Bjese se ovakve stvari prvi put desavaju pa se sad svi iscuđavaju sta se desilo...realno bilo je pitanje momenta i taman neka je, mozda se nesto promijeni u drzavi... jer do sad smo vagali ko kakva prava ima, koja konvencija sta garantuje, a djeca nam klosari i nasilnici postaju
Da drzave i skole ima sve bi se o svakom znalo i na prvi mig bi bila sankcija...ne velim da se duh ubija djeci ali ove smekere sa 15god zaista bih umio uvesti u brazdu...makar bi dvorista bila pokošena, orezana i ograde ofarbane...
Al nasi direktori klosari nepismeni smekaju pripravnice, ucjenjuju za ugovore jer im se moze, nastavnici drve posle 20 godina skole za 500-600e a kriminalci im dolaze da prijete za ocjene svojih vajnih fistuna...
Ne podrzavam nasilje al me takva safra danas uvatila jer mi dvoje evo polako stasavaju, i boga molim da se ne sretnem sa ovakvim necim jer ne znam sto bih radio, al ako je drzavu briga, bilo bi i mene briga i za kaznu i robiju.
Malo je i samoubistava bilo na slicne teme zbog nasilja pa da jos kakav odbor i emisija zasijedaju dan dva i to je to, sve jovo nanovo...
Eto tako...
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Bookmarks