godina, dok sam još ima' kablovsku, veče, onako u polusnu, šaltam kanale čekajući da me obali san privuče me nekih par scena jednog filma i posle 10 minuta skapiram da je to to, sasvim slučajno, nisam moga da vjerujem.
Ako koga zanima, film je 12:01.
Forever young, i want to be forever young
Ne sumnjam da je ovima u Šavnik baš tako no se svi foliraju kolektivno da nije.
Kad ti i ja Tehnikuse pređemo sve one krivine iz Nikšića pa tamo ima neka pumpa i ima neki Voli šta već i par njih što žive Dan Mrmota.
I sad cijela Crna Gora bi rekla da nije tako ali Nikšićani bi rekli pa ne no jeli.
Uh, kad pomenu onu pumpu, sanjam je još ponekad, vraća' se jednom iz BG kasno uveče, maler kakav sam, pojma nemam da nijedna pumpa od Jabuke do NK ne radi posle 21 ili 22, tri u PV i jedna ili 2 na ŽB, svudje poljubio vrata, ja vidi da me doma u NK gledat' neće e prebi kazaljka od goriva, oće krug unazad da napravi, te fino lezi spavaj na pumpu u Šavnik dok ne otvori bratić u 7.
Forever young, i want to be forever young
Pa dalje u tekstu se navodi:
Opštine se, po zakonu, ne bave državnim pitanjima. S druge strane, mnoge tradicionalno kubure sa finansijama, nezaposlenošću i iseljavanjem stanovništva. Među njima je i Zeta, koja je nedavno od Vlade dobila preko milion eura, da bi uopšte funkcionisala a još je u procesu formiranja organa i lokalnih preduzeća. Asanović, međutim, kaže da ih ti problemi ne sprečavaju da se bave i nekim drugim.
P.S. Nije DF isto sto i DPS nikako.
DF je nazalost losa kopija DPS.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
I sam roditelj ženskog đeteta, i to baš u tim osjetljivim godinama, preužasno mi je čak i da zamislim što bih činio u takvoj situaciji. Zato izbjegavam upšte da komentarišem.
Ali ovđe nešto drugo upada u oči, i to baš ozbiljno.
Od svih ponašanja tu (...curica koja u tim godinama pravi slike kojima se može ucjenjivat, dripac koji to koristi na još dripačkiji način, njegov roditelj koji to umiruje umjesto da mu sam bude najgori sudija, njen rodtelj koji onako brutalno nasilno, do loma rebara, prebija dripca koji je ipak još uvijek i on dijete, i to pred gomilom druge đece...), apsolutno sva su apsolutno pogrešna.
Kada govorite o blagim/nepostojećim sankcijama kao uzroku ovakvih stvari, obratite pažnju da su iste takve važile i prje tries godina, ali je ovakvih stvari bilo mnogo manje, i nije tačno da su samo bile manje vidljive. Recim na primjeru, u osnovnoj školi u koju idu moji prije deset godina je bilo sedam policijski registrovanih učenika, po pravilu upotreba narkotika i nasilničko ponašanje, danas ih je preko četrdeset, i djela su sve ozbiljnija.
Da me niko ne shvati lično- ovo je generalna ocjena- ali treba svi da smo svjesni najzbiljnije stvari tu:
Društvo koje 100% najteže osuđuje ovakvu pojavu, ali u isto vrijeme i skoro 100% podržava onakvu reakciju njenog roditelja (pogledajte ipak opet onaj snimak, i samo zamislite da je ono vaše dijete na zemlju što leži dok mu rebra lome, koliko god kriv bio...), ne može odnjegovat drugačiju đecu nego upravo takvu.
I svi treba da smo svjesni svoje odgovornosti tu, ta pojava niti je slučajna, niti je pala s neba.
Što se tiče samog sistema, čiji je zadatak da obuzda i iskorjenjuje ovakv pojave, i predviđenih sankcija, one uopšte nisu nepostojeće, čak su i sasvim adekvatne, ništa blaže no što su u ostatku svijeta. I tu nije problem.
Problem je upravo što ih to društvo, iznad opisano, neće adekvatno primjenjivat.
Baš zbog takvih stvari većinom i kupim trunje po ovom forumu, i otvaram nekakve teme o urušenom pravnom poretku države. Jer je tu ključ od tih vrata.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...iliona-u-plusu
Zugic u jos jednoj akciji spasavanja banaka i zasto se forsira od strane DPS da ostane.
Zivo me zanima koja je najvise izlozena i zato je to Prva banka.
U klasicnom maniru se poziva na neke EU prakse i norme, koje veze nemaju sa ovim sto radi Zugic.
Pad CG euroobveznica nema nikakve veze sa gubitkom, dokle god banka ne krene da ih prodaje. Koriscenje taktika iz svijeta dje su banke dosle u problem sa masivnim povlacenjem novca pa su bile primorane da prodaju drzavne obveznice, apsulutno nemaju veze sa ovim sto se kod nas desava.
Ako su ulagali u rizicne akcije sa velikim profitima, tipa kriptovalute i tech startupove, koji su propali....
To nije stvar ni drzave a ni poreskih obveznika, da im se izadje u susret.
Posebno s obzirom da u privredu ulazu sa zelenaskim kamatama a kamate na depozit su smijesne godinama
O
Život ih povede u "Ljubović", a često i ostavi tamo - "Vijesti" u posjeti ustanovi za djecu sa problemima u ponašanju
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ma-u-ponasanju
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
nama su u srednjoj prijetili ljubovicem, sad vidim da ta institucija efekta nema
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...hodzic-5175506
"Podsjetiću i na napad od stotinu lica koja su pokušala da me ubiju na Koniku kada sam sprečavao izborne krađe i malverzacije. Taj napad je bio od strane onih koji su bili lojalni DPS kriminalnom režimu. Želim podsjetiti da su ova lica tužena samo za prekršaj i nisu krivično gonjena, kazao je Hodžić"
Last edited by Director; 01-05-23 at 10:40.
Horor.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Срећан празник свима који славе!
Radulović: Ako se ne odobri dolazak radnika iz dalekih zemalja nema prihoda od 1,3 milijarde eura; Plate ne možemo povećati
https://www.cdm.me/ekonomija/radulov...zemo-povecati/
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ne mozemo ni mi da radimo za njega.
nothing comes from violence and nothing ever could
Жарко Радуловић сваког прољећа.
Човјек је једног дана одлучио да своју личност и пословну етику базира на лику негативца из памфлета социјалиста/комуниста са краја 19. вијека.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks