Slali su ih u pm i bez pripovjetki, ali sad te seljane nazivaju komunističkim satanistima.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Religijsko veli trabunjanje...Po ovome se vidi koliko si ti ograničen, netolerantan i koja mržnja izbija iz tebe samo iz razloga što se tebi lično nešto ne dopada spc konkretno. Teško je likovima kao tebi, samoproklamovanim nosiocima "istine" dokazati koliko zapravo si ograničen, mnogo ograničen. Tvoje vrijeđanje je izraz nemoći i jasno je koliko mrziš samo jer ste 2020 izgubili ono u što se vjerovali da će trajati vječno.
Pošto standardno ne čitaš napisano, spc je dio onoga što zatupljuje pa zato smeta. Potpuno je nebitno i slučajno to što je spc dominantna na ovim prostorima. Ne miješaj mržnju sa dubokim prezirom. Svakako nastavi da projektuješ.
Kad bi ljudi vrijeme i misli umjesto na religijske gluposti upotrijebili u nešto baš korisno sada bi već bili na Enterprajsu.
Love, peace and respect.
Ne baš.No je sve nekako tragi-komično na koncu i koliko svemu tome pridaješ značaj.
Poenta je da ne etiketiraš ljude koje ne znaš i stavljaš u torove po sopstvenoj projekciji.Eto to je sva poenta.
A o političarima guslaj koliko te volja.
Ljude koje ne znaš i nikad nećeš ni upoznati na ovaj forum vidi kako da im ne kačiš etikete i tako to pa drži se komentara isključivo na račun "političke elite".
Last edited by Bluemoon; 27-04-23 at 22:43.
Kada bi bolje čitali videli bi da se pominje glupa odluka grada da postavi nešto bez saglasnosti građana i same Vlade.
Ali pošto se čita onako na preskoke, čuj mene partijski, onda se naravno prebaci na nešto drugo a to je u ovom slučaju negativno pominjane sveca.
Dakle ukratko za partijske vojnike,
Svetac - dobar.
Odluka grada - loša.
Vrijeđanje Ba forumu - za ban.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Last edited by Bugi; 27-04-23 at 23:12.
Ima se može se.
U državnom organu isplaćena zarada od oko 61.000 eura
https://www.cdm.me/ekonomija/u-drzav...o-61-000-eura/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Verice vrati se sve ti je oprošteno
![]()
Love, peace and respect.
"EU integracije zaustavljene, rezultat borbe protiv kriminala ćemo tek vidjeti"
https://www.rtcg.me/vijesti/politika...k-vidjeti.html
"Ono što danas vidimo je da ta dva cilja nijesu dostignuta, u prvom smo pet koraka nazad. Očekivali smo jedan stepen napretka, nažalost to se nije desilo. Proces je u tehničkom smislu zaustavljen, pregovaračke grupe se još formiraju i na nekim poljima mi krećemo iz početka nakon 12 godina", kaže Nenezić.
Love, peace and respect.
https://www.cdm.me/ekonomija/u-drzav...o-61-000-eura/
"UPC ne može da saopšti o kojem državnom organu je riječ."
Love, peace and respect.
Znaci 9ti razred (14-15 god) i stariji brat. Nijesu to mala djeca. Ponekad se stvari moraju uzeti u sopstvene ruke. Neka ih je isklepao. Nadam se dovoljno.
Dječaka pretukao otac djevojčice koju je navodno ucjenjivao
https://www.roditelji.me/blog/2023/0...no-ucjenjivao/
Last edited by avet; 28-04-23 at 11:53.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zlatile mu se, eto tako, bagra mala raspala.
U toj dobi ni samoubistva nisu bila strana zbog sličnih stvari.
Last edited by BiTrAtE; 28-04-23 at 11:54.
Nece mu vise padati na pamet, batina je iz raja izasla....
Kad kazu ne rijesava se batinama, e ovakve stvari i mnoge druge iskljucivo batinama!
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Treba da se izmijeni zakon o maloljetnicima i pooštri kaznena politika.
I potpuna zabrana mobilnih telefona u školama što su već neke zemlje uvele.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Dobro ovo je bilo samo pitanje dana, s obzirom da je drzava nemocna, moraju gradjani uzet pravdu u svoje ruke, podrzavam roditelja koji je ovo napravio, pozlatile mu se, no je pogrijesio malo, trebao je i tatu uhvatit i prebit zajedno sa sinom.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Na koju foru je neko u CG mogao da primi platu od 61.000 eura , ne treba vjerovati svemu što mediji ispale.
Da je 10.000 pa bi mi bilo sumnjivo a ne ova cifra.
To je ono. Vratili smo se u doba da sami pravdu vrsimo, a tu je opasna zona jer se najcesce pretjera u kazni. Nadam se da su batine dobro odmjerene u ovom slucaju ali kakvu ovo poruku salje i da li ce drugi biti odmjereni? Ako ovo ode predaleko i ove vrste osveta se zavrse kakvim nesrecnim okolnostima smrću…
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
Ne bi me uopste cudilo da je samo semi-clickbait bombastican naslov a ustvari se radi o konsultantskim uslugama koje se baziraju na procentima "uspjeha"... Uostalom isto kao sto se radilo i zadnjih 15-ak godina...
To da ne mogu da objave i ne znam bas, ako se radi o platama koje se daju iz dzepa gradjana CG zar nemamo svi pravo da znamo o cemu se radi?
Last edited by beatnological; 28-04-23 at 12:56.
Pa i treba da postoji strah od nesrazmjernog odgovora. Bitange od 14-15 godina sa istorijatom ponašanja bitange treba rastavit od života pa bi možda neka naredna bitanga razmislila o tome isplati li joj se da bude bitanga. Ali samo možda, ne bih se kladio. Svakako treba da postoje posljedice za ovakvo ponašanje. Ako nema zakonskih posljedica, ako roditelji ne reaguju, neka se porodica oštećene strane us.ere degeneriku u život. Ako se kad nađem u takvoj situaciji, neću ni pokušavat preko institucija sistema da prevaspitavam kriminalca u povoju.
Ne mogu se konsultantske usluge isplaćivat zaposlenom u državnom organu nikako. Zarada se odnosi na primanja zaposlenih unutar organa, bonus može da se dobije u skladu sa kolektivnim, ali nema šanse da može bit baš toliki.
Last edited by NHM; 28-04-23 at 13:07.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks